RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Chuck Palahniuk'un Fight Club ( Fight Club beyaz perdeye kitaptan uyarlamadır. ) Kitabını nerden, nasıl indirebilirim bildiğiniz sağlam bi site var mı link koyarsanız çok iyi olur valla. :)
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yahu şu e-book ları nasıl okuyor millet anlamıyorum. kitap dediğin elle tutulur olmalı böyle sayfayı narin narin çevirmelisin eheheh neyse evet bulun arkadaşa kitabı konusunuda mahvettim affedin
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hatta hazır topic varken ben de bir istek parça yapayım. kenan kalecikli - sevgiliye (suya yazılmış mektuplar) diye geçiyor. hiçbir yerde bulamadım, yayınevi de basmayı bırakmış. bir ihtimal e-book bulursam diye ümit.
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Abidik gubidik bi forum sitesinde koymuş elemanın teki saolsun zorla üye oldum linki görmek için neyse buldum ya sevindim oh. :)o
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 pyro sahafları gezmeni tavsiye ederim. ben geçen gün iki saat gezdim yine ama elim boş döndüm. nihat gençin one man show ve soner günday ın oh bebek i arıyodum rezil oldum. -pardon bi mizahçının kitabını arıyorum, soner gündayın oh bebek -adı ne? -oh bebek -ahauhua bidaha de lan -oh bebek -uhahuh yok bende.
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Eternalus said: pyro sahafları gezmeni tavsiye ederim. ben geçen gün iki saat gezdim yine ama elim boş döndüm. nihat gençin one man show ve soner günday ın oh bebek i arıyodum rezil oldum. -pardon bi mizahçının kitabını arıyorum, soner gündayın oh bebek -adı ne? -oh bebek -ahauhua bidaha de lan -oh bebek -uhahuh yok bende. ahasdhfas "bidaha de len" ehee hayat damarlarım tıkandı ahahdasw
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 e-book okunmaz gerçekten ya gözün yamulur ekran başında bide ne biliyim aynı zevki vermez gibi geliyor.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ebook okurken sıkılmıyor musunuz cidden? İnsanı kitaptan soğutur be. Ekrana bak bönbön. HİSSET KARDEŞİM KİTABI BÜTÜNLEŞ!
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 E-book olayı frp çevirirken çok işlevsel, onun dışında zor okunuyor falan evet. Pyro sahaflar son çaren, ben de bakınayım ama sana buralarda fırsat buldukça. Bulursam postalarım alırsın =)
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hehe bende 4 gün önce Beylikdüzü Kitap Fuarı'ndan 6 milyona aldım :) İstanbul'daysan düşünmeden git,al.Ayrıca bir çok kitabı böyle aldım.Mesela Orange Clockwork'unkini de 7'ye aldım.
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sahaflar falanda yalan, hiçbiryerde yok. dün yine birkaç yere sordum klasik cevap; yok. gittigidiyor.com a bakacağım bir artık mecburen.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ankara'ya gelsene, burda istemediğin kadar kitabı bulabiliyorsun
Öne çıkan mesajlar