Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleriniz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ÇAPPAH da olabilir, ama millet genellikle "Oooh süper zırhım var çift elli baltam var karizmayım." misali chaos chosen açacağını düşünüyorum, yok yanlış anlamayın ama WoW'da da olmuştu ya büyük bir kitle undead seçmişti, o manada diyorum. Marauder'ı çok beğendim ben, barbarian/berserker misali, tam benlik, mutasyon olayı da cabası.
Mesaj tarihi:
seçimim chaos chosen olacak gibi geliyor şu an. at üstünde savaşma olsa oyuna bretonları koyarlardı, bende grail knight yada pegasus knight falan açardım herhalde.
Mesaj tarihi:
preas said:
Bütün fansitelarda olduğu gibide burdada galiba destruction daha fazla :) ama yinede for Sigmar! :)

aslında bretonnian fanıyım ben.
ama koymadılar, onun yerine gay elflerle züppe imperialları koydular.
e ben de ikinci olarak chaos fanı olduğum için, chaoslardan bir savaşçı seçerim :)

ama witch hunter da fena durmuyor hani, van helsing karizması :P
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
ÇAPPAH da olabilir, ama millet genellikle "Oooh süper zırhım var çift elli baltam var karizmayım." misali chaos chosen açacağını düşünüyorum, yok yanlış anlamayın ama WoW'da da olmuştu ya büyük bir kitle undead seçmişti, o manada diyorum. Marauder'ı çok beğendim ben, barbarian/berserker misali, tam benlik, mutasyon olayı da cabası.

undeadcilerin burda dark elf seçeceklerini düşünüyorum.
onun devamı o yani.
chaos "kötüyüm karizmayım"dan ziyade
"pisim iğrencim rezaletim" havasına sahip, benim de hoşuma giden o ^^
Mesaj tarihi:
dreagloth said:
görüntüye önem veren sayın order taraftarları, biz sizi ruhumuzla döveriz..

hohoho görüşürüz :D alnının ortasına çakacam holy water la kutsanmış gümüş mermilerimi. Sonrada hala hayattaysan kafanı gövdenden kılıcımla ayırıcam =)
Mesaj tarihi:
Abi nasıl karar veriyonuz ya; ben hepsine hasta oldum: Dwarf Irobreaker ayrı Hammerer ayrı Engineer ayrı güzel, Black Orc ve Choppa ha keza, Witch Hunter, Swordmaster ne yapcam ben? Chaos'ta karizma ama havasına giremedim.
Mesaj tarihi:
Bu witch hunter anladığım kadarıyla tam bir kara büyü yok edici.Witch ve magus lara zor anlar yaşatacak gibi geliyor bana.Benim bir diğer merak ettiğim şey.
Dün shadow warrior classının tanıtımını izledim.Sniper mode atışlar falanda olucakmış sanırım long bowla.Merak ettiğim şey şimdi sniper mode a girdik adamı kafasından vurduk.Gerçekle orantılı olarak düşman kafasına isabet eden tek okla ölecekmi?yoksa diğer tipik oyunlar gibimi olacak.İzlediğim bi cinematicte full zırh giymiş chosen a head shot çekiyodu shadow warrior.oyundada böyle olcakmı acep :D
  • Yeni Oluştur...