Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 elektrik-elektronik değil de bilgisayar bölümüne de gelsinler pls. sadece sekreter adayı var be burda. elektrik-elektronikte en azından nerd felan bulursun. asinanyavuz said: Feysbukta Sevgi anlaşmak değildir Mühendiste sevilir adlı Cause a bekliyoruz :) yahu mühendisler işin kaymağını yiyor, daha ne "cause" açıyorsunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 herkes işletme ve uluslararası ilişkilere gitsin kızlar niyeyse hep o ikisine giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ehahah süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Overseer said: ceYda.. : hiç de öle değil durum yanii ceYda.. : onlarda bi kat yukarı çıksınlar Darko: uhaha ceYda.. : kıçlarını kaldırmaya üşeniolar o yüzden ölee ceYda.. : 2. katta 300 kişi olsa bunların sadece 30 u kızdır bu doğru ama ceYda.. : 3 katta da durum tam tersii ceYda.. : hatta erkek yok ah bi kat yukarı çıksalar dobra dobra ceYda.. : yok biz ne bahtsızız da bizim sınıfta nie kız yok da demesinler hiç ceYda.. : bulan bulur her yerde ceYda.. : tipsiziz kimse bize bakmıyo diyemiolar da:: ceYda.. : elektrik devreleriyle kafayı bozmuş bunlar herhaldee içler acısı =/ Kusura bakmayın dayanamıyorum söylüyeceğim. Bu kızlar ne kadar banal kaprisli şeyler ya birde Türkçe çarpıtıp ağızlarını yaya yaya konuşmuyorlar mı sinir oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 makinede 250 gram bile yk..o zaman da demiştim yalan bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 10 erkeğe 1 kız düşüyordu benim sınıfta inş müh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tebrık ettım adamı. helal olsun düşünüp anlatmış böle bi olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hahahahaha süper yapmışlar ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Razien said: Kusura bakmayın dayanamıyorum söylüyeceğim. Bu kızlar ne kadar banal kaprisli şeyler ya birde Türkçe çarpıtıp ağızlarını yaya yaya konuşmuyorlar mı sinir oluyorum Allah aşkına razien o yazıdan o söylediklerini nası çıkardın bi söylesene. Mühendismisin yoksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sanırım said: değil durum yanii üşeniolar o yüzden ölee 3 katta da durum tam tersii elektrik devreleriyle kafayı bozmuş bunlar herhaldee gibi sonunda çift sesli basılmış kelimeler yüzünden olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Haa eet hehe. Ama chat alışkanlıklarından böyle bi analiz yapılmaz yazıktır. Banal banal çaktırmayın >=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sinema TV'de gayet mutluyum. Gerçi saymadım ama hemen hemen eşittir heralde. Zaten vidyoda bir erkeğe x kız düşüyor olayı yalan. Kızların fazla olduğu bölümler iç mimarlık, moda tasarımı falan. Onun dışında ya eşittir ya azdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Aranızda hiç tekstil bölümünde okuyan yok galiba 1 erkeğe 20 kız rahat düşer ve kızların hepside taş duyrulur öss'de tercih yapanlara :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 elektronik müh okuyorum da.. kız yok hakkatten yok yani şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Tıp fakültesindeyim,eşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o değil de ben videoyu biliyodum görünce abime de izleteyim lol desin dedim ama youtube da bişi izleyemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ehehe temel bilimlerde okuyacaksınız arkadaşlar kız erkek sayısı eşit =) Şimcik özenli bir inceleme yaparak bulduğumuz sonuçlar; 1. Hepimizin bildiği gibi bazı üniversitelerimiz büyük şehirlerden uzakta ve bu nedenle kızların ulaşımına müsait olmayan yerlerdedir. 2. Türkiye'de ki eğitim kızları bazı bölümlere daha yoğunluklu olarak sevketmektedir. Mühendislikler bu konuda tü kaka bölümler olarak tabulaştırılmıştır. Mühendis adam taş mı taşımaktadır be kuzum? 3. Güzel kızların dersle işi nedir ki mühendisliğe girsin? (gireni var tabi istisnai) 4. Aşırı güzel kızlardan aşırı çalışanları çıktığı gibi bu kişiler normal mühendisliğin yüzüne bakmayarak tıbba vb. bölümlere sıçramaktadır. (şahsım tarafından gözlemlenmiştir) 5. Abaza insanlar durumu abartıp medya kuruluşları aracılığyla "bize kız bulun lan!" diyebilmekteymişler!? 6. Sınır Tanımayan Doktorların logosu nedir? Adı niye acayiptir? (Özelinize bile gireriz hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 1 erkeğe 250gr kız asduhasduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ombakkombak said: Uluslararsı ilişkilerde bir sürü güzel kız var, benim ligimde oynayan kızlar haydi ui ye! Bunlar beni aşıyor. güzel kızmış peh, makina mühendisliğinde kızlardan güzel erkek güzelleri var. edit: bu makina müh.liklerinde 5 erkeğe 1 erkek düşüyor geyiği döner ya hep, cidden var o. hatta bu seneki sınıfımı örnek olarak tüm herkesle paylaşabilirim. 24 kişilik sınıfın hepsi erkek. bu sene bizim bölümde kız yokmuş zaten hocalar öyle dedi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 inşaatta da durum böyledir.. ama bi de şu var; hiçbir zaman aynı mekandaki kızla rahat edemezsin ki (edemem ki) yani kızla kalk, kahvaltı et, okula git, yemek ye, ders çalış, tv izle, yat, kalk.. her şeyi beraber yapıyorsun bi süre sonra bu ne be? siyam ikizi mübarek! kısaca gidin başka bölümden kız bulun arkadaş. hem kafanız rahat eder, hem ufkunuz açılır.. yoksa her gün aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey sıkıcı oluyor vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben de 2. sınıf makineyim..52 erkeğiz 0 kız.bu senenin birinci sınıflarında 3 tane varmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yaşanmış bi olay. Sakarya bilgisayar, Yıldız elektrik ve İtü uzay mühendisliğinden üç kafadar kadıköyde yürümektedir. S : Olm bizim sınıfta hiç kız yok lan, 10 erkeğe bi kız düşüyo.. Y : O da bişey mi? Bizim sınıfta 1 erkeğe 250 gr kız düşüyo.. İ : Sizinki yine iyiymiş. Bizim sınıfta 4 erkeğe bi erkek düşüyo.. O sırada yoldan geçmekte olan bi teyze İtülü arkadaşa döner : T : Evladım sen teknik fakültede mi okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ehahah iyiymiş.. bizde ortalama tam tutuyor,4e de bölünüyor falan..1erkeğe 3erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 güzal sanatların gözünü seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar