Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 http://www.morbidoptimism.com/asc.html i lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ofof ahaha hepsi çok güzelmiş ya, ama burda şöyle birşey var, japonlar sanki biraz böyle profesyonel yapmışlar conferanslarda(comic con. mesela sıktım) göstermek için fln, amerikaların olayı n00b fan olmaları öyle giyinmek istemişler öylesine ehehehe. Yuna ve Sepiroth ahahha hala gülüyorum ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Japonlar feci derecede iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evt çok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yani baksana bildiğin tifa karşımda kim ulan bu gidip aşık olcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 basarili bir ornek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Aman allahım O da ne öyle!?!?!?!İçimdeki mağra adamı az kaldı uyanıyordu! Edit: Spoiler'ı açma ! [spo] açmaaaa dedim ya ! [spo]Sen kaşındın! [/spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 O kadar kötü değiller yaw :D Amerikan Mamimi mesela veya Amerikan Robin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Robin çok korkunç olmuş. Gece karşılaşsam zebani diye taşlarım valla :D . Mamimi ise ehm ofsayt ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tifaya dibim düştü oha. ayrıca naruto cosplayindeki kakashi kılıklı eleman da aynı olmuş harbi helal olsun dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 var bendede bikac guzel resim bazen yapiyor amerikanyalilar japonlarda yapamiyor bazen ama suda var japonlar ufak tefek bi millet zirt diye giriyolar kiz erkegi erkek kizi cok guzel taklit edebiliyor aksine amerikalilar ise siskoluktan yapamiyorlar yada amerikada cosplay yapicaksaniz japonyadaki gibi secenekler yok dukkanalrda bir kostumelr satiliyor agziniz acik kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yalnız cidden çok feci örnekler var linkte, amerikan cosplayciler fena ezilmiş ehu fakat doğru cidden uç örnekler var bayağı, hepsi o kadar rezil değil. yine de bazı japonlar hayrete düşürdü, helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yalnız o Tifa'da fotoşop var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Oha Japonlar aşmış süper uber olmuşlar Sephiroth olanı uzun saçlı olsaymış uber olurmuş, ama bu haliyle de sonradan Sephiroth a dönüşen kısa saçlı tipe benziyo. Ama bu haliyle de süper. Vincent tam aşmış. Manyak olmuş Hele... hele... O Tifa nedir öyle ya? Hormon zehirlenmesinden ölücem *yere kapanıp secde eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Tabiki Photoshop var :> Ama Kipi diye bir efsane var ki ... son nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Robin çok güzel. Taptım kıza. Kızın adını verin bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bunlarda Türk Cosplaycılar Cosplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 google a kipi-fan gallery yazın canlar. hatunun kendisi güzel cosplayini objektif değerlendiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Cosplayi de güzel. Kıyafetleri çok benzer üstüne de şirin ötesi bi sesi var. Bir iki videosunu görmüştüm harbiden şirinlik abidesi. 3000 civarı resmi var bende ;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kaede said: Cosplayi de güzel. Kıyafetleri çok benzer üstüne de şirin ötesi bi sesi var. Bir iki videosunu görmüştüm harbiden şirinlik abidesi. 3000 civarı resmi var bende ;> You are startin' to scare meh lad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yok hayır o türden bi fetishim yok. Verilen 3-5 linkten batch olarak indirdiğim resimler ... valla ... yani ayıklasam resim sayısı azalır ... inanmadınız dimi =( Kızdırmayın Kipiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ABİ NAPTIN SEN!? O KIZ BURAYA GELSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 elinde kipi fotolarını zipleyip bi upload etsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 eternalusun bahsettigi google a yazma olayina usenenler icin geliyor: http://www.kipi-fan.com/index.php?page=gall&pnum=0 kendi sitesinide buldum bu arada: http://still.kipi.lomo.jp/?page=0 her gün yeni bi resmini koyuyomus, galeri ise zaten asmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 istiyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar