Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanki BJK Şampiyonlar Liginde ve Türkiye'de farklı bir futbol oynuyor.
İkisi de kötünün kötüsü işte... İstanbul'daki liverpool maçında o çılgın taraftar desteği olmasa görürdüm
Mesaj tarihi:
Abi delgadoya neden laf atılıyo anlamadım g.tünümü versin adam daha napsın, bobo delgado karşısında 5 tane liverpool lu destek olmayınca napsın bu adamlar..Beşiktaştık sekiztaş olduk
Mesaj tarihi:
Divan Kurulu ve borsadan hot dediler Demiroren'e, son karari Cuma gunu vericez dedi o da. Zaten ilk kivirma girisiminde bulundu bile farkettiyseniz, "Arzuman hakemligi birakirsa PAF'la cikmayiz" diye.

Simdi bu uc bahaneye bu aksamki maci da ekleyip "artik lige asilicaz onun icin vazgectik" derler gene gayet normal cikarlar maca %90.
Mesaj tarihi:
Azure_Knight said:
lig de en iddalı takım nasıl oluyorlarmış pafla çıkmıcakmıydı bunlar maçlara adamlarda yalanın haddi hesabı yok

Futbolun sahada kazanılmadığını öğrendik asdas
Mesaj tarihi:
ilk maçta liverpool hiç takmadı beşiktaş kim yeneriz yaa modunda gitti beşiktaşta kendi evinde yenceğine inandı ve yaptı bunu zar zor ama liverpool yani boru değil 3 senede 2 kere c.l finali oynamış bi takım sen kimsinde onlara karşı ofans oynuyosun 8 olur işte böle
Mesaj tarihi:
Adama elindeki malzemeyi ezince elindeki malzemenin moralinin bozulacağını kimse söylemedi mi ?ben hakan ın yerinde olsam bu laflardan sonra bide bu moralle iyice depresif ördek olmuştum ayrıca abe salak insan olmadı talihsizlik der niye üstüne basa basa takımı eziyorsun
Mesaj tarihi:
o sozle sadece kendi takimini degil turkiye liginide yerin dibine soktu resmen. hem "ligde en iddiali takimiz" diyosun sonrada liverpooldan 8 tane yedin diye "elimizde malzeme bu kadar" diyosun.
Mesaj tarihi:
Pasha said:
o sozle sadece kendi takimini degil turkiye liginide yerin dibine soktu resmen. hem "ligde en iddiali takimiz" diyosun sonrada liverpooldan 8 tane yedin diye "elimizde malzeme bu kadar" diyosun.

malzeme bu hakkaten abi; tamam bjk belki normalde 8 yemez ama üç büyükler hariç herkes liverpooldan 7 8 yer rahatlıkla ligimizin yerin dibine sokulmayacak bir tarafı yok.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Pasha said:

malzeme bu hakkaten abi; tamam bjk belki normalde 8 yemez ama üç büyükler hariç herkes liverpooldan 7 8 yer rahatlıkla ligimizin yerin dibine sokulmayacak bir tarafı yok.
Kasımpaşaspor şu maça konsantre olup çıksın 5 ten fazla yemez çok net soyluorum
Mesaj tarihi:
Bizimkilerin aptallığı Liverpool gibi bir takıma karşı Anfiled'a gittiğini unutup Lieverpoolla ilgilenmektense FB maçını bilmemne maçını 2 hafta konuşuyor...
Son birkaç gün içinde kaç kere Liverpool lafı duydunuz BJKli yöneticilerin ağzından yauh
Mesaj tarihi:
ne yönetim ne de oyuncular kardeşim, 3-0 olduktan sonra oraya üçüncü stoperi koymayan ertuğrulun dangalaklığıdır bu rekor. aptal herif rezil olduk bir gsli olarak bunu düşünüyorum. para mı aldın lan 8 yemek için gerizekalı herif..
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
malzeme bu hakkaten abi; tamam bjk belki normalde 8 yemez ama üç büyükler hariç herkes liverpooldan 7 8 yer rahatlıkla.

Zaten uc buyuklerin sampiyonlar ligine gitmesinin arkasinda bu mantik var uzun yillardir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...