Zopik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Silmarwen said: Zopik gelsene sende :D (oldu mu? :D) Can'cığım 3,5 ayda 26 kilo aldım. Daha da üstüne tanımam. (Evet yeni tartıldım ve 96,3 kiloyum :D) Ben söyledikten sonra dersiniz tabi ///_- :P 7 kilo daha al eşit olalım. Programı tam bi yazarsanız ve çok dolaşmicaksanız gelicem ben bu buluşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 -Buluşulacak -Yenilenecek (Pizza Hut - Sınırsız) -Nargile mekanına gidilcek arada aktivite olcakmı bilmiyorum ama bunlar olcak. Yani, geliosun :D Bi de 7 kilo daha alırsam acaip şişerim ben. Zaten durdurmaya çalışıyorum kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 GERGE said: Gelemiyorum, ertesi sabah sınavım var Social Policy'den. En son sınavdan önce takıldığımda dersten kalmıştım, gerçi o finaldi ama. Ohoo daha ilk vizeden böyle yaparsan. Gel otur sınavdan önce biraz kafa dağıt falan. Gris gibi inekliğin lüzumu yok hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tamam, geleyim. Zaten ev de Taksim'de sayılır. Gece içmeye kalamam ama. Hangover ile sınava giremem. Geçen yıl hippi olmuştum sınavdan önce, bu yıl olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kafa dağıtmak için gelebilirim, ama yalan da olabilirim -fastreload(?) şeklinde eklyebiliriniz efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Diğer hocanın sınavıymış 16'sındaki yahu, 21 gene benimki yani. Ama gene de uğrayacağım baltazar'ın hatrına =) birkaç saat takılır dönerim işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 saat kaçta buluşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bende geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yanlış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 su bulusmayı 25 ine ertelesek olmazmı 8-):S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ohoo görmeyeli istanbullular coşmuş :P kusura bakmayın dostlar 2 hafta üstüste süren vizelerden sonra bi dinlenceye ihtiyacım olucak Otlaştım eve gidip pineklicem :P bidahaki buluşmalara umarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ertelenirse şükela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Buluşma ertelenemez ama yenisi yapılır :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 benim de oldugum lise istiyorum birde cuce geliyosa ondan sogan halkasıda isterim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 liste yapin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben gelmiyorum, 2 sınavım açıklandı haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gelecek olanlar: 1- Bellow 2- Cthulhu 3- MADBOY 4- Silmarwen 5- Cuce 6- axedice 7- Griswold 8- Spidee 9- zydar 10- BullDoG 11- DarKRideR (Ayarlayabilirseymiş) 12- BabacumMostors 13- Zopik 14- aktiftablet 15- fastreloader (Yalan olabilir) 16- CusTodeM Alın size liste. Bu 16 kişiyi tek tek sayıcam orda. Orda olmayana işkence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu nasıl buluşma lan, liste testosteron salgılıyor resmen, yok mu lan hatun, hatun getirin iki damla be arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Hakkatten. Gelicek hatun varsa da 16'ya 1 kalıcağını görünce vazgeçer heralde : p edit : gerçi 16 kişi olsa bile tam olarak 16 erkek diyemeyiz, sembolik olarak 16 diyelim ama : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bi benim sevgilim gelcek sanrım. ama sevgilim bak katil etmeyin beni orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mustafa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İşallah başka bi sevgiline rastlarsın kaan :D asdfhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mustafa kesin mi bilmiyorum ama bakıcam dedi :D o değil silmarwen ağzını hayır aman :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 noldu Mustafa'yla ayrıldınız mı anlamdım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu kadar adamın arasına sevgili mi getirilir?:P neyseee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar