Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerliği nerede yapacağımızı önceden tahmin edebilirmiyiz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nasıl olsa boynun kıldan ince gel buraya lan deyip paşa paşa alıcaklar seni asker ocağına. neresi olduğunu ne zaman öğrendiğin hiiç bişey farkettirmiycek.

mesela manisa olsa ooo manisa gral mı diceksin
ya da hadi be eskişehire çıkmış oranın komutanlar taktı mı takıyomuş falan...

şans işte
Mesaj tarihi:
daha adamın 2 senesi var bir de.. şimdiden bunu düşünüyor. aga sen derslerine çalış hele bi. 2 seneye kadar kim öle kim kala. o zamana kadar bakarsın askerliği paralı falan yaparlar belli mi olur.
Mesaj tarihi:
Hocam ben tr de yaşamıycam olay orda yani ben yapamıyorum burda yurtdışına gidip orda yaşıycam yani askerliği yapalım da gidelim asker kaçağı muameleside görmeyelim diye sordum yani hani durumumuda söyledim ki zaten bu üninin 2 senede bitceğide yok gibi görünüyo ya 4 sene bazında aldım ama o 5 6 olabilir bilmiyorum xD
Mesaj tarihi:
yurt dışında yaşayacaksan neden askere gitmeyi dert ediyosun? geri dönmeyeceksen hiç bi sorun yok. zaten yurt dışında belirli bir süre kaldığında askerliği bedelli olarak yapma hakkın doğuyor. olmadı gelir bedelli askerlik yaparsın parasını verip.
Mesaj tarihi:
Orasını bilmiyordum ya geri dönerim illaki yani ailem burda geri dönerim derkende temelli geri dönmem de ne biliyim benim bildiğim asker kaçağı muamelesi görüp tr ye adım attığın an askere alıyolar
Mesaj tarihi:
JD said:
Ya şimdi 2 sene sonra üniversitem bitiyor ve sanırım askere gidicem. Kütüğüm Tokatta ve tek çocuğum . Sizce ne olur ne biter nerde yaparım yani varmıdır önceden tahmin edilebilitesi.Aileme baktığımda kimse doğu taraflarına gönderilmemiş.

aslında doğu taraflarına gidilmekten çok korkuluyor ama şahsen ben doğu taraflarına gitmek istiyorum.
erzincanda kar altında kış geçiriyorlar.
soğuğu seviyorum.

mesela tutup da kıbrısa veya antalya'ya göndermesinler beni, yazın fıttırırdım herhalde. aklımı tamamen oynatırdım.

bir de kıbrısta okuyanlar için sanırım "hediye" babında kıbrıs'ta askerlik yapma imkanı veriyorlarmış duyduğum kadarıyla, eğer öyleyse allah korusun...
Mesaj tarihi:
said:
JD
Üye yeni § 03 Nov 2007, 15:20 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
Ya şimdi 2 sene sonra üniversitem bitiyor ve sanırım askere gidicem. Kütüğüm Tokatta ve tek çocuğum . Sizce ne olur ne biter nerde yaparım yani varmıdır önceden tahmin edilebilitesi.Aileme baktığımda kimse doğu taraflarına gönderilmemiş.

--------------------------------------------------------------------------------
Hello darkness my old friend
Dayın varmı dayın torpil yapacak? ona bakar. Birde bazen nereye gidersen git şırnaka gidebilirsin. İzmir e bolu ya kayseri ye diye gidip soluğu hakkaride şırnakta alan çok tanıdığım var deniz piyade tugayı bile orada.
Mesaj tarihi:
Holy said:
Okuyanı bilmem ama Kıbrıs doğumlu olan Kıbrıs'ta yapıyo.

onu demiyorum elbette.
Kıbrıs'ta üniversitede okuyan T.C. vatandaşı gençleri kastediyorum.
  • Yeni Oluştur...