RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Chuck Palahniuk'un Fight Club ( Fight Club beyaz perdeye kitaptan uyarlamadır. ) Kitabını nerden, nasıl indirebilirim bildiğiniz sağlam bi site var mı link koyarsanız çok iyi olur valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yahu şu e-book ları nasıl okuyor millet anlamıyorum. kitap dediğin elle tutulur olmalı böyle sayfayı narin narin çevirmelisin eheheh neyse evet bulun arkadaşa kitabı konusunuda mahvettim affedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hatta hazır topic varken ben de bir istek parça yapayım. kenan kalecikli - sevgiliye (suya yazılmış mektuplar) diye geçiyor. hiçbir yerde bulamadım, yayınevi de basmayı bırakmış. bir ihtimal e-book bulursam diye ümit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Abidik gubidik bi forum sitesinde koymuş elemanın teki saolsun zorla üye oldum linki görmek için neyse buldum ya sevindim oh. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 pyro sahafları gezmeni tavsiye ederim. ben geçen gün iki saat gezdim yine ama elim boş döndüm. nihat gençin one man show ve soner günday ın oh bebek i arıyodum rezil oldum. -pardon bi mizahçının kitabını arıyorum, soner gündayın oh bebek -adı ne? -oh bebek -ahauhua bidaha de lan -oh bebek -uhahuh yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Eternalus said: pyro sahafları gezmeni tavsiye ederim. ben geçen gün iki saat gezdim yine ama elim boş döndüm. nihat gençin one man show ve soner günday ın oh bebek i arıyodum rezil oldum. -pardon bi mizahçının kitabını arıyorum, soner gündayın oh bebek -adı ne? -oh bebek -ahauhua bidaha de lan -oh bebek -uhahuh yok bende. ahasdhfas "bidaha de len" ehee hayat damarlarım tıkandı ahahdasw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 e-book okunmaz gerçekten ya gözün yamulur ekran başında bide ne biliyim aynı zevki vermez gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yamulur yamulur doru dion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ebook okurken sıkılmıyor musunuz cidden? İnsanı kitaptan soğutur be. Ekrana bak bönbön. HİSSET KARDEŞİM KİTABI BÜTÜNLEŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 E-book olayı frp çevirirken çok işlevsel, onun dışında zor okunuyor falan evet. Pyro sahaflar son çaren, ben de bakınayım ama sana buralarda fırsat buldukça. Bulursam postalarım alırsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 hehe bende 4 gün önce Beylikdüzü Kitap Fuarı'ndan 6 milyona aldım :) İstanbul'daysan düşünmeden git,al.Ayrıca bir çok kitabı böyle aldım.Mesela Orange Clockwork'unkini de 7'ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sahaflar falanda yalan, hiçbiryerde yok. dün yine birkaç yere sordum klasik cevap; yok. gittigidiyor.com a bakacağım bir artık mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ankara'ya gelsene, burda istemediğin kadar kitabı bulabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar