Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Şu videoyu(aşağıda) izledikten sonra buna resmen saplandım. Bu müzikali mutlaka izlemem lazım ama nasıl bilmiyorum. Dvd'sini alayım diyorum da nerde satılır bilemiyorum. Ayrıca dvd'si yetmez ki canlı canlı izlemek lazım. Gelmezler mi Türkiye'ye :( Var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bizim lisede (st. benoit) izlemistik bunu orjinal dvdden sanıırm var eger bize izletmek icin taa fransadan getirdiyseler bilmemde =P (sanmıyorum cimri okuldur bizimki=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Digiturk verdi sayısız kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bkz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Dvd si bulunuyor, internette de var, ama o kadroyla canlı izleme imkanın artık yok üzgünüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 fitili de var kremi de.... DVD si falan neyi varsa alayım bari benda hasta oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sözleri ve müziği hakkaten inanılmazdır "Belle" şarkısının . Eskimeyen şarkılardan . Yeri de müzik btw . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şu herifler yüzünden şarkıyı dinleyemiyorum ben ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 al işte canım yurdum insanımın yorumu: oha said: öyleyse ver öyleyse banaaa iki defuaaaa bize de kordu dişardan esmeraldaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bunu daha çok severim ben nedense, ağlayasım gelir http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu ses nasıl çıkar ya adamın boğazında hep bi balgam varmışta tüküremiyomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Phoebus karakteri tam şarkıdaki gibi olmasa da Victor Hugo şu şarkıyı şu adamlardan dinlese heralde gözleri yaşarırdı. Rakursi torrent falan bulursan bize de haber ver, ben de ne zamandır izlemek istiyorum bu müzikali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Laraken said: al işte canım yurdum insanımın yorumu: oha said: öyleyse ver öyleyse banaaa iki defuaaaa bize de kordu dişardan esmeraldaaaa ne var bunda? serbest cagrisim, gayette basarili yapmislar. sanatin ve sanatcinin dostu ayagina yatmayin. git muzikalini izle, gel buna da gul, korkma enteller kusmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 istanbul daki arkadaşlar için, kadıköy de reks sineması civarındaki vcd/dvd satan yerlere sorarsanız dvdsini 5 liraya bulabilersiniz gayet. ben geçen sene alıp izlemiştim, bulması zor değil, üstelik kopya mopya gayet kaliteliydi kendisi... quasimodo nun (daha doğrusu oynayan amca olan Garou nun) fanıyız, amca karizmanın vücut bulmuş hali lan resmen O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 başka şarkıları yok mu bunların yahu hep aynı şarkının farklı videosu başka video koyana rep vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ulfang said: bu ses nasıl çıkar ya adamın boğazında hep bi balgam varmışta tüküremiyomuş gibibabs ne yaptın sen ya suana kadar dinlediğim en iyi seslerden biri hele video da en son giriş yapan adamın sei de süperdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Kötü dememiş yalnız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bende kötü demiş anlamında bi yorum yapmadı xae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 xae de kötü dedin dememiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ne yaptın sen diyince hani , öyle gibime geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Voys said: xae de kötü dedin dememiş zatenabi tmm bişi demedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bu müzikalin orjinal hali ne kadar güzel olsa da, İngilizcesi'ni tercih etmemin iki nedeni var; 1-) Natasha St. Pier'in parçası "My Heart if you Swear" (orjinali La Montuge çok kaba geliyor) 2-) Steve Balsamo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 3-)Fransızca bilmiyorsun . ZUHA ZUHA . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Belle parçasında bi insanın hüzünlenmemesi için, Fransızca eksikliğinden ziyade, öküzlük lazım ama. "Müzik evrenseldir" derler di mi Kaancığım. Git ders çalış sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Sözleri de çok güzel , ama anlamıyorsun işte napalım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar