nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bi baktim ciddi ciddi o,noluyoz dedim bi an taniyamadim sacrenginden tehsis ettim sadece,mesaj attim,tanimadi beni,noluyo ya ne kadar dejenere iliskiler bunlar,cok ihtiyacimiz vardi sanki yillar once kapanmis konulari acmaya,su an ki acilarimiz yetmiyo sanki bize daha ne istiyoruz ?zor ya oyle kafam atti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben bulamadım kızın soyadını hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Allah başka keder vermesin, ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben buldum hiç heycanlanmadım tek geyiğimde bu idi girer bulurum falan ama tık olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilkokul aşkını tekrar görünce bu duruma düşüyorsan sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İlkokul aşkından bunalıma giriyorsan bir acayiplik var sende =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bence de sende bi sorun var, bence montla sıç bi. ondan sonra tekrar düşün. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben niye aradığım hiç bir kızı bulamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben kız aramıyorum. ortaokuldan üni sonuna kadarki kız arkadaşlarımın %90 çirkindi sdf uzak olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benimde çirkindi.bide şimdi baktım uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 buyuk konusmayın la ılkokuldaki sumuklu askınızı taş gibi gorunce insan ister istemez tilt oluyo,foto koydurmayin simdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben de bi bok bulamadığım için bunalıma girdim. herkes anaokulu arkadaşını buluyor, biz anca orta okuldan üç beş bişi. neydi ulan soyadlarınız?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Perv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ilkokul aşkını görünce ne bunalımına gireceksin, abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim ilkokul aşkım inek olmuş yok feysbuku falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dün denedim üye bile olamadım ki üye olsam da bulamam galiba.. beceremem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Nutella'yı kaşıklayarak yediğin sürece hassaslaşmaya devam ediceksin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nuttella foto koy.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Murtaza said: Nutella'yı kaşıklayarak yediğin sürece hassaslaşmaya devam ediceksin arkadaşım. bende neden ota köke gözlerim yaşarıyo diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arcane, o espriyi yapmak için geç kaldın dostum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nutella yerim said: bi baktim ciddi ciddi o,noluyoz dedim bi an taniyamadim sacrenginden tehsis ettim sadece,mesaj attim,tanimadi beni,noluyo ya ne kadar dejenere iliskiler bunlar,cok ihtiyacimiz vardi sanki yillar once kapanmis konulari acmaya,su an ki acilarimiz yetmiyo sanki bize daha ne istiyoruz ?zor ya oyle kafam atti :( ne diyon abi şimdi allah aşkına eski konuları açan oymuş veya birlikte muhabbete girmişiniz gibi kıza niye suç atıyosan sen çok lazımdı filan diye.kızı bulan sensin mesaj atan sensin açan sensin.bunalıma giren yine sensin.% 100 suçlusun ve sorun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 nutella yerim said: nutellana kaşık sokarım lan senin.saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 geyik potansiyeliniz bayagi yuksekmis kasik suc mont falan,yazdiklarimi tekrar okudum da anlik bi gazla yazmisim depre$ip,cok salakca davranmisim oysa ozelestiri yapmak gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hayatında hiç bir insanı ,hayatında pek yeri yoksa ,sallamıcaksın . bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar