Molto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablo biraz romantik ol, mesela sevişirken kızı duvara yasla ne biliyim öpüşürken ibrahim tatlıses gibi değil de fransız erkekleri gibi öp kızı o zaman sana aşık olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 duvara yaslama böbreğinde taş olur soğuk kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 duvardan soğuk alıp gaz da kaçırabilir. tüm zevkiniz kaçar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 löllük bi topikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Molto said: diablo biraz romantik ol, mesela sevişirken kızı duvara yasla ne biliyim öpüşürken ibrahim tatlıses gibi değil de fransız erkekleri gibi öp kızı o zaman sana aşık olacaktır Molto hahaha sorun onu sevişirken cezbetmek değil sorun daha onu tavlyamamış olmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ohoo git kendini kuyuya at o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Molto said: ohoo git kendini kuyuya at o zaman 0_o all right than Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 see you tomorrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 live together die alone 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Garbage a koydum ama buraya da koyayım benim tipi belki oraya bakmazsınız :D Tipe gel :) Varan 1 Varan 2 Varan 3 http://img502.imageshack.us/img502/4676/grnt048qs3.jpg Geçen Sene : Tipe gel :) http://img68.imageshack.us/img68/1044/tugrulup6.jpg Bu da son :) Geçen sene http://img231.imageshack.us/img231/4332/grnt018hi9.jpg Üstteki normal fotolarım geçen hafta çektim telefonlan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lan sandalyeden düşüyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Son fotoğraf tam filmden çıkma duruyor.. Şöyle deli rolü falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gözlüklü haline göre evrim geçirmişsin ne güzel, gayet iyi yani ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ama standartlara göre hala berbat diyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 açıkçası ilgimi çekmiyorsun, karşı cins olsan daha detaylı yorum yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 100 tane şeyim olsa birini vermem diye bi laf var ya, onu sana derdim ben :D diablotog'a yane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 oper postlarını gördükçe gülesim gelio ya şartlı refleks haline geldin dsfds fD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 lan oper 100 tane şeyin olsa ne yazar lan bi kere ne yapayım senin şeyini ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben kendi şeyimden bahsetmiyom. kızlar açısından yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 is this the face that was launched towards a thousand russians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 no it isn't. my name is Cem how are you one two three four five siz seven eight fine tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 drive me crazy then Vahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ok then see you tomorrow :Ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 lol, kizin tipi de gormek lazim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yalnız bu resimde net çıkmamış elimdeki tek fotosuda bu az çok belli oluyor yinede sağdaki ben solumdaki o hatun arkadakiler gereksiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar