LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sierra çıkrmış torrente düşmüş indirdim oynadım valla filmdeki olaylar filanda var ( Resurrection ship,hotdog) Hoş bir shootemup olmuş 100mb civarı , oynayınız efem. attention this is not a drill !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 omfg dl'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben bu oyunu duymadım bile, ilginç. Multiplayer var mı? Atmosfer iyi yansıtılmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu freespace e ek paket olan BSG mi? beyond the red line mı ne öyle bişiydi galiba. o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 level dergisi demo sunu vermişti sanırım omu? demo su çıktığında indirilme rekoru kırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok la o değil yeni çıktı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 torrent linki çaksanıza bir ya merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kötü sevmedim ben. Tamam kötü değilde tarzını sevmedim, atari tadında ekşın. Yapsanıza freespace gibi sizde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sitenin linki lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 indirdim bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 link verebilecek var mı bulamıyorum bir türlü,bir tane buldum fake diyorlar yorumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abi google a giriyosun battlestar galactica sierra yazıyosun demosunu cekıosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fdsfs sadece demosumu çıktı ? Bende full versiyonunu arıyorum her tarafta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=qE5Yeh0VwOU daha iyi olabilirmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 direk arcade olmus. Ben de freespace tarzı bisi diye heyecan yapmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 indirip oynayan varsa yazsın, ona göre indiricem. hani pewpew gameplayi koymuşlar youtubea eyvallah da, oyunda başka ortamlar var mı? campaignde bölümler var, ne kadar gerçekçi? ftl spinup dolana kadar pewpew yap sonra gemiye dön yallah mı tüm oyun? veya oyun herşeyiyle havaya sokuyo insanı diyebilir misiniz? oynanabilirlik falan nedir? oynayıp da yazmayanın dibi düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ya havaya sokuyor bence gerçek bi Vİper pilotu gibi hissediyorsun ama Baldurs Gate gibi bi oyun çekiciliği beklemiceksin girecek 2-3 cylon öldürüp çıkacaksın yani kısa süreli zevk arıyorsan bence ideal . 3. bölümdeyim FTL olayı evet gerisini oynamadım. Ama BlackBird de var oyunda ( Kara'nın stealth uçağı Laura adlı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar