prospect Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 İngiliz ordusu, görünmez tank projesinin test sonuçlarında başarılı oldu. Sadece 5 yıl sonra envanterlerindeki bütün tankların görünmez olabileceği açıklandı. daha fazla bilgi için http://www.hurriyet.com.tr/dunya/7593228.asp?gid=200&sz=50013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sabah okudum da inanmadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Orduyu feshetmeye mi karar vermişler? "Bütün tankları görünmez yapacağız, sadece akıllılar görebilecek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 haberi bilemem de, bu resim yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 red alert 2 de vardı. böyle görünmez değil de, hareketsizken ağaç oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Eheh hadi kendisini göstermeyecekler tamamda yaydığı ısıyı nasıl kamufle edecekler ? Üfleyerek mi ? Çok bir fark yaratacağını sanmıyorum ama -eğer o imaj gerçekse tabi, pek inandırıcı gelmedi- güzel yapmışlar. Aferin adamlara. Ha birde yine çok merak ettim o tank hareket halindeyken ve savaş içindeyken nasıl görünmez kalacak. Ya toz kaçarsa lensine projektörüne, nolcak o zaman ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prospect Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ona bakarsan national gepographic dergisinin 2002 sayılı bi dergisi var bizde başlıkta "Future Warrior" yazıor amerikan askerleri o zamanlar görünmez kumaş ürettikleri yazıyordu ama onlar nerde şimdi bilmiyoruz o ayrı konu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 olm hiç gerek yok bunlara, uzaylı kostümü yapacan çok sağlam, uçakları da ufolara benzetecen, saldıracan. atom bombası falan atmaya çalışır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ingiltere görünmez ucak yapsın tank yapacagına. ada ülkesinin ne işi olur tankla falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Türk gazetelerine inanmıyorum kendimi bildim bileli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 prospect said: ona bakarsan national gepographic dergisinin 2002 sayılı bi dergisi var bizde başlıkta "Future Warrior" yazıor amerikan askerleri o zamanlar görünmez kumaş ürettikleri yazıyordu ama onlar nerde şimdi bilmiyoruz o ayrı konu:) Onu yaptı Japonlar diye biliyorum . Kameralarla öndeki görüntüyü arkaya arkadaki görüntüyü öne aktaran hologramlı zart zurt . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Foto rekor gerçekçi dsfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Sanmıyom amerika görünmez asker giysisini(bknz GITS) yapıp da IRAK'da filan kullancağını. Zaten eğer öyle bir şey yaptılar ise adamlar kim bilir nerelerde kullanmışlardır şimdiye kadar. TOP SECRET yani. Doğrusu operasyonda kullanılabilecek öyle bir giysi yaptıklarını da sanmıyorum ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 1- görünmez elbise muhabbeti caponlar tarafından gerçekleştirildi. süper de bi olay. ancak askerin üstüne kıyafet olarak nasıl yaparlar ?! imkansız. o asker yere atlıyo zıplıyo, yatıyo sürünüyo, yeri geldimi süngü süngğye tabiriyle dibindeki adamla boğuşuyo.. olmaz o. maximum sniperlara yapılır o da uyar ama biyere kadar. 2- görünmez tank o.O. hani görünmez, ses çıkarmaz, ateş edince ışık vermez, ısı yaymaz bi tank yaparlarsa ok ^^ o zaman harbiden görünmez çünkü öle bi tank yoktur orda ahahah.. artı o resimde baya bi savurma olmuş. 3- ingilterenin tankla ne işi var. gitsin görünmez gemi yapsın.. görünmez gemi yapsın, saygıyla eğiliyim.. 4- gmrünmez tank yapılırsa gerçekten, ingilizler diil almanlar yapar ^^ "üstün alman teknolojisi" ftw.. zamanında ing-fra tüfeng nedir bilmezken almanlar zırhlı birliklerlen kafalarına çökmüştü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ahahaha ikinci elemanın tripler çok komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Tank olurda uçak olmaz mı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 haber türk basınından yayılmadı.. hatta hürriyet muhtemelen şu kaynaktan almış. bununla birlikte biraz araştırırsanız göreceksiniz ki MIT'nin de görünmez tank üzerine çalışmaları varmış. ilk defa zikredilen bir şey değil yani bu.. o yüzden bu haber gerçek olmasa bile, yakın gelecekte böyle bir haber görebiliriz. ama genel olarak haber kaynaklarına bakınca, herhangi bir ajans daha bu haberi geçmemiş. 3-5 ingiliz gazetesi ve amerika'da bir kaç gazetenin köşe yazarları falan yazmış. o yüzden bana çok da inandırıcı gelmedi. haberciler de net bir bilgi arıyor sanırım. öte yandan görünmez tank anlamsız da değil. tankın gürültüsünün ne önemi var? assassin mi bu? yine biraz araştırarak gördüm ki leopard üzerindeki L55, 5km menzilli. yani 1-3km ötedeki tankın görünmez olması cidden büyük tehlike demek. zira o mesafeden sesi almazsınız zaten ama aslında görünmeyen bir kaplan sizi hedeflemiştir bile... tabii bir de tank savaşları var. görünmeyen bir tankı vurmak zor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 pfff caponlar amerikanin WWII den sonra imzalattigi anlasmalarin kapsamadigi bir sey uretiyorlar MECHA!!!! savunma bakanliginin verdigi konferasnda gundam enine boyuan tartisilmis ve su anki yapim asamasinda olan mechalardan bahsedilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ya zor bisey degil gorunmez tank, 5 yila falan da yapilir tamamiyle o tamam da, antisi de kolay birsey. Biri demis yukarlarda, isi var ses var vs. termal gozluk takar askerler artik, o tur seyler olur yani. Ha tabi onlari onlemenin yolu da var bi 10 seneye hic anlamadan tank ezebilir seni heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 toggie said: ingiltere görünmez ucak yapsın tank yapacagına. ada ülkesinin ne işi olur tankla falan :) İsrail'e satacak..Temiz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu bizim bildigimiz gorunmezlik deil dimi sadece radar falan göremiyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 radar degil gercek gorunmezlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ward dikeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ahahahahah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar