Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ahohauhaoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 wizardofoz said: beyler 10 olur mu? :) işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gol kaçtı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 DAHA 10 DAKKA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tarihe geçecek beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 vav hakan top tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 diyecek söz yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Beyler ayıptır, dalga geçmeyin bir Türk takımı dünyanın gözü önünde madara oluyo hiç mi içiniz sızlamıyo ben galatasaraylı olmama rağmen çok üzgünüm şuan izleyemiyorum bile artık..Nası dalga geçebiliyosunuz inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 burdaki spiker de... liverpoola yettigini zannetmiyorum falan diolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ahahah çok kötü oldu ya.. daha 82 .. 8-9 olurmu dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sage said: vav hakan top tuttu.kucağına geldi ondandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ahah lan gol atıyoduk az daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hakem hatası olmadığı için dalga geçiyorum ben hakem hatası olsa pafla çıkıcaklar zaten kurtarıyolar bi sekilde bobo gol atıcak yaaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 OHA SABRİ UGAN heyecanlandı gol olcak die ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 spikerde heyecanlanıyo of komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bu moralle ister PAF takım çıksın ister asil BJK zaten maç kazanamaz ligde de.. Aha bobo BJK adına atak gerçekleştirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Valla açıkçası 7 yiyen Fenerbahçe de olsa böyle dalga geçerdim. Bu kadar rezil oynadıktan sonra dalga geçilmeyi hakediyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bizsiziarariz said: Beyler ayıptır, dalga geçmeyin bir Türk takımı dünyanın gözü önünde madara oluyo hiç mi içiniz sızlamıyo ben galatasaraylı olmama rağmen çok üzgünüm şuan izleyemiyorum bile artık..Nası dalga geçebiliyosunuz inanamıyorum. Haklisin, fakat buradaki cogu kisinin dalga gectini sanmiyorum. Herkez sinirinden dolayi dalga geciyomus gibi mesajlar atiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oha direkten döndü ŞANS aahah süper maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 offfffff offffff offffff offffffffff o neydi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 direğe çaktı adam bee.. hakan 2. top tutuşunu yaptı herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ohh.. 6 olmadı ya =) Direkten top falan dönüyo abi. 12'ye kadar yolu var. 2007'yi tutturmaya çalışıyo Liverpool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 10 olur bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bizsiziarariz said: Beyler ayıptır, dalga geçmeyin bir Türk takımı dünyanın gözü önünde madara oluyo hiç mi içiniz sızlamıyo ben galatasaraylı olmama rağmen çok üzgünüm şuan izleyemiyorum bile artık..Nası dalga geçebiliyosunuz inanamıyorum. abi tamam üzülüyom ben de ama bu kadarı da olmaz yani sokaktan 11 kişi toplasan böyle goller yenmez ya hele 7. gol neydi öyle.valla f5 e her basışımda yeni bir gol haberi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aman allahım, beşiktaş ceza sahasına giren bir top filelerle buluşmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar