Kevinromeo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 As many of you may have heard, we have extended WAR’s development cycle until the 2nd quarter of 2008. The reason is simple; we will not release Warhammer Online until it is the game we set out to create two years ago. sad panda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 2008 yazını bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ohooooo eskir o zamana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Abi zaten beta aralığa kadar kapalı, test edilmemiş tonlarca şey var. Önceden test edilen şeyleri feedbackler doğrultusunda değiştiriyorlar, onlar da baştan denenecek. Gayet doğal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bekleniyordu zaten, bence daha fazla ertelenme şansı bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tüh, kötü oldu bu. bir sürü insan hangisi önce çıkarsa ona başlayacağını söylüyordu çünkü. neyse artık eksiksiz çıkarabilirler umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 açıkcası düzgün çıkarsınlarda 2-3 ay erteleme önemli değil benim için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Eli ayağı düzgün bir şekilde çıkarsınlar da varsın 2-3 ay geç çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tatsız olmuş bu , yaz vakti çıkacaksa geç kalıcam ben başlamaya . Neyse tam çıksın da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Aynı şeyi 10 kere yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Evet evet eksik çıkmasın da ne olursa olsun.. Şimdi conan bundan önce çıkıyor dimi q1 2008di o. Hmm combat sistemi falan düzeldiyse heralde önce onu denerim. Bu arada betacılar warda lvl ve skill sistemi nasıldı? Talent gibi bişeyler mi var skill dağıtma yada skill kasma var mı? 2 herder birbirinden ne derece farklılaşabiliyor falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 O karmaşık biraz . Değil de kasamadım , ama post atmış olayım bari . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 conan tam olarak 25 mart da release edilecekmiş ama şehir efsanesi gibi geliyor bana hadi hayırlısı bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 dünyadaki en iyi rvryi yapiyoz bekleyin falan yapmislar da, millet cildiricak yine heueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 mezun oluyorum mayista, sonra mythicte ise girip ben cikaricam oyunu, az daha bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 RvR zaten başka bir tek daoc ta var sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 eksik çıkmasnda dye bi ihtimal yokta... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yok abi, bakarsın çabuk çıkarmaya çalışırlar falan oyun güzel olmaz. Geç çıksın ama eksik çıkmasın.. sdfsd Ayrıca karakter gelişimini anlatırmısınız lan? Üşengeçlik yapmayın pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Peki eksik çıkarmayıp,erken çıkarsalar?Hoş olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kotbs'den twisting olayını kaldırsınlar da 3-5 ay daha beklerim.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yani.. bi oynuyamadik su oyunu cocuklarimiz oynar umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 torunlar oynasa sukretcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 heralde tek sevinen benim gecikmesine öss'ye kadar çıkmasın istiyodum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Felaket tellallığı yapmak gibi olmasın ama içimden bi ses warhammer yalan olucak diyo. İnsanların beklentilerini karşılayamayacak. Zaten yaza kadar WotLK da çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bana kalirsa asil yalan olacak o gibi geliyor ama hadi hayirlisi... Aslinda dusununce hic bir oyunun kotu olmasini istemem o kadar iyi olsunlarki ve birbirinden farklari olsunki kendi kitlelerini yaratabilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar