alperozg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 beklentimin aksine bu film beni hayal kırıklığına uğrattı, boş zamanda izlenir ama herkese tavsiye edeceğim bi film değil. çok başarılı komedi filmleri var onları düşününce bu onların yanında pek tutunamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bu adamlar kadro halinde durmadan film çekiyorlar. Filmin komik olması çok önemli değil superbad daha ziyade dostluk vs üzerine zaten de bazı adamlar var bu grubun içinde suratlarını görmek bile yetiyor benim için mesela seth rogen,kevin corrigan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Craig Robinson (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 yeni izledim. iyidi valla eğlendim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yeni izleyebildim ve efsane film son yarim saati haric, sonu da iyi olsaydi keske. super ya mclovin tek basina kurtarmis filmi ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bende iki ay önce izlemiştim. Çok eğlendim yahu, sıkıldıkça açıp izlerim halen. "kapişonlu bir afrikalı yahudi" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 nasıl bu kadar sevmeyeni olmuş inanamadım. ağlaya ağlaya güldüm ben mclovin'e film boyunca. diğer iki eleman da iyiydi aslında, polisler de iyiydi. o içki almaya gittikleri partideki tipler de iyiydi. film baya iyi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2021 yani topici hortlatmış olucam ama, linkteki görsel çok hoşuma gitti asdfgh mclovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar