Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Your friendship means...

Korax

Öne çıkan mesajlar

Biz burda kararmı veriyoruz anlamadım yada sazanlıyomuyuz(senin teriminle, değişik tabi)? Sadece yorum yapıyoruz ki yapmayalım ozaman herkes sussun. Bir tane resim koymuşsun tamam komik güzelde, garbıçlık resmen.. Benim düşüncem tabi, oturup hikaye yazamam resim hakkında gülünüp geçilcek birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
Biz burda kararmı veriyoruz anlamadım yada sazanlıyomuyuz(senin teriminle, değişik tabi)? Sadece yorum yapıyoruz ki yapmayalım ozaman herkes sussun. Bir tane resim koymuşsun tamam komik güzelde, garbıçlık resmen.. Benim düşüncem tabi, oturup hikaye yazamam resim hakkında gülünüp geçilcek birşey.

Arkadaşım neden zorla uzatıyosun?Polemikmi istiyo canın,yada polemik üzerinden post kasmakmı?
http://forum.paticik.com/read.php?13,2916580 al buyur buda resim.Neticesini bikerede tık anlayanda gülmüş anlamayanada açıklama yapılmış.
Bu resimin farkıda yorum yapılacak bi yanı olmaması :) yani garbıç ise zaten,senin bişey yazmana gerek yok.Beğenmediysen Alt + F4 yapman yeterli,garbıç ise,benim hatamdır,şikayet edersin,konu taşınır yada kilitlenir bukadar basit.Buraya garbıç yazıp hemde üstüne polemik çıkarmak için uğraşmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yoktu böyle muhabbetler madalyalar gelince başladı yine, hatırlatmak isterim konu dışı bir süreliğine sadece siyasetten oluşan bir bölüm halini almıştı o yüzden böyle konuların açılmasına hasretiz otu boku garbıç a açmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...