Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 peki bunlari birbirinden ayiran bariz ozellikleri sorsam cokmu sey istemis olurum :P
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Birbirinden ayıran diye sınıflandırılamaz lakin zaten hepsi direk farklı class lar. Her ırkın class ı farklı, her aynı işi yapan class ın yetenekleri farklı. Birde career mastery sistemi var, wow daki talent sistemi gibi ama daha kesin çizgilerle ayrılıyor seçilen dallar birbirinden, o yüzden shaman dps değilmiş demek yanlış, main olarak dps değil ama o rolü oynayabiliyor diyebiliriz.
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Abi 2 healer birbirinden ne kadar farklı olabilirse o kadar farklı işte. Biri paladin gibi diğeri ne bileyim shadow priest gibi.
Shaklaban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 ne bilim wowdaki mantikla mage warlock arasindaki buyu ve mantik farkliligi gibi bisi dusunmustum sorarkene...
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Şöyle diyim o zaman, şimdi her class ı yazmak kasar, açılacak war sitemiz için yazdık ordan okursun :D
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 walla site ne zaman açılcak guru ve dier arkadaşlar sorarım size =) ek olarak tome of knowledge hakkında biraz extra bilgi verirseniz seviniriz
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 konuyla alakasiz ama dayanamadim :p samin wowda horde oynamamasinin tek sebebi kicini basini izleyebilecegi bir irk olmamasi o yuzden zaten human female acip gotu gobegi acikta armorla fink atiyordu butun gun he Bloodelf geldi ama ne care sam oyundan baydi artik lol sam aslinda lineage2 oynayip dark elf falan olmaliydi tangali hatunu izler dururdu butun gun :p
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 darkelf lere alalım o zaman sam i, gayet sex goddessss modundalar...
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 tome of knowledge oyunda yaptığın neredeyse herşeyin olduğu günlük gibi bişey. questlerden, öldürdüğün yaratıklara kadar her bi halt var.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ne güzel yazmıştım ben resimli mesimli. Siteyi açsak da insanlar da bilgilense.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 estetik önemlidir pope, sen de escape artist'i için 6-7 tane gnome açmadın yani sonuçta. (:P) hatta 60 dwarf warrior'ın varken "gnome female değil ama" deyip yeniden 60 gnome warrior yaptığını hatırlatırım ehe
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 pop'un oyundaki her kombinasyonu levellamış olması nedeniyle mesajın alakasız kaldı ahahah. neyse sam umarım aradığın İYİLERİ bu oyunda bulursun, peace dude.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sam senden ricam olabilecek en op karakteri seçmen :P
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 evet, pope gnome female'in bütün saç ve yüz kombinasyonlarını denedi eheh op char oynama olayı benim doğama ters, iki nedenle: - challenge olayı lazım - benim loresal olarak hoş bulduğum paladinimsi charlar oyunların ana hedef kitlesi cool gençlerce pek tutulmadığından yemek piramidinin altında tutuyor tasarımcılar genelde
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 alanı seversen pek tutmıyan cool charlarmıi, herkez ya night elf roguedu yada sarışın human paladin, hadi sam hadi yeme bizi
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 evet herkes undead rogue veya tauren warrior değildi. :(
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sarisin human paladin acan irkcidir.. elf acan gaydir.
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 chaos zealot ta , biri beta acc. buldursun plx .p
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Popeye said: ... he Bloodelf geldi ama ne care sam oyundan baydi artik lol sam aslinda lineage2 oynayip dark elf falan olmaliydi tangali hatunu izler dururdu butun gun :p hehe pop ile bizim kuzen bigün L2'de baktım bi hatunun peşinden verip veriştiriyolar, biri diyo ki bunu şu ormana götürüp ümüğüne çökmek lazım falan... ertesi gün bıraktım oyunu :p haaa pardon azmodai bizi satmıştı bi de!!!11! :D
xrex Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 dünden beri betadayim.sistem cok güzel olmasina ragmen bu kadar kötü grafikler beklemiyordum.2004 de cikan hatta 2002 den itibaren yazilan wow dan bile daha kötü yani.gerci sadece dark elf ler oynanabiliyor.green skinlerin zone lari cok daha güzel deniyor ama oralari göremedim.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 lol nasıl daha kötü olur, oyun için videoları, ss'leri var. kat kat daha iyi olduğu görülüyor hepsinde de. ayarların en düşükte filan olmasın?
Öne çıkan mesajlar