UmraniyeSapigi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hep Haylazlık,yaramazlık yaptım yaşım oldu 17 anca şimdi anlıyorum hayatı. babam benim için çalışıyor annem benim için çalışıyor ben kendim için bile çalışamıyorum... neden ? çalışıcam diyorum not yine 0 ,bakıyorum çevreme iyi not alanlarda hem gülümseme ben bu gülümsemeyi hak etmiyorum. çünkü ben dersimi çalışmamışım belki ders sadece ders değildir "ders" birçok şeyi ifade eder annemi görünce ondan çok ben kendime acıyorum çünkü onların verdiği bunca desteğe(maddi,manevi)rağmen bu hallederdeyim ya kendime acıyorum. yaşı 14-15 olan arkadaşlarımız varsa lütfen bilsinler annelerinin babalarının değerini bakın sağınıza solunuza ot kullananı var,gasp cısı,tinercisi... sizin aileniz var ota,boka özenmeyin gidin biraz derse özenin altı üstü 2 sayfa okuyacaksınız lütfen ben yaptım siz yapmayın çok pişmanım şuan son senem keşke 1. sınıfa dönsem diyorum,herşeyin vakti zamanı vardır okulda ders,dışarda ne yapıyosan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lisede kopya çekip iyi not almak çalışıp not almaktan daha çok mutluluk verir kopya = mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çalışıp alınca o notu "e tabiki alıcaktım" dersin. ama kopya çekip te sınavdan 85 alınca "nası lan?? nası ??" surat ifadesi mutlulukla birleşir. en güzel tarafı da budur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 trigonometride kopya çekemiyorsunuz ama bi yere kadar :P zaten matematik ve geometri dışında okul hayatım kopya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UmraniyeSapigi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizim okulda yazılı olacağı zaman sınıfları karıştırıyorlar acaip kasıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 trigonotmeride hesap makinesi kullanılıyosa 2 hesap makinesi ile girilir biri normal biri aşmış normalle başlanır hoca yerine oturur Texas Instrument çıkarılır... yok hesap makinesi yasaksa TI'la girilir... ----- ingilizce kompozisyon için wap uyumlu telefondan wap.google.com'a girilir veriler text google'a yazılır uygun formatta "parça ismi essay vs." doğru link bulunur ve kapiş... veya tuvalet izni istenir verilirse okulun kütüphanesine koşulur PRINT edersin 3 fontta gelirsin geri... en kötü burun kanatılır veya güzel bi şekilde kanıyomuş gibi yapılır ( söylemicem çünkü hayvanlık herkez başka bir kan kullanamaz =) ), doğru kütüphane sonra... ----- coğrafya: walkman'e kitabı okursun saçlar uzundur takarsın kulaklığı gözükmez, veya kablosuz bluetooth cep telefonu kulaklığı = gg daha master kopya yöntemlerini yazmıcam ortaya çıkar yayılır falan benim daha üniversite bitmedi, az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nickle yazı çelişkili.. Degiştirde gel güzel yazı yazmışsın bak buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 evdekiler yeni konusma yapti galiba ? :) eskiden banada olurdu, gelir bana aglarlardi oglum sole yap bole yap biz senin icin calisiyoruz die, sonra giderdim odama aynen senin gibi dusunurdum. ama 10 dakka sonra gecerdi. hemen disari cikar bi bira cakardim zaten hic bi derdim kalmazdi lise her sekilde bitiyo, universiteye girde.. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UmraniyeSapigi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benimki farklı evdekiler hiç böyle söylemediler ben kendim babamı,annemi düşünerek yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 tebrik ederim ozmn :) bi birayi haketmisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 peki o kadar çocuğun ırzına geçerken onların annelerini babalarını niye düşünmedin oh olsun sana kansız herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benimde aklım başıma aynı yaşta gelmişti. hormonlarla ilgili bizim gibiler ne yaparsa yapsın ergenlik bitmeden ders çalışamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 UmraniyeSapigi said: bizim okulda yazılı olacağı zaman sınıfları karıştırıyorlar acaip kasıyor :) ilk sene bize de yapmışlardı onu, ilk sınıflarla son sınıfları karmışlardı :P ama çok salakça bi şey yaptıklarını farkettiler sanırım. çünkü son sınıflara direk yaptırıyoduk bizim kağıtları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hep tembel olacaksın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lisede derslere hiç kasma kopya çek,hocaya rüşvet ver müdür döv,okulu yak hiç önemli değil liseler birşey öğretmiyo zaten sen üniye kapak at zaten çalışma şevkin gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Normaldir o yaşlarda , o yaşların tadı haylazlıkla çıkar . Ben daha beterdim lisede . Annem beyoğlunun ortasında ağlardı veli toplantısından çıkınca . Sonra kafana dank ediyor bi anda büyüdüğün zaman , ailen senle gurur duyuyor . Düzelir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 olm