Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleriniz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birbirinden ayıran diye sınıflandırılamaz lakin zaten hepsi direk farklı class lar. Her ırkın class ı farklı, her aynı işi yapan class ın yetenekleri farklı. Birde career mastery sistemi var, wow daki talent sistemi gibi ama daha kesin çizgilerle ayrılıyor seçilen dallar birbirinden, o yüzden shaman dps değilmiş demek yanlış, main olarak dps değil ama o rolü oynayabiliyor diyebiliriz.
Mesaj tarihi:
konuyla alakasiz ama dayanamadim :p

samin wowda horde oynamamasinin tek sebebi kicini basini izleyebilecegi bir irk olmamasi

o yuzden zaten human female acip gotu gobegi acikta armorla fink atiyordu butun gun

he Bloodelf geldi ama ne care sam oyundan baydi artik
lol sam aslinda lineage2 oynayip dark elf falan olmaliydi tangali hatunu izler dururdu butun gun :p
Mesaj tarihi:
estetik önemlidir pope, sen de escape artist'i için 6-7 tane gnome açmadın yani sonuçta. (:P) hatta 60 dwarf warrior'ın varken "gnome female değil ama" deyip yeniden 60 gnome warrior yaptığını hatırlatırım ehe
Mesaj tarihi:
evet, pope gnome female'in bütün saç ve yüz kombinasyonlarını denedi eheh

op char oynama olayı benim doğama ters, iki nedenle:

- challenge olayı lazım
- benim loresal olarak hoş bulduğum paladinimsi charlar oyunların ana hedef kitlesi cool gençlerce pek tutulmadığından yemek piramidinin altında tutuyor tasarımcılar genelde
Mesaj tarihi:
Popeye said:
...

he Bloodelf geldi ama ne care sam oyundan baydi artik
lol sam aslinda lineage2 oynayip dark elf falan olmaliydi tangali hatunu izler dururdu butun gun :p

hehe
pop ile bizim kuzen bigün L2'de baktım bi hatunun peşinden verip veriştiriyolar, biri diyo ki bunu şu ormana götürüp ümüğüne çökmek lazım falan...

ertesi gün bıraktım oyunu :p

haaa pardon azmodai bizi satmıştı bi de!!!11! :D
Mesaj tarihi:
dünden beri betadayim.sistem cok güzel olmasina ragmen bu kadar kötü grafikler beklemiyordum.2004 de cikan hatta 2002 den itibaren yazilan wow dan bile daha kötü yani.gerci sadece dark elf ler oynanabiliyor.green skinlerin zone lari cok daha güzel deniyor ama oralari göremedim.
Mesaj tarihi:
lol nasıl daha kötü olur, oyun için videoları, ss'leri var. kat kat daha iyi olduğu görülüyor hepsinde de. ayarların en düşükte filan olmasın?
  • Yeni Oluştur...