Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70'lik Rakı 70 YTL

Slat

Öne çıkan mesajlar

Hatalı önerme. Azcık gezin olm türkiyeyi, gittiğiniz yerlerde sadece lüks restoranlarda değil adam gibi balıkçılarda yiyin. İstanbulun manzarası imbadır ama onun da dünyada rakibi yok. Ayrıca pop +1, rakıyla balık değil meze yenir. Rakıya ayıp.

Toggie rakı meze için ikinci bi tavsiye maşukiye. Özellikle mantarlı peynirli bi güveç yapıyorlar ki. Off aman nalan bişey, mezun olduktan sonra bile gidip yedik orda (millet mezun olduktan sonra, ben hala okuyorum böhü)
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Hatalı önerme. Azcık gezin olm türkiyeyi, gittiğiniz yerlerde sadece lüks restoranlarda değil adam gibi balıkçılarda yiyin. İstanbulun manzarası imbadır ama onun da dünyada rakibi yok

Gezdim tum Turkiye' yi nerdeyse zaten. Istanbul' un baligi guzel demiyorum manzarasi var diyorum. Ki baligin tadindan daha onemli bir durum bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Sargon said:
hersey guzelde AB baglantisini anlamadim, ne baskisi yapmis neye gore karar veriliyor. yunanistanda red label 10 euro, ozuo ise 2 euro.fake haberdir yada millet alkolu biraksin zemzem suyuna baslasin diye yeni bir kampanyadir.

Ama yunanistanda vergi yok (gelir vergisi dışında)
adamlar ÖTV KDV zart zurt almıyolar...
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip gibi insanları uyutarak her istediğini yapan biri böyle bir riske girmez oldu ki girdi ve yaptı eğer gerçekten komik olacak ama halk belli bi derece ayaklanmazsa adam alkol de istediği fiyatı koyar ve bizde çilingir sofralarına yavaş yavaş veda ederiz hem dinimizce alkol yasak zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Son haber: Bütün yerli içkilerde vergi yabancıyla eşitlenecekmiş fiyatlar fırlayacak. Rakı ab tarafından milli içki statüsüne alınarak korunacakmış. Yunanistan uzo da yapmış bunu. 70 lik rakı bu düzenlemelerle 30 ytl olacakmış, yerli votka ve cinler viskiler falan 40 üzeri olacakmış. Kaynak: mey içkiden pazarlama şefi.

Not: milli içki olayı olmazsa taklaya geliriz dedi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...