nackreint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ciddi anlamda merak ettiğim bir şey var insanlar aşırı dozda alkol alınca neden yaptıklarını hatırlamıyo?Bu benim başıma sadece bikere geldi ve çok garibime gitti kendi bilgimlede cevap veremedim ciddi anlamda bilen biri varsa söyliyebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 başıma hiç gelmedi, aklı başında biriyim :P gelebileceğini de sanmıyorum sadece alkol ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Aklı başında olmakla bunun alakası yok. Evet devam edebilirsiniz tartışmaya durduğu yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Her sarhos oldugum zaman neler yaptıgımı gayet iyi hatırlıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 cunku alkol short term memorynin, long terme donusmesini engelliyo bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bkz: Bilim&Teknik bölümü Bkz: Ben madalya için para kasıorum Bkz: http://en.wikipedia.org/wiki/Alcoholic_beverage#Alcohol_consumption_and_health dipnot: madalya için para kasmak nedir? kafamm uykusuzluktan güzelleştimi ne. para degil post olacak, şaşırmayınız efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bende hatırlıyorum genelde ama bu genelleme geçen gün bozuldu hayatımda 10 dk kayıp neden oluyo bu çok merak ettim şûr mu kapanıyo ne oluyosa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bana da olmadi hiç. gerçi olcak kadar bi kere içtim galiba. onda da sakin bi ortam vardı. gittim uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben bi kere oldum, iyi eğlenmişiz sarhoş olduğumda da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 beynimi hiç kayb3edemiyorum o kadar çok içtiğimde çok istiyorum serkan şöyle yaptın lan sen desinler bende hayrete düşeyim ama yok yaa olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Beyine giden kana karışmasının falan sonucu olsa gerek. En cahil cevap olsada olayı biraz açıklıyor. Alkol zararlıdır + Hemide beyinde = Aman Tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bildiğim kadarıyla alkol inhibitor olarak calisip beyin sinirleri araısndaki iletişimi kısa süreli olarka durduruyor / azaltıyor / yavaşlatıyor. Bu yüzden de sinirler arası yeni bağlantını oluşması enegelleniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 alkol uyuşturucu etkisi yaptığından beyindeki ve omuriligdeki bitakım sinirleri uyuşturuyo ve iletişimi kesiyo.sonucunda ya uyuyosun yada duyu organlarının birtakımı geçici süre çalışmadan aptal saptal hareketler yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Başıma hiç gelmedi garip bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 olmaz öyle şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bikere başıma geldi.. haala hatırlamaya çalışıyorum garip bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bünyenizin kaldırabileceği sınırdan fazla alkol alın gelir.ayrıca içiş hızına da bağlı.yavaş yavaş içerseniz işte içiyodum uykum geldi uyudum dersiniz unutma filan olmaz ama gidin hızlı hızlı içip sınırı geçin yattığınız yerden noldu ya dersiniz uyandığınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 1 kere komaya girdim bundan 5 yıl önce , hala konuşuluyor o gece yaptıklarım . Eğlenmişiz , Japonlara göbek atmayı falan öğretmişim yaklaşık 30 kişilik bir gruba , neyse . Alkol kanı sulandırıyor , kan sulu olduğu için sanırım vücutta daha hızlı gezmeye başlıyor ya da kalp daha hızlı pompalıyor , çok cahilce anlattım ama baş dönmesinin sebebi bu , beyin anlamıyor , lan diyor bu kadar kan nerden geliyor diyor , dönüyor öyle . Hafıza kaybı olayını açıklayamadım , o yüzden attığım bu post tamamen topicle alakasız olarak gelişti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ulan 1 bira içeyim illaki bişeyler unutuyorum 1-2 hafta öncedende olsa unutuyorum. direk hafıza silio alkol bende. kaan, ben jokerde ingiliz gruptan biri ''turks suck'' tarzı bi laf etti diye kalkıp 20 ingilizle laf dalaşına girmişim ama onlar ingilizce ben türkçe afhajlfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Hahahahaha . Olm o gece ben dansöze para sıkıştırıp masaya dönüp ellerimi mıncıklar vaziyete getirip "büle büüüle sıktım memelerini , büüle büüle" demişim . Quote alırlar hala onu hahaha . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ahahaahha kaan efsanesin asdf. ben ziyadesiyle ÇOK kere kafayı buldum. daha 1 kere bile hatırlamayacağım kadar saçmalamadım ya da kendimi kaybetmedim. el ayak koordinasyonu gidiyor, kafa da düzgün çalışmıyor ok, neyi neden yaptığını açıklayamayabiliyorsun ama gayet net hatırlıyorum yediğim her boku. ama bazı anlar vardır salisesine kadar net hatırlarsın, bazıları ise 3-5 kare halinde kalır akılda. buradan da alkol'ün beyine yazılan yaşanan olayların kalitesinde düşmeye yol açtığını söyleyebilirim. ya da FPS düşüyor bir bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 nackreint said: Bende hatırlıyorum genelde ama bu genelleme geçen gün bozuldu hayatımda 10 dk kayıp neden oluyo bu çok merak ettim şûr mu kapanıyo ne oluyosa artık LAN! bende alkol almasam dahi bi sürü 10dk kayıp! habire ne yaptığımı, ne zaman yaptığımı unutuyorum. bazen yaptığım işleri yapmadığımı söylüyorum (yok onlar bitmedi, ancak cumaya biter) evde bi bakıyorum gece gece ben bitirmişim onları. hepsini uykusuzluğa veriyorum (tabii alter egom manyak çalışkan biri de olabilir) bilemicem.. ama olur ha figh club falan kurarsam önce bana bi haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ne kadar içsemde kussamda hatırlarım herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bana bi sabah hamileyim dedi ney dedim şaka dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hiç alkolden hafıza kaybetme durumum olmadı, ama o derecede hiç içmedim, o da var =) Mide kanaması geçirirken olanları hatırlayamadım hiç. Kalkıp tuvalete gitmişim, ışığı falan yakmışım, sonra kan man kusmuşum da hiç hatırlamıyorum =). Kan kustuktan hemen sonra kendime gelince 5 dakika afallamıştım zaten nereden çıktı bu kan acep diye. Bir de Endoskopi sırasında ne oldu bitti hatırlamıyorum. Yapılmadan önce doktora "hocam boru sokacaksınız falan, böle ne bileyim eööö" falan dedim tırsarak, doktor "iğne yapıcaz hatırlamayacaksın" dedi, e iyi peki dedim. Harbiden de bi amca geldi (hiç doktor tipi yoktu, amca diyorum o yüzden sdf) iğneyi yaptı, yatağımda uyandım. Hiç hatırlamıyorum ama bilincim açıkmış, kusmuşum, küfür etmişim falan (özellikle endoskopim sırasında orada bulunan bir hemşireye sormuştum küfür ettim mi diye ehe). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar