FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 lan ulan pf lan olcak iş mi ya 3 oldu üüüç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu kadar guzel hafta zor bulunur hayatta, super ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 off lan yemin ederim 2 gece önce 3-2 helsingborg almıştı rüyamda bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adam yakaladımı atıyo arkadaş ben böyle bahtı şeyedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 4 gelir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Şaka gibi gol. Servet ve Aykut'un batırışı. Aykut bi daha hayatı boyunca mızmızlık yapamaz heralde yedek kalması konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 iyi oldu keşke bi kaç gol daha yesekte bazi şeyler daha iyi anlansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 NEyse ya GS Cafe Crown iyi gidiyor,beko basketbol liginde,onlara umut bağladım ben artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gelecek diyorumya 4, merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 OHA MAÇ TÜRKİYEDEMİYDİ!!! ben isveçte sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dakika kaç oldu belki iki gol atarız bir mucize yaratıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aykut kalenin 10 metre önünde,ben bile atarım yani.ya canımı sıkan sen git bütün maç adamın kalesinin önünde oyna,3 atakta 3 gol ye.valla sinir oldum çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 helsinborg nedir ya şu grupta bu kadar başarısız olunmaz ya, barış lincoln izlediğim kadarıyla çok iyidi, nerde hata var ne eksik defans salak hatalar yapıyo tamamda kalli bi tane önemli maç alamdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adamlar ne kadar rahat attılar 3 golu de. bizim anamız agladı topu sokamadık bi türlü. uefa artık zerre kadar umrumda değil de, sampiyon olamassak bu sene hakkaten uzulucem. su futbol maglubiyeti haketmiyo yani. acilen defansı elden gecirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yaşamasın ölsün ya bunlar ciddi söylüyorum. yazıklar olsun. komedi ciddi komedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sakin olun ben alıştım sizde alışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 1979 kurulumu takım,babam 19 yaş büyük.hallere bak.kendi sahamızda bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yazıklar olsun bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya dert etmeyin en kötü 3. olup çıkarız gruptan daha iyi olur akılları başlarına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Jandor said: ya dert etmeyin en kötü 3. olup çıkarız gruptan daha iyi olur akılları başlarına gelir valla bilmiyorum panionios haşat edebilir bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mario jardel tarzında bi adam olsa bu maçta fark atmıştık şimdi bu kadar kabızlık olmaz yahu milyonlarca dolar alıyosun senelik bu kadar pozisyon bulup gol atamıyosan diyecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Jandor said: ya dert etmeyin en kötü 3. olup çıkarız gruptan daha iyi olur akılları başlarına gelir İlk maçtan sonra da öyle deniyordu... İki maç yenilgi, hiç çıkmasın da aklı başına gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abicim maç sahada kazanılıyor, taş devrinde kurulsan ne fark eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 SERVET GİT BASKET FALAN BAŞKA BİR SPORLA UĞRAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bugun nisan 1 mi şaka mı? uyuyamı kaldım ben yapma gs yaa sendemi gittin avrupada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar