Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhoşluk ve hafıza kaybı

nackreint

Öne çıkan mesajlar

Bkz: Bilim&Teknik bölümü

Bkz: Ben madalya için para kasıorum

Bkz: http://en.wikipedia.org/wiki/Alcoholic_beverage#Alcohol_consumption_and_health

dipnot: madalya için para kasmak nedir? kafamm uykusuzluktan güzelleştimi ne. para degil post olacak, şaşırmayınız efenim.
Sosyal ağlarda paylaş

bünyenizin kaldırabileceği sınırdan fazla alkol alın gelir.ayrıca içiş hızına da bağlı.yavaş yavaş içerseniz işte içiyodum uykum geldi uyudum dersiniz unutma filan olmaz ama gidin hızlı hızlı içip sınırı geçin yattığınız yerden noldu ya dersiniz uyandığınızda
Sosyal ağlarda paylaş

1 kere komaya girdim bundan 5 yıl önce , hala konuşuluyor o gece yaptıklarım . Eğlenmişiz , Japonlara göbek atmayı falan öğretmişim yaklaşık 30 kişilik bir gruba , neyse . Alkol kanı sulandırıyor , kan sulu olduğu için sanırım vücutta daha hızlı gezmeye başlıyor ya da kalp daha hızlı pompalıyor , çok cahilce anlattım ama baş dönmesinin sebebi bu , beyin anlamıyor , lan diyor bu kadar kan nerden geliyor diyor , dönüyor öyle . Hafıza kaybı olayını açıklayamadım , o yüzden attığım bu post tamamen topicle alakasız olarak gelişti .
Sosyal ağlarda paylaş

ulan 1 bira içeyim illaki bişeyler unutuyorum 1-2 hafta öncedende olsa unutuyorum. direk hafıza silio alkol bende.

kaan, ben jokerde ingiliz gruptan biri ''turks suck'' tarzı bi laf etti diye kalkıp 20 ingilizle laf dalaşına girmişim ama onlar ingilizce ben türkçe afhajlfa
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaahha kaan efsanesin asdf.
ben ziyadesiyle ÇOK kere kafayı buldum. daha 1 kere bile hatırlamayacağım kadar saçmalamadım ya da kendimi kaybetmedim.
el ayak koordinasyonu gidiyor, kafa da düzgün çalışmıyor ok, neyi neden yaptığını açıklayamayabiliyorsun ama gayet net hatırlıyorum yediğim her boku.

ama bazı anlar vardır salisesine kadar net hatırlarsın, bazıları ise 3-5 kare halinde kalır akılda. buradan da alkol'ün beyine yazılan yaşanan olayların kalitesinde düşmeye yol açtığını söyleyebilirim. ya da FPS düşüyor bir bakıma.
Sosyal ağlarda paylaş

nackreint said:
Bende hatırlıyorum genelde ama bu genelleme geçen gün bozuldu hayatımda 10 dk kayıp neden oluyo bu çok merak ettim şûr mu kapanıyo ne oluyosa artık

LAN! bende alkol almasam dahi bi sürü 10dk kayıp! habire ne yaptığımı, ne zaman yaptığımı unutuyorum.

bazen yaptığım işleri yapmadığımı söylüyorum (yok onlar bitmedi, ancak cumaya biter) evde bi bakıyorum gece gece ben bitirmişim onları.

hepsini uykusuzluğa veriyorum (tabii alter egom manyak çalışkan biri de olabilir) bilemicem..

ama olur ha figh club falan kurarsam önce bana bi haber verin.
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç alkolden hafıza kaybetme durumum olmadı, ama o derecede hiç içmedim, o da var =)
Mide kanaması geçirirken olanları hatırlayamadım hiç. Kalkıp tuvalete gitmişim, ışığı falan yakmışım, sonra kan man kusmuşum da hiç hatırlamıyorum =). Kan kustuktan hemen sonra kendime gelince 5 dakika afallamıştım zaten nereden çıktı bu kan acep diye.

Bir de Endoskopi sırasında ne oldu bitti hatırlamıyorum. Yapılmadan önce doktora "hocam boru sokacaksınız falan, böle ne bileyim eööö" falan dedim tırsarak, doktor "iğne yapıcaz hatırlamayacaksın" dedi, e iyi peki dedim.
Harbiden de bi amca geldi (hiç doktor tipi yoktu, amca diyorum o yüzden sdf) iğneyi yaptı, yatağımda uyandım. Hiç hatırlamıyorum ama bilincim açıkmış, kusmuşum, küfür etmişim falan (özellikle endoskopim sırasında orada bulunan bir hemşireye sormuştum küfür ettim mi diye ehe).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...