NoS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 O değilde fifanın araştırmaına göre bjk dünyanın en zengin klübüymüş de parayla isim yapmayı kendisine yakıştıramadığı için belli etmiyormuş. Ayrıca başka bi araştırmaya göre dünyanın en iyi futbolcuları da beşiktaşa gelmek istiyormuş ama yıldırım başkan red ediyormuş.Geçen gün ronaldinho ''yıldırım abi amelelik olsa yaparım abi al beni takıma bu forma için terlemek istiyorum''demiş ancak yıldırım demirören pis dişlek diyerek telefonu kapatmış Ayrıca dünyanın en fazla taraftara sahip olan takımları Beşiktaş 6.5 milyar taraftarıyla bir numara olmuş ve diğer takımlara fark atmıştır. Kaynak:www.fifa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sportmenlik eskidendi. Sportmenliğin aranması için sportmence bir mücadele gerekir.bir spor olması gerekir.Kaç yıl önce gördünüz Türkiye de sportmence bir mücadele? Türkiye Liginde binbir dalavare dönerken futbolun F si izlenmezken maçlar masa başında bitirilirken senelerce emekler milyonlarca dolarlar milyonlarca taraftar hiçe sayılırken. Sportmenlik beklemek .. saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 konunun icerigine bakarsak ortada kaynak yok bir sey yok adam kendi kafasına göre besiktaşı birinci yapmıs.hani takım tutulur eglencedir cart curtturda boyle iskembeden sıkısta inandırıcı olmaz gülerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gül geç o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konu ne ya Türkiye de tüm futbol otoritelerine sor taraflı tarafsız herkes Beşiktaş taraftarını gösterir. Fifa demiş dememiş farkeder mi ? Bu taraftara bu takım yakışmıyor o ayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kaynak göstermemiş,Fifa böyle bir olay yapsa sportmenlik kategoriside olurdu ayrıca. Fakeye gel Edilk:aadsasdads son yacdığım editi boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bLackcha0s said: sen ban yiyen kobe değil misin?Sen nocom değil misin ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben üye olduğumda sende nocom da portakalda vitamindiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ok sen takıl burda o zaman tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben üye olduğumdada sen halen çarşının ortasında ağlıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Black tamam sen eski üyesin bir numarasın sen. Süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Holy said: Ok sen takıl burda o zaman tek başına. holy yakismiyo sana, hali sahada ezerim biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yahu herkes adam gibi tartışmayı bilse sorun çıkmayacak da o kadar saldırgan olmuş ki tüm Beşiktaş'lılar denilecek söz yok yani. Edit : Halısaha ayarlayan da yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abicim sen adam olmayı dene tartışırız merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yarın bi sakin kafanla oku şu forumda yazılan herşeyi, kimin kendine çekidüzen vermesi gerektiğini göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 fifa'yı bilmem ama çarşı'nın bırakın türkiye'yi avrupa'nın en iyi tribünlerinden birisi olduğu kesin. beşiktaş tribünlerinden ayrı tutuyorum çarşı grubunu. karta go go filan anlamam ben, maça damgasını tribün vurabiliyorsa o adamların hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ridvana yapilan tezahurat yuz yilin tezahurati secilmis bu arada Forbes dergisi tarafindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Böyle birşey olsa gazetelere elbet çıkardı konuşulurdu yani. Böyle bir sıralama yapılırsa evet Beşiktaş ilk 5 10 a girer (oranlanırsa tabii, taraftar sayısı/toplam kapasite, alana göre ses yüksekliği gibi) ama yapılabileceğine ihtimal de vermiyorum bunun için diğer arkadaşların dediği gibi dil bilimcilerin dahi olaya girmesi gerekir ki kimse bununla uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 piki fb nin bi macini halisahada oynatip 3bin taraftar dizer kenara biz birinci oluruz o zaman alan/ses oraninda vs olduuuuu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Holy said: Yahu herkes adam gibi tartışmayı bilse sorun çıkmayacak da o kadar saldırgan olmuş ki tüm Beşiktaş'lılar denilecek söz yok yani. Edit : Halısaha ayarlayan da yok zaten. Bu topice ilk saldıran kim acaba? Ben hayatta şunu öğrendim , eğer yaptığın iş çok eleştiriliyosa ve çok konuşuluyorsa sen o işte en iyisin.. bak kimse tartışıyo mu Fener , Gs taraftarlarını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 saldıran olmamış ki bjk taraftarına. neredeyse herkes bjk taraftarının iyi olduğunu ancak bu kadar da abartı olmadığını yani doğruyu belirtmiş. sıralamanın da fake olduğu ortada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben uye oldugumda vin vin vin vardi. Kuslar ucar bocekler yasardi. bdsaghudsahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 arkadaşlar herkes ilginç pankart-tezerhüat olayına takılmış.geçen sezon dünyanın gözünün türkiyede olduğu bjk-fb (0-1) olan maçtaki pankartları verilen samimi dostluk msjlarını yapılan ince esprili tezehüatları hatırlamıormusunuz? o maç fifa ve uefa yetkilileri tarafından takip edilmedimi? ne kdr komplekslisiniz beşiktaş tribününe karşı böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 abicim ben i futboldan zerre anamam ama liverpoolun 3-0 gerideyken yagmur altinda tum stad youll never walk alone dye ciiran taraftarlari nasil 3 uncu oluyorda besiktas birinci oluyor bir ana bunu aciklasin onu gectim azmo full fors arkandayim abicim tezahurat ilgincligi nedir kim oyluyo bunu sanat yonetmeni mi yolluyo fifa bir baba hindi tezahurati 4 sene ust uste sampiyon olduktan dah ami basarili abicim gotunuzden yazi uyduruyosunuz gotunuzden istatistik yapiorsunuz abik gudik web sitelerine gorumlarina yaziyosunuz tutuyor ama 3/4 u muhendis yada muhendislik orencisi olan pati forumuna yazmayin be hesap makinemiz war 90 ustu iq muz wsar yaayin hesapladik olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 pankart cesitlilige de cok iyi bi sey ms mesela 2 ayri grubun kill for you pankarti 2 puan mi tek puan mi istanbul since 1453 irkci oldugu icin negatif uan sayilir mi fener formasi giymis agayan cocuk posteri sanatsal acidan calinti eser sayilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar