kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 :P bu smiley bana dil çıkarıyo arada ! ters adamım kafa atarım akıllı olsun benim babama eywallahım yok ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bende B)- buna kıl olmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben smileylere kılım. bi buna bak :) bi de buna ^_^ misal şu yok zati (>_<) aa bug buldum! ( > _ < ) space yokken yapınca ; ) yapmışsın sayıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Aslında :horace: olcak peeee... Her derdini tek smileyle anlatabiliyorsun nitekim. Ama benim bu aralar favorim " xD " dir. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben de o hentai smilelarına uyuz oluyorum ^.^ falan Bunlardan görmek istesem Samin hentai arşivine tıklarım (hayır gerçeği varken neden çizgifilmi bide böyle bi sorunsal var) :P en sevdiğim sımayli, dokanmayın sakın. Ayrıca şunların gelmesini istiyorum nmadan Lütfen? Sempatik, samimi bi gülücük Nıhahaha omg Helelölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 axedice said: (hayır gerçeği varken neden çizgifilmi bide böyle bi sorunsal var) dusuncelerime tercuman oldun tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 aga tersim diyorum o kadar tersimki brezilyaya ve tüm brezilyalılara uyuz oluyorum pes'i açıp arjantini alıp karşımada brezilyayı alıp 7-0 felan en zor seviyede yenmeyi çok seviyorum bana faul yaptıklarında kırmızı kart görmekten hiç çekinmiyorum. bacaklarını kırıyorum... didaya orta sahadan gol atmayı çok seviyorum riquelme ile 30 mt den serbest vuruş ile gol atmayı çok seviyorum brezilyalılardan nefret ediyorum tersim onlara hatta sarı ve yeşil renk görmek istemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kermit said: hatta sarı ve yeşil renk görmek istemiyom ama kermit? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 si bi arada olmıycak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Arkadaşım ne istiyorsunuz smileylerden ehue. Forumda ne kadar çok smiley düşmanı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kermit in yakalığı sarıydı sanki ama? :D çok pis spoiler ölümüne kaçarım çok pis kaçarım hatta kaliteli kaçarım sanatsal kaçarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 (:D(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 :] budur. Delikanlı adam öyle ağzını yuvarlağımsı yaparak gülmez. :) :D gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Delikanlı adam gülmez , üslubunu korur . Çok gülmek isterse bıyık bırakır , altından güler , 3 kişiden 2 tanesi görmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Xaenin said: Delikanlı adam gülmez , üslubunu korur . Çok gülmek isterse bıyık bırakır , altından güler , 3 kişiden 2 tanesi görmez . Öpiyim usta. Saygılar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 :)-D :)o B)- 8-) alın size kompozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 sarı değil aga yakalığı !!! pis bi renk kirli yani sarı değil yeşilin bi tonu o yakalık SARI DEĞİL TAMAMMI ? bıyık var aga !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bildiğin sarı işte hehah :D *çitadan hızlı koşarak kaçan smiley* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 http://img246.imageshack.us/img246/3871/ciciuc2.gif bunuda ekleseler ya idöl smileyımdır :D cici fan grubu bile oluşturduk dhw de falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 X( bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar