Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi kızlar elektrik-elektroniğe

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

elektrik-elektronik değil de bilgisayar bölümüne de gelsinler pls. sadece sekreter adayı var be burda. elektrik-elektronikte en azından nerd felan bulursun.

asinanyavuz said:
Feysbukta Sevgi anlaşmak değildir Mühendiste sevilir adlı Cause a bekliyoruz :)

yahu mühendisler işin kaymağını yiyor, daha ne "cause" açıyorsunuz ki
Sosyal ağlarda paylaş

Overseer said:
ceYda.. :
hiç de öle değil durum yanii
ceYda.. :
onlarda bi kat yukarı çıksınlar
Darko:
uhaha
ceYda.. :
kıçlarını kaldırmaya üşeniolar o yüzden ölee
ceYda.. :
2. katta 300 kişi olsa bunların sadece 30 u kızdır bu doğru ama
ceYda.. :
3 katta da durum tam tersii
ceYda.. :
hatta erkek yok

ah bi kat yukarı çıksalar

dobra dobra

ceYda.. :
yok biz ne bahtsızız da bizim sınıfta nie kız yok da demesinler hiç
ceYda.. :
bulan bulur her yerde
ceYda.. :
tipsiziz kimse bize bakmıyo diyemiolar da::
ceYda.. :
elektrik devreleriyle kafayı bozmuş bunlar herhaldee

içler acısı =/

Kusura bakmayın dayanamıyorum söylüyeceğim. Bu kızlar ne kadar banal kaprisli şeyler ya birde Türkçe çarpıtıp ağızlarını yaya yaya konuşmuyorlar mı sinir oluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:

Kusura bakmayın dayanamıyorum söylüyeceğim. Bu kızlar ne kadar banal kaprisli şeyler ya birde Türkçe çarpıtıp ağızlarını yaya yaya konuşmuyorlar mı sinir oluyorum

Allah aşkına razien o yazıdan o söylediklerini nası çıkardın bi söylesene. Mühendismisin yoksam?
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe temel bilimlerde okuyacaksınız arkadaşlar kız erkek sayısı eşit =)
Şimcik özenli bir inceleme yaparak bulduğumuz sonuçlar;
1. Hepimizin bildiği gibi bazı üniversitelerimiz büyük şehirlerden uzakta ve bu nedenle kızların ulaşımına müsait olmayan yerlerdedir.
2. Türkiye'de ki eğitim kızları bazı bölümlere daha yoğunluklu olarak sevketmektedir. Mühendislikler bu konuda tü kaka bölümler olarak tabulaştırılmıştır. Mühendis adam taş mı taşımaktadır be kuzum?
3. Güzel kızların dersle işi nedir ki mühendisliğe girsin? (gireni var tabi istisnai)
4. Aşırı güzel kızlardan aşırı çalışanları çıktığı gibi bu kişiler normal mühendisliğin yüzüne bakmayarak tıbba vb. bölümlere sıçramaktadır. (şahsım tarafından gözlemlenmiştir)
5. Abaza insanlar durumu abartıp medya kuruluşları aracılığyla "bize kız bulun lan!" diyebilmekteymişler!?
6. Sınır Tanımayan Doktorların logosu nedir? Adı niye acayiptir? (Özelinize bile gireriz hesabı)
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Uluslararsı ilişkilerde bir sürü güzel kız var, benim ligimde oynayan kızlar haydi ui ye! Bunlar beni aşıyor.

güzel kızmış peh, makina mühendisliğinde kızlardan güzel erkek güzelleri var.

edit: bu makina müh.liklerinde 5 erkeğe 1 erkek düşüyor geyiği döner ya hep, cidden var o. hatta bu seneki sınıfımı örnek olarak tüm herkesle paylaşabilirim. 24 kişilik sınıfın hepsi erkek. bu sene bizim bölümde kız yokmuş zaten hocalar öyle dedi sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

inşaatta da durum böyledir..

ama bi de şu var; hiçbir zaman aynı mekandaki kızla rahat edemezsin ki (edemem ki)

yani kızla kalk, kahvaltı et, okula git, yemek ye, ders çalış, tv izle, yat, kalk.. her şeyi beraber yapıyorsun bi süre sonra

bu ne be? siyam ikizi mübarek!

kısaca gidin başka bölümden kız bulun arkadaş. hem kafanız rahat eder, hem ufkunuz açılır..

yoksa her gün aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey

sıkıcı oluyor vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşanmış bi olay. Sakarya bilgisayar, Yıldız elektrik ve İtü uzay mühendisliğinden üç kafadar kadıköyde yürümektedir.

S : Olm bizim sınıfta hiç kız yok lan, 10 erkeğe bi kız düşüyo..
Y : O da bişey mi? Bizim sınıfta 1 erkeğe 250 gr kız düşüyo..
İ : Sizinki yine iyiymiş. Bizim sınıfta 4 erkeğe bi erkek düşüyo..
O sırada yoldan geçmekte olan bi teyze İtülü arkadaşa döner :
T : Evladım sen teknik fakültede mi okuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...