onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Valla üç sınıfa hasta oldum: 1-Dwarf Ironbreaker 2-Black Orc 3-High Elf Swordmaster
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 chaos u napcaksiniz ya hastalikli irk o (td)
Delacrimosa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dark/witch elf tabiki, masaüstünden beri böyle (:P)
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ÇAPPAH da olabilir, ama millet genellikle "Oooh süper zırhım var çift elli baltam var karizmayım." misali chaos chosen açacağını düşünüyorum, yok yanlış anlamayın ama WoW'da da olmuştu ya büyük bir kitle undead seçmişti, o manada diyorum. Marauder'ı çok beğendim ben, barbarian/berserker misali, tam benlik, mutasyon olayı da cabası.
kfg Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben de oynarsam dwarf ironbreaker oynayacam buyuk ihtimalle...
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Chaos Chosen ezmek için yaratılmış bir class gibi geldi bana.O swordla ortadan ikiye yarcak gibi B)-
Luxor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 seçimim chaos chosen olacak gibi geliyor şu an. at üstünde savaşma olsa oyuna bretonları koyarlardı, bende grail knight yada pegasus knight falan açardım herhalde.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Hiç Hammerer yok nedense, iyi iyi :p
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 preas said: Bütün fansitelarda olduğu gibide burdada galiba destruction daha fazla :) ama yinede for Sigmar! :) aslında bretonnian fanıyım ben. ama koymadılar, onun yerine gay elflerle züppe imperialları koydular. e ben de ikinci olarak chaos fanı olduğum için, chaoslardan bir savaşçı seçerim :) ama witch hunter da fena durmuyor hani, van helsing karizması :P
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 MADBOY said: ÇAPPAH da olabilir, ama millet genellikle "Oooh süper zırhım var çift elli baltam var karizmayım." misali chaos chosen açacağını düşünüyorum, yok yanlış anlamayın ama WoW'da da olmuştu ya büyük bir kitle undead seçmişti, o manada diyorum. Marauder'ı çok beğendim ben, barbarian/berserker misali, tam benlik, mutasyon olayı da cabası. undeadcilerin burda dark elf seçeceklerini düşünüyorum. onun devamı o yani. chaos "kötüyüm karizmayım"dan ziyade "pisim iğrencim rezaletim" havasına sahip, benim de hoşuma giden o ^^
zydar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 ya şunun kadar karizmatik biri var mı yahu? Sakal tip tam ben. Ölürüm lan. Karakterim şimdiden belli.. Witch Hunter ^^ mükemmel bir resim daha
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 zydar said: ya şunun kadar karizmatik biri var mı yahu? alası var. B)
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 görüntüye önem veren sayın order taraftarları, biz sizi ruhumuzla döveriz..
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Süslü ve kokoş olduğunuz kadar küstahsınızda...
preas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Güçlü olduğun sürece istediğin kadar küstah ol, bi warrior priest bütün chaosa bedel ;)
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Take a rock, say as tall as a dwarf, and roll it down a mountain side. Now imagine it with a beard and a hammer, and you’ve almost got the idea of a Hammerer.
zydar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dreagloth said: görüntüye önem veren sayın order taraftarları, biz sizi ruhumuzla döveriz.. hohoho görüşürüz :D alnının ortasına çakacam holy water la kutsanmış gümüş mermilerimi. Sonrada hala hayattaysan kafanı gövdenden kılıcımla ayırıcam =)
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Abi nasıl karar veriyonuz ya; ben hepsine hasta oldum: Dwarf Irobreaker ayrı Hammerer ayrı Engineer ayrı güzel, Black Orc ve Choppa ha keza, Witch Hunter, Swordmaster ne yapcam ben? Chaos'ta karizma ama havasına giremedim.
Bassist Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Bu witch hunter anladığım kadarıyla tam bir kara büyü yok edici.Witch ve magus lara zor anlar yaşatacak gibi geliyor bana.Benim bir diğer merak ettiğim şey. Dün shadow warrior classının tanıtımını izledim.Sniper mode atışlar falanda olucakmış sanırım long bowla.Merak ettiğim şey şimdi sniper mode a girdik adamı kafasından vurduk.Gerçekle orantılı olarak düşman kafasına isabet eden tek okla ölecekmi?yoksa diğer tipik oyunlar gibimi olacak.İzlediğim bi cinematicte full zırh giymiş chosen a head shot çekiyodu shadow warrior.oyundada böyle olcakmı acep :D
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 dreagloth said: Chaos olunmaz, choas doğulur :) tam tersine, kelimenin tam anlamıyla empire doğulur ama chaos olunur. (:P)
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ben su zirhli kara sovalye tribindeki sslerdeki elemanlari tuttum ama beta testte sadece ayagi ciplak ciliz herifler vardi orclardan baska =(
Öne çıkan mesajlar