Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ist paticik buluşması

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Yettim :)

18 Kasım Pazar günü Taksimde

Buluşma Saati : ???

Buluşma yeri : ???

Yapılacaklar : Tartışılmakta

Gelenler :

BeIlow
Demorah
CthuLhu
MADBOY
Silmarwen
Cuce
axedice
Griswold
Spidee (kıllık çıkmazsa geliyor)
zydar

Listede adı olupta gelmiycek olan varsa haber etsin. Listeye eklenmek isteyende haber etsin :)

Birde ne yapılır ne yapılmaz anlaşalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Buluşma yeri Taksimde sabit değilmi ya :D Burger King önü olur yani, daha da bi yer bilmiyorum ben buluşmak için uygun olan. Ha olur, onun karşısındaki çeşmemsi yapı olur da orası biraz garip geliyor. Hava yağmurlu olursa bu sefer Burger King'in içinde bekleyebiliriz veya ordaki durağı kullanabiliriz bence.

Saat olayına bişi diyemicem ne yazıkki. Bizim burdan trafik filan olur yine -:D-, olur belki yetişemem. Neme lazım, sonra adama bak ya söylediği saatte gelmio demesinler :D

Tabu oynasak pek güzel olur bence. Çünkü her seferinde planlanıp uygulanmayan, ama aslında çok da zevkli olabilecek bir aktivite. Ha tabi yine diğer katılımcıların da isteğine bağlı bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Öğleden sonra gibi buluşulsun bi yemek yensin. Taksimde çok pahalı olmayan böyle ilginç bi yemek mekanı söyleyin ben pek bilmiyorum. Yıllar önce rioda yapmıştık buluşmayı misal, orası fena değildi. Karnımız doyunca üstüne bi nargile içelim mihrimah sultan uygun gibi. Ne dersiniz?

edit : darkrider sana nispet yapmışım gibi olmuş ama sabah sabah da buluşulmaz be abi :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...