Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC kendine res atıo..

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Walla çok kasıo bazen pc bazen hiç kasmıo..
onunla hiç alakası yok.. pc kendine res atıo..
önce mavi bi ekran çıkıo full yazı dolu
hata mesajı okuyamıyorum hızlı..
sonra pc res atıo kendine..

PCyi server olarak kullandığımdan dolayı çok öenmli bu sorunu halletmem
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın kasması ve reset atması işlemci ısınmasından olabilir işlemci. işlemciye fazla yüklenildigi zaman o kadar fazla elektirik harca ve o kadarda fazla ısınır. İşlemcilere ne kadar fazla elektirik verirseniz o kadar hızlı olur tabi sogutma sorununa dikkat etmek lazım. büyük bir olasılıkla işlemci fanından kaynaklanıyor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle power supply. ama yazılım problemi de olabilir. önce power supply'yı degistirerek dene. sonra ısıyı kontrol eden bir program bul, ve ısının normal duzeyde olup olmadıgına bak.
eger hala sorunun devam ediyorsa format at.

benzer bir problem yaşamıştım, sorunu format çözdü. dediğim gibi donanımsal değil de yazılımsal bir problem de olabilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

SONUNDA HATA VERDİ :

Bir sorun algılandı ve bilgisayarıızın zarar görmesini önlemek için windows kaptıldı.
Bu durdur hatası ekranını ilk kez görüyorsanız, bilgisayarınızı yeniden başlatın, Bu ekran yeniden çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin.
Donanım satıcınızdan BIOS güncellemesinin olup olmadığını öğrenin, önbellekleme ve gölgeleme gibi BIOS bellek seçeneklerini devre dışı bırakmayı kullanmanız gerekirse, bilgisayarınız yeniden başlatın, gelişmiş başlatma seçeneklerinde F8 ile güvenli mod u seçin

TEKNIK BİLGİLER

***STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0xB85AA36C, 0xA8E83F48, 0x00000000=

***nv4_mini.sysAdress B85AA3C base at B841A000 Datestamp, 4684bfe

Fiziksel belleğin ön dökümüne başlanıyor.
Fiziksel bellek dökümü tamamlandı.

HATA BUDUR ARKADAŞLAR FAKAT BU ILK DEFA ÇIKTI BUNDAN ÖNCE BAŞKA KATALAR VERIODU. ÖNCEDEN BIOSTAN BAHSETMIORDU.

yazılar beyaz arka plan mavi bu arada önceden de demiştim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...