Madcat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 açıldığı gün saat 16 gibin başvurdum ( açıldıktan bi 5 saat sonra falan ) hala bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bi' dalga daha mı yazar oldu ? yoksa hala rasgele mi, nitekim benden önce kaydolan bir iki arkadaş hala çaylasque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yok rastgele hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben de bekliyorum hala. gerçi 16 tane mi ne yazdım ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben beklemiyorum artık. umudu kestim peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hala çaylakız efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 1 yıl olacak hala çaylak takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 5-6 gün evvel bi arkadaşım yazar oldu ona da ilk gün haber vermiştim, 2. gün yeterli entry'i yazıp beklemeye başlamıştı nerdeyse 1 yıl dolarken yazar oldu kendileri sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ben dün 5 tane entry silip yenilerini yazdım yarım saat sonra yazar oldum :D öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 adamlar gerekenleri yine yazmışlar.. bir göz atmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tanım yazın tanım, bilgilendirici olan birşey yazın ya, direk muhabbet geyik topiclere girerseniz entryleri adam okumaz, zaten sırf geyiğine öyle saçma sapan entry girenleri şutluyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 fettulahçı entry kötüleme mafyasına yakalandım help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 nick ne aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 said: sayın çaylaklar, 10 entry'nizi olan bitene yazılmış olan her şeyi okumadan tamamladıysanız, yazar olma şansınızın çok fazla olmadığını söylemeliyim. zira kurallara tam anlamıyla hakim olmadan sözlük yazarı olmak pek mümkün değil. kurallara hakim olduğunuzu göstermeniz için de çaylak dönemi entry'lerinizin hepsinin tanım olması gerekiyor. bu yüzden; 1-) yapılmış en aptalca dalgınlık, çocuklarla girilen komik diyaloglar, başlıkları alt alta okumak, yaran diyaloglar, sozlükçülerin en tuhaf korkuları gibi başlıklara entry girmiş olmanız 2-) entry'lerinizde format çakallığı yapmanız (bkz: #12267039). 3-) ve yazdıklarınızın özenine dikkat etmemeniz (imla ve noktalama kuralları bile seçici olabiliyor burada, zira noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakması gerektiğini hala öğrenememiş bir adamın sözlük yazarı olarak işi ne?). sizin açınızdan eksi puandır, yazar olma olasılığınızı düşürmektedir. uzun olduğunu biliyorum ama üşenmeyin, bakın (bkz: olan biten). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 şimdi mail geldi "bi şekilde kabul oldunuz" diye. çoooktaaan unutmuştum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bana ne 7 ne 8 geldi kabul için mail 9 olduk bakalım kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Hala bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Çaylak entry girerken yeni başlık açarsan onu değiştiremiyosun.. Ayrıca ne yazdığını da okuyamıyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ne yazdığını okuyabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 walla ben 10 mesajı tamamladım. artık o yeni açtığım başlıklarda ne yazdığı da gözükmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 nuki said: ben dün 5 tane entry silip yenilerini yazdım yarım saat sonra yazar oldum :D öneririm Silemiyorum ki Açmış olduğum yeni entrylerde mesjlar gözükmüyor Ondan silinmiyor Aynı konuya entry de giremiyorum. 10 mesajı da geçmemek gerek Saçma sapan bir durum oluştu. :( İşin kötü yanı 6-7 sene önce açılmış accountum var 1 sene kadar kullanmayınca sifresini unuttum şimdi onu kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 kullanıcı girişi>kontrol merkezi>oradaki wall of texten "$imdiye kadar girdiginiz entry'leri buradan gorebilirsiniz." 'in buradan'ına tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 DSedim ya ordan gördüğün şey sadece hangi entrylere mesaj girdigin ve hangi entryleri açtığın. Fakat açtığın entrylerde ne yazmış olduğunu göremiyosun. ya da sen görebiliyosun sadece ben göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 görebiliyorum ben de sen neden göremiyorsun onu anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 direk senin entryni göstermiyor başlıktaki mesajlar içinden sen bulcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar