Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Prison Break gene yokmus bu hafta, gecen bolum de boyle olmustu, beyzbol playofflari varmis yeterince rating almiyormus. Bosuna aramayin yani internette falan. Heroes'un cani yok mu her hafta catir catir cikiyor, koskoca FOX be, sikti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 en son 5. bölüm vardı değil mi ? yamuluyorsam düzeltin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 En son 5'ti evet, o da bi hafta gec cikmisti, simdi 6 da ertelenmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 baydı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ben kanal olsam, ben de öyle yaparım ama izleyici olduğumdan kafam girsin FOX'a eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Şimdi kanal bir saatlik diziye milyon dolarlar harcıyorsa ve o dizinin o saatte reyting alamayacağı belliyse, sen çıkarırmıydın o diziyi o hafta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Gecen bolum de ayni yarmaligi yaptiysam cikaririm tabi, 30% aliyorsa 25% aliversin bi hafta da, prestij kaybindan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Aman herneyse. Heroes'u izledik ama Prison Break'i daha ayri bi heyecanla bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Eşek herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sevemedim bi turlu su foxu kanald yi bile daha cok seviyorum olmazki yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 aydın doğan almıştır belki zaten murdoch la aynı karakterdeler doğaldır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Foz çok ezik bir kanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 PB' nin mi rating i yokmuş? E millet ne izliyor ki? Lost yok şuan. Tek rakibi Heroes olsa gerek, 2 dizi de yeter yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Önümüzdeki hafta 2 bölüm birden yayınlıcaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 baseball sezonu bitti ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar