KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Walla çok kasıo bazen pc bazen hiç kasmıo.. onunla hiç alakası yok.. pc kendine res atıo.. önce mavi bi ekran çıkıo full yazı dolu hata mesajı okuyamıyorum hızlı.. sonra pc res atıo kendine.. PCyi server olarak kullandığımdan dolayı çok öenmli bu sorunu halletmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ilk ihtimal ram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ya sana res atsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ordaki mesajı okuyabilmen için,bilgisayarıma sağ tıkla, özelliklere gir, ordan gelişmişe ordna da başlangıç ve kurtarma gel. altta otomatik restart seçeneği kaldır. mesajı okursun o şekilde. sonra ararsın artık googlden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ikinci ihtimal ekran kartı... fazla ısınıyomu fan nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bilgisayarın kasması ve reset atması işlemci ısınmasından olabilir işlemci. işlemciye fazla yüklenildigi zaman o kadar fazla elektirik harca ve o kadarda fazla ısınır. İşlemcilere ne kadar fazla elektirik verirseniz o kadar hızlı olur tabi sogutma sorununa dikkat etmek lazım. büyük bir olasılıkla işlemci fanından kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ram veya hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aha valla killjoy bu nicki biliom :D yoksa bizim admin misin sen Cs serverdeki @bilkent :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bilkentli pati :) PC KASMIYOR, ÇOK FAZLA DİİL HİÇ ISINMIYOR.. @OPER dediğini yaptım.. hataYı burayada yazarım sanırım RAM ama.. bilmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 büyük ihtimalle power supply. ama yazılım problemi de olabilir. önce power supply'yı degistirerek dene. sonra ısıyı kontrol eden bir program bul, ve ısının normal duzeyde olup olmadıgına bak. eger hala sorunun devam ediyorsa format at. benzer bir problem yaşamıştım, sorunu format çözdü. dediğim gibi donanımsal değil de yazılımsal bir problem de olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 47-49 derece arasında değişiyor sıcaklık sorun yaratır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 intel ? amd ? değişir benim intel 40 - 50 arası normal derler amd de bilmem ama kullanmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 amdnin de hangisi olduğuna bakar, amd3000 en fazla 35-40 mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 intel core 2 duo 3.0ghz normal derecede ısı. hatayı da yazacağım yakında hata verince aliim elima kait kalemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahaha, abi hala hata vermedi mi alet? o da güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok dün gece 1 kere verdi de uykum vardı yazmadan yattım. günde ortalama 2-3 kere verio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 mavi bi ekranda rakamlar yazılar bişi çıkıp aniden kaybolup restart atıyorsa ben diyorum ki hdd'de bad sector. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Fistan o dediğin ram,driver çakışması,aşırı ısınma da olabilir direk bad sector demek yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hatayı kesin yazınca teşhis kolay olur.. beklemede kalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Re2 yap geçsin sfd ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sabahtan beri beyingücüle tamir etmeye çalışıom :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bugün servise çıktım aynı hata bir pcde mevcut yaptığım ilk şey ramleri söküp temizleyip takmak oldu ve son işlemde o oldu güzel güzel çalışıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 mesajı yaayım .. hata verirse pc sonra tkrr bi önerilerinizi alayım daha sonra..icraate geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 SONUNDA HATA VERDİ : Bir sorun algılandı ve bilgisayarıızın zarar görmesini önlemek için windows kaptıldı. Bu durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız, bilgisayarınızı yeniden başlatın, Bu ekran yeniden çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin. Donanım satıcınızdan BIOS güncellemesinin olup olmadığını öğrenin, önbellekleme ve gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmayı kullanmanız gerekirse, bilgisayarınız yeniden başlatın, gelişmiş başlatma seçeneklerinde F8 ile güvenli mod u seçin TEKNIK BİLGİLER ***STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xB85AA36C, 0xA8E83F48, 0x00000000= ***nv4_mini.sysAdress B85AA3C base at B841A000 Datestamp, 4684bfe Fiziksel belleğin ön dökümüne başlanıyor. Fiziksel bellek dökümü tamamlandı. HATA BUDUR ARKADAŞLAR FAKAT BU ILK DEFA ÇIKTI BUNDAN ÖNCE BAŞKA KATALAR VERIODU. ÖNCEDEN BIOSTAN BAHSETMIORDU. yazılar beyaz arka plan mavi bu arada önceden de demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hatayı daha önce görmedim. Ama nv4_mini.sys nvidia sürücülerine ait bir dosya. Ekran kartın nvidia herhalde. Üşenme, değişik sürücüler dene. WHQL destekli son sürücü versiyonu ForceWare 93.71 sürümü, sağlam sürümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar