Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 O kadar yıl kablo internet kullandıktan sonra, adsl kullanmaya da başlıyacağım. Ankara'da kablo var iyi güzel de, Kıbrıs'ta ne yazık ki sadece adsl var. Türkiye'de internet adsl sayesinde çok popülerleşti. O yüzden bu forumda bile çoğu kişi adsl kullanmakta. Onlara sormuş olayım, ne tip bir modem önerirler bana? ADSL'yi kuracak adamlar bana bir modem verdiler ama gözüme çok dandirik gibi gözüktü. Hani böyle 4 ayrı pc'ye bölüştürecek, yanında da çay kahve yapacak birşey istemiyorum, Tek bilgisayara doğrudan bağlayacak (ekstra telefon hattı da fena olmaz), port/firewall/ıvır zıvır ayarları kolay çözülebilecek kaliteli bir modem istiyorum. Wireless olması gerekmiyor, düzgün birşey olsun yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 verdikleri modemin markası ne söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 airties kullanabilirsin. kurulumu kolaydır, desteği iyidir (türk markası olduğu için biraz da). hakkında bol bol doküman da bulabilirsin. kalitesi de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Telekom genelde AirTies'ın bir modelini veriyor, RT-211 filansa hiç durma hemen taktır bence. Onun dışında pek çok seçenek var aslında, ben geçenler Zyxel'in 600 serisinden bir modem aldım, fena değil gibi. Bilinen markalardan aldıktan sonra pek sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bende ttnetin verdiği pikatel combo max var. 2-3 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 4 sendir datron rta-230 kullanıyorum, 50ytl mi ne, tık demedi her şeyi pratik fıstık gibi modem valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Telekom bazen "elimizde yok şu an modem" diye haftalarca bekletebilir yalnız seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pekaziz said: Telekom genelde AirTies'ın bir modelini veriyor, RT-211 filansa hiç durma hemen taktır bence. Onun dışında pek çok seçenek var aslında, ben geçenler Zyxel'in 600 serisinden bir modem aldım, fena değil gibi. Bilinen markalardan aldıktan sonra pek sorun olmaz bence. kıbrıs'ta türk telekom yok. modemin modelini bilmiyorum da, şimdi internet cafedeyim. kutu üstünde yazıyor olması lazım. yuvarlak birşeydi, saydamdı. böyle ufoya benziyor. USB girişli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 US robotics candır kandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 US ROBOTICS WIRELESS ROUTER modem ALMA ! hatta router olanlardan alma sinyal azalmasina gore bir dunya gicik edici soruna yol aciyor. Modemlik pek birsey yook ama PIKATEL kucukcuk olan modemi bence super otesi darbe dayanikli ve saglam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 linksys iyidir. öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar