Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terleten dakikalar

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatayim içimi dökeyim dedim, sıkıcı gelebilir okurken.Şimdiden uyarayim sonra vay efendim bundan bize ne, ee napalım yani gibi tepkiler vermeyin.

Şimdi 20 Ekim 2007 günü dersanedeyim daha ilk haftalaları dersanenin kimseyle muhabbet yokum asosyal bir tipim, sınıfda bazı insanlar geçen seneden birbirini tanıyor onlar eğleniyor bende mal mal oturuyorum tenefüslerde filan, ama onlara özenme filan durumumda yok herkez halinden memnun durumda yani.
Neyse efendim şimdi yanımda oturan çocuğun ismi İbrahım geçen seneden tanıyan arkadaşları İbo diyor kendisine. Bu bir ara arkadaki kızla burç muhabbetine girdi filan bana da sordu sonra ikimizinde aynı gün yani 24 Ekimde doğduğu ortaya çıktı filan şaşırıldı neyse bitti kapandı ikimiz arasında salakca bir muhabbetti.

Sonra efendim 24 Ekim günü geldi bu derse geç geldi. Hoca derse almadı. Buda: ''Hocam yapmayın bugün doğum günüm'' dedi ve tüm sınıf doğum günü olduğunu öğrendi.

Sonra tenefüslerde bunun geçen seneden arkadaşları para toplamaya başladı çocuğa sürpriz yapmak için kızın biri yanıma geldi ''İbonun doğum günü var pasta alıcaz, para verir misin?'' dedi.

Bende tabi dedim 20 ytl verdim oda bana 18 ytl para üstü verdi.
İlk terlerimi burada döktüm ne kadar sıkıcı bir durum para ver diyor. Tamam asla sakınmam ama kaç para veriyim şimdi gelse dese 4 ytl verebilir misin pasta alıcaz dese hiç terlemiyicem çıkarıp vericem parayı. Ama gelmiş paraverebilir misin diyor. Şimdi ben ne bileyim kaç para verilcek dimi off allahım ne kadar zor bir durum.

Neyse pasta alınca kantine konuldu tenefüslerde duyuyorum bunu kızlardan. Sonra bunlar hocalardan izin almış sürpriz yapmak için hepsi izin vermemiş tabi son ders Türkçe öğretmeni izin vermiş son 15 dakika. Ama tüm hocaların haberi var tabi derse giren.

Neyse sondan bir önceki ders geometri, hoca derste pot kırdı aslında sürpriz olması gerekirdi ama hoca sürpriz olucağını bilmiyormuş işte. Derste: ''Bugün sınıfda bir doğum günü çocuğu varmış'' dedi. Çocukda: ''Hocam iki tane var'' dedi.

Ben ''aha sıçtık'' dedim be gene terlemeye başladım ama nasıl terliyorum fışkırıyor terler. Hoca ''kim diğer kişi?'' dedi.
Bende: ''Benim'' dedim. Sonra kızlar ''aa neden söylemedin''dedi. Böyle etrafdan mal mal sorular geliyor. Kaçıp uzaklaşmak istiyorum arkama bile bakmadan. Böylebir yamaç olucak hepsini arkamda bırakıp salıcam kendimi yamaç aşağı.

Neyse diğer ders geldi pastayı getirdiler. Benide tahtaya çıkardılar üflettiler filan.
Geçmek bilmedi o gün dersane. Ne kötü birşeydir yahu şu.
Neyse arkadaşlar işte bu kadar kimsenin başına gelmemesini diliyorum.
Öyle uluorta söylemeyin ben bu bugün doğdum şu gün doğdum diye. Yoksa saçma sapan işler açılıyor insanın başına.
Halbuki ne güzel çocuğun doğum gününü kutlasak ne güzel geçerdi benim için.

Neyse efenim işte beni terleten bir olayı paylaştım sizinde varsa bu tür anılarınız sıkılmadan dinlerim. Gelin içinizi dökün bana.sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi kızdan hoşlanma durumu filan yok nerden çıkardan eheh.
Ya aslında aralarına kaynamak istemiyorum. Yani bir yere giderlerken filan çağırmasınlar sende gelir misin filan diye.
Çünkü yani insanlarla bir gün geçirdikten sonra arkadaşın olabilicekler mi anlaşabilicek misin filan hemen karar veriyorsun. Bunlar kendi hallerinde takılsınlar ben yokmuş gibi davransınlar benden rahatsız olmasınlar, beni çağırmadıklarında üzülmüyceğimi filan bilsinler istiyorum.

Biran önce kazasız belasız bitsin şu dersane kazanayim össyi atayim kendimi üniversiteye.
Sosyal ağlarda paylaş

durum genel olarak terlemelik yaw..
bence para meselesinde sorun yok!
aynı gün doğmuşun kızla onun doumgünü var senin yok!
bu bana zor gelirdi. Sanırım sen ona da bayaa terlemişsindir. neyse iyiki hoca süprizi bozmayıp son gün başka hoca atıorm ayşenin doumgünün kutluoz diyim son anda ayşe aa bugün alinin de doumgünü diyip seni çaırsa.. bilmiorm daha zor gelirdi diye düşündüm..

Neyse bende güzel bi anımı yazayım demişsin ya dinlemek isterim al sana: uzun yazmayacağım.. Lise2 deyim o zmnlar tarih 14 Nisan yani doğumgünüm(bu ara herkese duyrulur gerçi çok var ama hatta sende demişsin ama ulu orta yerde söylemeyin diye :)) yakın arkadaşlarım var dost dediğim insan bile olsa adamlar erkek!-e bende erkeğimde olay şu dikkatsiz kaba hatırlamayan umursamayan tipler, enseye tokat g.te şaplak yani..- neyse öle arasına geldik hiç bişe yok doum günümü kutlamıolar delirdim utandık sıkıldım.. yaa düşünüom bende çok içerlerim böyle.. kankam dediim elemanlar hatırlamıo.. nese öle arası olmuş sigara içmeye gitçez koruya giderken biraz şurdaki banklara oturalım dediler yüzüme gülüp abuk subuk şeyler diolar.. derken arkamdan pasta geldii anaaaa deli mutlu oldum.. havalardayım da önemsememişim gibi yapamadım tabi. kızdım bayaa olm insan kutlar önceden falan sonradan öğrendim bi kızın aklına gelmiş doum günüm olduu..
neyse:) bu da benim doumgünü maceramdı.. uzun yazmiim dedim uzun olmuş pardon!
Sosyal ağlarda paylaş

eh be çok kötü bir şey daha önceden kurulmuş ortama sonradan girmek. gerçi bukalemun misali ortama ayak uyduran birisiyim, buna rağmen yeni bir okul/üniversite durumunda ilk günden gidip ortamı kendim kurarım ilk iş, grupta önceden birbiriyle iyi arkadaşların fazla olmaması için dua ederim, çünkü çok farklı gelir insana hiç tanımadığı insanların muhabbet ortamı. aman ne bileyim öyle işte, bu sene bi iki arkadaş bul birlikte takılırsınız, ortama da kaynamaya çalış yoksa geçmez :)

edit: bukelamın ne lan
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen öyle bir yola giriliyorki diyaloglarda falan ordan sıyrılmak kolay olmuyor.. Şimdi parayı verdikten sonra "benim de doğum günüm" demek abes olurdu, para istendiğinde söylemek ya da durup dururken söylemek.. Bu tarz durumlar benim de çok başıma geliyor, o an orda olmamak için herşeyimi verebileceğim, biran önce kurtulmak istediğim.. Geçmiş olsun diyeyim ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Mike said:
benım hıc dogum gunumu kutlamadılar dersanede..
ne bılym duygunlandm smdi.

benim doğum günüm de ablamla aynı(pederi takdir ediyorum bu konuda :D ) ufakken ablamınkinin kutlanması ayagına benimki de kutlanır gibi olurdu. hep ezik hissederdim. öyle bi doğum günüm var ki ara tatile geliyor. millete ne güzel bişeler yapılırken bana bi p.k yok.
anca telefonla dg kutlamaları :(
hep özenmişimdir beeyle arkadaşların gelip sürprüüüüüüz deyip dg kutlamalarına :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...