sen değil miydin derslerden kaçmak için taktik isteyen? imana mı geldin iki dakikada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 benim de kafama lise 2 de iken dank etmişti. yazın sıcağında öss çalıştım. odtü matematiği kazandım. kazanim o kadarını da di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu isler calismayla hirsla parayla iyi notla olmuyor plan program beni sagolsun bizimkiler gidip zeki bu okur super olur diyipzamanin en iyi okuluna vermisler zaman gecti okul bozuldukca bozuldu sahibi kumarbaz cok kaybetti deneyimli ogretmenelri atip ucuza stajyerler ise aldi filan kiyip alamadilar cevresi bozulmasin aman yabanci dil ogrensin diye orta bir e kadar okulda bir numarali hirsli ogrenciydim ayni zamanda hiperaktif bir adamdim her etkinlige ota boka maydanoz olurdum ogretmenelrle aram superdi genel kulturum yuksem diye sonra kiskanclik basladi en absarili oldugum alan olan fen matematik ingilizceye gecince ingilzicem iyi olamsina ragmen bittim cunki tecrubesiz 14 kisilik sinifta "anlamiyan cocuga ikinciye anlatamam" modunda takilan ogretmen verdiler yinede azmimi kaybetmedim orta son a gectigimde enkaz durumda bir matematik kalmsiti matematik cuvalliyinca fizik dede cuvallamaya basladim bende haliyle soguyup zaten sevdigim tarihe abandim orta son da hatta tarih hocasiyla basbasa derin sohbete giricek duzeyde tarihim vardi matematikden ve fizikden ite zar zor asla ogrenmek istemedigim zorla ogretilen almanca ve "muzisyenmi olucaz ulan" modudna kafeteryada ahkam keserken beni duymus muzikcinin takintisi (zorunlu secmeli bleeeeh) ile ite kaka gectik anadolu liseleri sinavi ve askeri liseler sinavina giricem o sene sinifta herkersle kavgaliyim koskoca okulda 3 kisi ile konusuyorum sadece buna ragmen anadolu liselerinde cakip co kdaha zor askeri liseler sinavinda dereceye girdim deniz lisesini kazandim gitmedim devlet e gectim ayni yil babam oldu matematik sifir bende borclu gectim o sene lsie 2 ye egcicem ya siyasal ya kamu yoentimi istiyorum sosyal im guclu krutulucam amtematik heyoo hemde sevdigim bolum modundayken siyasal la kamu yonetiminin matematikden aldigini ogrendim sozel im iyi olmasina ragmen zorla TM ye gecip 2 sene matematikle debelendim ozel ders dershane filan fayda etmedi anne babanin en iyi niyetlerle yolladigi okul cacik yapmisti cokdan benim matematigi yani olmayinca olmuyor kafaya takmamak lazim ayrica artik devir degisiyor 20. yuzyilda kaldi iyi okuldan mezun olanin hayati super olur geyikleri simdi is dunyasi dinamik isini seven kendini gelsitirme istegi olan kisileri ariyor bilmemnerenin mezunalrindan once bizim arkadas vardi universte okumiycam ben dediginde dalga egcmistik cocuk turkcell de ise girdi lise mezunu olarak simdi cok guzel bir yerd ebolum baskanimi neymis iyide para aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Zheld said: =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Viktor said: cok daha zor askeri liseler sinavinda dereceye girdim deniz lisesini kazandim gitmedim Emin ol çok mükemmel bir tercih yapmışsın Viktor. Zamanında ben de dereceye girdim sınavda ama okula da girdim :D Sonra ne oldu, işte karşınızda Deniz Harp Okulu'nda 2. senesinde "Eeeh yeter be." nidasıyla okuldan ayrılan Sezer :D Konunun aslına gelince. Ders çalışmak aslında biraz da temelin olmasına bağlı. Yani eğer temelin yoksa çalıştığın şeyden hiç bir şey anlamama ihtimalin çok yüksek. Eh anlamadığın şeyde de genellikle ya moralin bozulur -"lan ben gerizekalımıyım da anlamıyorum" dersin- ya da içindeki çalışma isteği azalır, şevkin kırılır -"Nasıl olsa bi bok anlamıyorum. En iyisi ben hiç boşa vakit kaybetmeyeyim." dersin- Bu yüzden eğer eksiklerin varsa önce onları tamamlamaya çalış. Gerçi hoş güzel Türkiyemizin eğitim sistemindeki bir çok hatayı göze almaman gerekiyor. ÖSS'ye dayalı bir şey olup çıkmış. -ÖSSye gircem ya bu sene, çok daha yakından anlayabiliyorum durumu.- Uzun lafın kısası; eğer gerçekten okumak istiyorsan -ki buradan öyle gözüküyor- haylazlığı bırak da oturup derslerine çalış. Aileni de üzme. Aile değerlidir çünkü. da ben neden bu kadar ciddi konuştumki. Bozuluyorum günden güne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi gene söylüyorum çok uzun yazıosn :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Buyuyorsun arkadasim. Yakinda vucudunda bazi degisimler farkedeceksin, sesin kalinlasacak boyun uzayacak. Karsi cinsinle daha cok zaman gecirmeye calisacaksin, ilgini cekenler olacak. Bunlarin hepsi cok normal ve hepimizin zamaninda yasadigi seyler, Dela haric, onun kendi cinsine ilgisi oldu hep ama iste tanri bazilarini boyle yaratiyor bu da normal birsey aslinda. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sorumluluk duygun bi anda pörtlemiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar