PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 okur olarak girmeyi dene? ben hiçbir fark göremedim yazar-çaylak-okur arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hiç birinde girmiyor ya. delirdim burda analarına bacılarına sövüyorum şu an. yeniden uye olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nickim cicilota 9.nesil olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 tee zamanında okurdum fakat şifremi falan bi türlü hatırlatmadı, ben de yeniden üye oldum, 10 tane de entry girdim, ismim orda da ginaly, artık kontrol edilmesini bekliyoruz, ali kırca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sirf bonepart nickini kapamak icin 3 uncu nesilde mi ne caylak olmustum kapadilar 4 te sanirim bi daha oldum kapadilar eaaah dedim cayak oldum gene 5 sirasinda gene bisi yazmadim 6 inci si acilmadna sabanci festivalde caylaklari yazar yapiyolardi orda isim yazdirdim yazar oldum eauheuha simdi 2 sene mi 3 sene mi ne icinde 250 entryim wartoplamda euhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben çaylak olarak girdim 10-15 entry girdim ama ben butonuna basınca 0 entry diyor görünümde de 10 entry geçmediniz falan diyor değişen hiç bişi yok ansiklopedi mi yazıcaz tamam geç kenara bakıcaz mesajlarına demeleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben vagzectim, sölüğün taaaaa ............... bu zamana kadar gerek olmamıştı, bundan sonra da olmasın. ne lan bu başım ağrıdı sinirden :X edit:typo edit2: ahah sözlüğe fazla yüklendiler sanırım :D oh oldu beter olsunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 onay olmadan onlar sayılmıyo doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 çok yapay bi ortam gibi gelio bana.kimileri ben komigiiim die yırtınırken kimileri de çakma coool pozlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tamamdır 10 mesaj hakkımı doldurdum 9. nesil çaylak olarak .Güzel deşeyler yazdım valla . Ne zaman haber verirler ki sen yazar oldun aferin veya git burdan gelme bir daha diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla baya gelen olmuştur uzun sürebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yazıyosun yazıyosun sonra kötülüyor 10 kişi grup olup uçuyorsun gerek yok bence hiç.. 3. nesildim zamanında uçurdular, çok küfür etmiştim de şimdi ne boş işler diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sözlük kavramına her zaman karşıydım ve hala daha karşıyım. Yazar olmak, yazarlık sıfatı bu kadar kolay mı elde ediliyor acaba? Ya da kaçınız yazar olan bir insanın kişiye küfür edip onu tanımlamaya çalıştığını gördünüz? Klavyenin arkasına saklanıp bir kaç çapulcunun yazdığı yazıları denetleyip kendi lügatlarına göre beğendiklerinde yazar olma hakkını tanımaya onlara görev olarak vermiş bünye kimdir? Daha da komik olan şey Ekşi Sözlük'de yazarım ben deyip de böbürlenen güruhu daha anlayabilmiş değilim. Evet dışarıdan bakıldığında güzel bir proje olabilir sözlük kavramı. Yalnız ele aldığımız şey insan yapısı olduğu için mutlaka zamanı geldiğinde bu insanlar sözlük kavramına doyacaktır ve sözlükler kompile tarih olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben 2 sene once okur olarak üye oldum ama sifremi geri alamıyorum. unuttum ya da hesabım silindi pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bir de şeyi merak ediyorum ben. Taaa kaç ay önce çaylağa düşürdüler beni. Kafaya göre çaylağa düşürüyorlar gerçi... 10 post kastım yolladım. Bekledim onaylasınlar diye. Onaylamadılar. Hadi siyasi post var onlardandır dedim. onları sildim gene birşeyler birşeyler yazdım yolladım. Ama halen bekliyorum burda boş boş. Diyor ki: "girmeniz gereken tum entry'leri girdiniz. entry'leriniz mumkun olan en kisa surede incelenecektir. yine de bu yogunluk dahilinde bu degerlendirme bir kac gun surebilir. eger sadece bir kac hatali entry'nizi bulursak bunlar silinebilir bu takdirde tekrar 10 entry tutacak kadar entry girmek durumunda kalacaksiniz. eger tamamen alakasiz bir insan oldugunuza karar verilirse kullaniciniz silinecektir." E sitede böyle yazıyor da, alakasız biri olduğumu düşünmüyorlarsa neden hala onay bekleyen çaylaklar arasından çıkamadım, eğer alakasız biri olduğumu düşünüyorlarsa neden hala toptan banlamadılar beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 tum entry lerimi silip satmayi dusunuyorum ben acc yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 suan yazarlik alinmiyor mu? yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeni okur'dan kaydol, çaylak oluyorsun direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 saolasin :) said: scream attack dokuzuncu nesil caylak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ulan insanlar birbirini yiyecek çaylak olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben çaylak degil amator yazar olmak istiyorum yokmu oyle bir secenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 1 saat önce 10 msj hakkımı doldurdum . Beklemedeyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sevgili sozluk yazarlari, onlarca kez sorulmasi dolayisi ile belirtmek isterim ki; ayni ip'den giren esiniz, dostunuz, kardesiniz varsa endiselenmenize gerek yok. kisisel tarihcenizde not alinmak uzere "su su nickli yazar ile ayni ip'den giriyorum" seklinde bir notu moderatorlerden birine iletmeniz halinde sorun cozulecektir. yeni gelenlere ho$geldiniz der gozlerinizden operim. (guru, 04.11.2007 18:50 burada yazar bize seslenmiş. DSFJBFDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lan adam alsa 3 hesap, moderatöre de söylese, eee noldu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar