Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 eskisi gibi tekel üretmiyo rakıyı artık. özel sektör gerekli girişimleri yapar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bitti bu iş arkadaş, kızılayda çırılçıplak elimde rakı ile koşacağım. Bu şoktan baya bi çıkamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 toggie said: istanbul, izmit, bursa, canakkale, denizli... farkeder mi? demek istediğim cillop gibi deniz kıyısında mekan acılmıs, balık yiyoruz rakı içemiyoruz. sadece istanbul var sanki türkiye'de balık yiyecek. en guzeli istanbulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Hatalı önerme. Azcık gezin olm türkiyeyi, gittiğiniz yerlerde sadece lüks restoranlarda değil adam gibi balıkçılarda yiyin. İstanbulun manzarası imbadır ama onun da dünyada rakibi yok. Ayrıca pop +1, rakıyla balık değil meze yenir. Rakıya ayıp. Toggie rakı meze için ikinci bi tavsiye maşukiye. Özellikle mantarlı peynirli bi güveç yapıyorlar ki. Off aman nalan bişey, mezun olduktan sonra bile gidip yedik orda (millet mezun olduktan sonra, ben hala okuyorum böhü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 rakı out vole in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 axedice said: Hatalı önerme. Azcık gezin olm türkiyeyi, gittiğiniz yerlerde sadece lüks restoranlarda değil adam gibi balıkçılarda yiyin. İstanbulun manzarası imbadır ama onun da dünyada rakibi yok Gezdim tum Turkiye' yi nerdeyse zaten. Istanbul' un baligi guzel demiyorum manzarasi var diyorum. Ki baligin tadindan daha onemli bir durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim anlamadığım 70lik %40 oranlı binboalar falan var 27-28 milyona ucu bunlarada dokunmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hey allahım bi konu bu kadar saptırılır. mekan mı tartısıyoruz burda evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sargon said: hersey guzelde AB baglantisini anlamadim, ne baskisi yapmis neye gore karar veriliyor. yunanistanda red label 10 euro, ozuo ise 2 euro.fake haberdir yada millet alkolu biraksin zemzem suyuna baslasin diye yeni bir kampanyadir. Ama yunanistanda vergi yok (gelir vergisi dışında) adamlar ÖTV KDV zart zurt almıyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ver elini efes o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tekel birası rullaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ali sami alkışı sahneye davet ederim öyle bi zam olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 toggie said: hey allahım bi konu bu kadar saptırılır. mekan mı tartısıyoruz burda evladım? cevap verenlerden biri de sendin sanirsam, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 haberi dikkate bile almadım. biz yabancı içecekler bir gün ucuzlayacak diye beklerken, rakıyı 70 yetale yapamazlar. mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 NEEEEEEEEEEEEE 70'LİK RAKI 70 YTL Mİ ANANI DA AL GİT LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 70'lik rakı da, 70'lik smirnoff da 17 milyon burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Tayyip gibi insanları uyutarak her istediğini yapan biri böyle bir riske girmez oldu ki girdi ve yaptı eğer gerçekten komik olacak ama halk belli bi derece ayaklanmazsa adam alkol de istediği fiyatı koyar ve bizde çilingir sofralarına yavaş yavaş veda ederiz hem dinimizce alkol yasak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Neyse bi sonraki seçimi kaybetmeleri garanti oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Son haber: Bütün yerli içkilerde vergi yabancıyla eşitlenecekmiş fiyatlar fırlayacak. Rakı ab tarafından milli içki statüsüne alınarak korunacakmış. Yunanistan uzo da yapmış bunu. 70 lik rakı bu düzenlemelerle 30 ytl olacakmış, yerli votka ve cinler viskiler falan 40 üzeri olacakmış. Kaynak: mey içkiden pazarlama şefi. Not: milli içki olayı olmazsa taklaya geliriz dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 zaten su anda da o civarda fiyatlar, pek fırlamayacak gibi eger dediğin fiyatlardan satılacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 normal votka 25 ten 40 çıkacak binboğayı falan sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hmm ben yabancılarla karıstırdım. yerliler için 40 pahalı tabi ama yerli vodka içmeyin zaten, ispirto direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rakının milli içki olacak olması eski bi haber ama hala milli içki statüsüne sokamamışlar anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 stok yapalım o zaman şimdiden saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 70 nedir yahu? İsyan çıkar, insanlar piskologları ateşe verir. Kadıköy'de canlı boğalar kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar