nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 6 Kasım 21.45 liverpoolda 5 önemli oyunuc eksik ve son haftalarda çok formsuz.maç kazanamıyorlar. benitezin kellesi düşmek üzere. beşiktaşta tello ve gökhan zan yok. son olaylardan sonra bu maça nasıl çıkabilecekler belli değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 İnşallah BJK kazanır.. Çok istiyorum ama Liverpool büyük ihtimal alır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ertuğrul takımı geriye yaslayıp beraberliğe baştan yatarsa maç kesin liverpoolun olur ama,topu ayağında tutup kontrollü oynarsa (liverpoolun bu maçı almaktan başka çaresi olmadığını düşünerek) kontradan ii pozisyonlar bulabileceğini umuyorum.maçı alırsak içimizdeki irlandalılarıda kızartmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benitez'in kellesi düşmez öyle kolay kolay merak etme. ingiltere orası türkiye'deki gibi 3-5 maç kaybettiklerinde sucu teknik direktöre atmıyorlar. istikrarcı adamlar. ha şimdi benitez'i gönderirler falan göt olurum. ama dediklerimde haklı oldugumu dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hangi oyuncular eksik liverpoolda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ilk 10dakika Liverpool 1 ve/veya üstü gol sayısına ulaşırsa... Tecavüz olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Liverpool bize 10 bin bilet versin maçı alır geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pafla çıkarsa alır besiktas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 0-5 paf ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 liverpool'un kaybetceğini hiç zannetmiyorum hele kendi evinde hele deplasmandaki maçı kaybetmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Beşiktaş ilk maçta olduğu gibi kontra atakalrla yine etkili olur. Tabi gol yememesi lazım. Forvet Bobo ve Higuain'den kurulmalı. Huguain alışıyo yavaş yavaş takıma daha da iyi olacak, Liverpool'un defansınnı da yavaş olduğunu ilk maçta gördük. Yine Burak ve İbrahim Akın gibi hızlı oyuncular oyantılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 haha toggie allah iğiliğini versin ne komiksin ya. şurda tartışmayı beceremiyosunuz di mi? maç şöle olur böle olur deil illa laf atıcaksınız. ne diim, şurda bi avuç insan biliyo futbol tartışmayı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Eternal said: ilk 10dakika Liverpool 1 ve/veya üstü gol sayısına ulaşırsa... Tecavüz olur.. benim `salak salak` melodisi ile söylenecek demem tahrikte bu değil mi? Ne demek tecavüz? Lizverpool naparsa tecavüz olur? burda amacım Eternal'a sataşmak veya onun ceza almasını sağlamak değil , bence ceza almamasıda lazım , demek istediğim forumlarda bu tarz laflar hep dolaşıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bjk burda liverpoola tecavüz etti resmen, öyle olunca hepimizn gururu okşanıyo dimi he hea sizi sizi, futbolda tecavüz= çok fena yener, süründürür, sahayı dar eder, ilker yasine yüzyılı gafları yaratır maçları anlamında. No tahrik yani. Maça gelince biraz dengesiz bi takım bjk bi maça kazanıp sönüyo o gaz onları 4 hafta mutlu eden bi takım, ingterede bjknin yenecek gücü yok eger yenerse; futbol mucizesi olur, şans olur, bişe olur. keşke kazansa tabi mutlu olsak hepimiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tellos said: bjk burda liverpoola tecavüz etti resmen, öyle olunca hepimizn gururu okşanıyo dimi he hea sizi sizi, futbolda tecavüz= çok fena yener, süründürür, sahayı dar eder, ilker yasine yüzyılı gafları yaratır maçları anlamında. No tahrik yani. Maça gelince biraz dengesiz bi takım bjk bi maça kazanıp sönüyo o gaz onları 4 hafta mutlu eden bi takım, ingterede bjknin yenecek gücü yok eger yenerse; futbol mucizesi olur, şans olur, bişe olur. keşke kazansa tabi mutlu olsak hepimiz =) tecavüzün anlamını bilmiyormuşum özür dilerim , benim cahilliğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hakikaten tecavüzdü Beşiktaş'ın İnönü'de yaptığı... Fakat aynı performansı İngiltere'de gösterir mi derseniz hiç sanmıyorum. Beraberlik alınabilecek iyi sonuçlardan. Yenemez miyiz peki? Yeneriz. 2-1 yendik, golde kaçırdık değil mi? Değil işte =) Orası İngiltere... :) suBzer0 said: burda amacım Eternal'a sataşmak veya onun ceza almasını sağlamak değil , bence ceza almamasıda lazım , demek istediğim forumlarda bu tarz laflar hep dolaşıyor.. Fazla Ahmet Çakar izliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sergen de yokki 2 tane atsın İngiltere'de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Açıkcası Liverppol maçına üst oynamak demek banko emek olur. Oranalr açıklansada para yapsak biraz =) Beşiktaşın şu kafadayken şu yorgunluktayken kalkıp da orada o sahada o taraftarın önünde liverpoolu yenmesi? Ehehe saçmalamayın abi görünen köy klavuz istemez. Liverpool liverpoolsa ilk 30 dakikada bitirecektir işi. Ne yazıkki şans tnaıyamıyorum bşeiktaşa çünkü duygusal deil gerçekçi yaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tecavuz vs. gibi terimlerden uzak duralim. Sozluk anlamini falan anlatmissin guzel de, hepimizin kafasinda ne anlamda kullanildigini gayet iyi resmedebiliyoruz :P Turk olmasa da hic bir taraftar topluluguna veya bir takima busekilde konusmak yakisik almaz, tersi sizin takima denilse bir maglubiyetten sonra, siz de isyan edersiniz. Eternal ve diger arkadaslardan rica ediyorum burasi her ne kadar paticik olsa, kendi aramizda bir mekan olsa da ciddi bir yer ve arkadaslar arasinda kullanilan terimlere izin veremeyiz yoksa allah kerim herseye izin vermek zorunda kaliriz o zaman da burasi sahane bir ortam haline gelir :P Onun disinda BJK ye guveniyorum, haftasonu yasadigi olayli derbiden sonra ateslenmis bir vaziyette sahaya cikip guzel oynayip en az beraberligi kurtarir gibime geliyor, taraftarlari ve futbolcular tam gaz cunku. Insallah alir da bizi yine gururlandirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ilk yarım saat kesersek liverpollu maçı rahat alırız ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 22-0 goller bobo(5),batuhan(5),ibrahim üzülmez(5),baki mercimek(oynarsa)(5),hakan arıkan(2) (kk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gol atmadan bu maçtan puan çıkaramayız.tempolu bi maç olucağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bence bjk 0-2 yener hatta iddaa da skor tahmini olursa gidip oynucam. icime oyle doguyor. bjkli degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 BJK'nın kazanmasını istiyorum ama çoook zor. İnşallah Liverpool ya alacak ya alacak berabere kalsa bile UEFA'ya bile gidemez ve tarihe geçer bu kadrosuyla sonuncu olarak. Liverpool çok pis asılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi nasıl yazılar onlar öyle. amma duygusalsınız :D Beşiktaş nsıl kazanıcak yahu? neye güveniyorsunuz ki? liverpool çöküşün eşiğinde kendi sahasında kaybederse o taraftarlar neler yapar biliyormusnuz? Beşiktaş sinirli gazla çıkcıaktır belki maça evt ama liverpool dan ve chaos dan bahsediyoruz. yapmayın allah aşkına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar