nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bi baktim ciddi ciddi o,noluyoz dedim bi an taniyamadim sacrenginden tehsis ettim sadece,mesaj attim,tanimadi beni,noluyo ya ne kadar dejenere iliskiler bunlar,cok ihtiyacimiz vardi sanki yillar once kapanmis konulari acmaya,su an ki acilarimiz yetmiyo sanki bize daha ne istiyoruz ?zor ya oyle kafam atti :(
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben bulamadım kızın soyadını hatırlamıyorum :)
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben buldum hiç heycanlanmadım tek geyiğimde bu idi girer bulurum falan ama tık olmadı
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilkokul aşkını tekrar görünce bu duruma düşüyorsan sorun sende.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İlkokul aşkından bunalıma giriyorsan bir acayiplik var sende =/
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bence de sende bi sorun var, bence montla sıç bi. ondan sonra tekrar düşün. :D
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben niye aradığım hiç bir kızı bulamıyorum ya
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben kız aramıyorum. ortaokuldan üni sonuna kadarki kız arkadaşlarımın %90 çirkindi sdf uzak olsun :D
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benimde çirkindi.bide şimdi baktım uu
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 buyuk konusmayın la ılkokuldaki sumuklu askınızı taş gibi gorunce insan ister istemez tilt oluyo,foto koydurmayin simdi :p
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben de bi bok bulamadığım için bunalıma girdim. herkes anaokulu arkadaşını buluyor, biz anca orta okuldan üç beş bişi. neydi ulan soyadlarınız?!
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilkokul aşkını görünce ne bunalımına gireceksin, abartmayın.
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim ilkokul aşkım inek olmuş yok feysbuku falan.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dün denedim üye bile olamadım ki üye olsam da bulamam galiba.. beceremem :(
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Nutella'yı kaşıklayarak yediğin sürece hassaslaşmaya devam ediceksin arkadaşım.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Murtaza said: Nutella'yı kaşıklayarak yediğin sürece hassaslaşmaya devam ediceksin arkadaşım. bende neden ota köke gözlerim yaşarıyo diyorum..
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arcane, o espriyi yapmak için geç kaldın dostum. :P
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nutella yerim said: bi baktim ciddi ciddi o,noluyoz dedim bi an taniyamadim sacrenginden tehsis ettim sadece,mesaj attim,tanimadi beni,noluyo ya ne kadar dejenere iliskiler bunlar,cok ihtiyacimiz vardi sanki yillar once kapanmis konulari acmaya,su an ki acilarimiz yetmiyo sanki bize daha ne istiyoruz ?zor ya oyle kafam atti :( ne diyon abi şimdi allah aşkına eski konuları açan oymuş veya birlikte muhabbete girmişiniz gibi kıza niye suç atıyosan sen çok lazımdı filan diye.kızı bulan sensin mesaj atan sensin açan sensin.bunalıma giren yine sensin.% 100 suçlusun ve sorun sende
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nutella yerim said: nutellana kaşık sokarım lan senin.saygılar.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 geyik potansiyeliniz bayagi yuksekmis kasik suc mont falan,yazdiklarimi tekrar okudum da anlik bi gazla yazmisim depre$ip,cok salakca davranmisim oysa ozelestiri yapmak gerekirse
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hayatında hiç bir insanı ,hayatında pek yeri yoksa ,sallamıcaksın . bence .
Öne çıkan mesajlar