zydar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 şuanda sıkıntımın meyvesini alıyourm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 canım sıkılmıyorum.. sadece sıkılamıyorum çünkü PATİ var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sıkıldığımda hiç bir zaman başarılı bi iş çıkarmadım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu tarz bi yazıyı yazmak içinde baya sıkılmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 geçen gün teamspeak'te herkes konuşuyorken bi sessizlik oldu ve bi ses geldi. "soğan" ???? wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sıkıldıgımda sokaga cıkar yururum ben demek ki bos bi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bende canım sıkılıo die uzuluodum meger ne sıkılan elemanlar varmıs yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sıkılmanın ii yanıda aslında yapabiliceğimiz daha iyi bişi olduğunu bilmemiz diye dusunuyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu çocuk sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sıkı can iyi olurmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 O lafın aslı sıkı can çıkmazmış olucak. Chem bi işe falan girsene sen. Ne sıkıntı kalır ne bişey bünyen hafifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yahu ben sıkılamıyorum diyorum sen işe gir diyosun eve 7 de dönüyorum öh be çocuk dediğiniz ben 20 yaşıma giricem o da enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 bonsai ekim kiti aldım bakımıdır kılıdır yünüdür hiçbir fikrim yok foruma bi aratayım dedim bilen eden besleyip büyüten var mı derken bu topike rastladım. seni zaten hep sevmiştim chemical. sen güzel bir adamsın. sabah 5te bonsai ekim kiti alıyorum. sıkılmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 amsterdamdan sonra bonsai kiti okuyunca banhammer dedim bi an değilmiş. son edit zaten bonsainin ne kiti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 yazının yarısında uçtum gittim. tarihe baktım 2007, topic nasıl hayata döndü diye baktım, seems legit. sıkılmak için vakit olması lazım tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ahah bu kafalara ulaşmak için drug'a ihtiyaç duyan insanlara acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Drug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 zamanında böyle kılap mılap takılırken bana çok sorarlardı "drug veya içki olmadan bu müzikte nasıl eğleniosun?" diye. saçma sapan. müzik dinlemek için bile kafa iyi olmalı nasıl bir mantık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Drug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dırag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Dworgian said: zamanında böyle kılap mılap takılırken bana çok sorarlardı "drug veya içki olmadan bu müzikte nasıl eğleniosun?" diye. saçma sapan. müzik dinlemek için bile kafa iyi olmalı nasıl bir mantık? işte onlara da acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Abi kötü müzik dinleyince tabi öle olur sdf Aggro geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 dubstep dinleyenleri anlarım, bu kadar boktan bir müzik ancak o kafa ile dinlenir DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 DROP THE BASS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 OOH YEAH http://www.youtube.com/watch?v=0uCpLjLBxgI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar