aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Alakası yok faulle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ağlama muhabbetine girmeyin, çirkin oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Maçtan 1 gün önce İsmet Arzuman şöyledir böyledir derse bir yönetim olacağı budur. Alın size İsmet Arzuman . Beğenmediniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yıllardan beri ilk defa küfür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 gorelim bakalm neymiş yaw cok merak ettim ilk hangi kanal verir bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tebrikler fenerime. basarilar bjk insallah sampiyonlar liginde her iki takimimizda istedigine ulasir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 :_ ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dela said: boyle lige bir, fenerbahceye iki, moderasyona uc koydum ben kazandim. benim son mesajim bu, fenerliyle bir olmayin siz de banlanmayin degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nukbasliklikiz said: sinirle yazıyorsunuz bobnun gökhana yaptığı hareket bariz faul topu indirirken HIGH FIVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 işte fenerli heryerde fenerli burdada görüyoruz sahadada gördük elinde düdük k.çında sarı lacivert donlu şebeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 nukbasliklikiz bir GS'li olarak objektif olarak bakıyorum. Orada faul falan yok 2 side topa yükseliyor Bobo kafayı vuruyor Gökhan'da yere düşüyor bu kadar basit. Sadece gol pozisyonu değil verilen sarı kartlar ve komik faullerle de hakemin rezil yönetimini gördük. Bizim penaltımıza bu kadar ağlayanlar şimdi ne diyecekler acaba ? Bravo Fener yönetimi,bir kez daha maçların sahada değil masa başında ve açıklamalarla kazanıldığını gösterdiniz. Yazıklar olsun. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Eheh blaq sakin bab İnönü'de siz yenersiniz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 blaQ'ı yeterince banlayın lütfen. ayrıca ağlamasanız ağlama muhabbeti yapmayız abi. madem herkes fb yönetiminin bilerek yaptığını biliyor, yemesin abi millet bu taktiği artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yazık yenilmeyi hazmedemediği gibi kazanmayı dahi hazmedemeyen fenerliler görüyorum :), üzüyor tabi bu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hakeme söylenecek birşey yok bütün hafta ismet arzuman diye ağlayan fenerbahçenin istediği oldu.Baskıyla hakemide aldılar. Masa başında kazanılmış derbilere bir örnek daha yazabilir kenara Aziz yıldırım. Bu maçta Yıldırım Demirörenin beşiktaşından hiçbirşey olmayacağı anlaşıldı. 4 sene lider olama Liverpoolu yen. Göz boya yine salla "Beşiktaş çok iyi yerlere gelecek" Nereye gelecek? Yıldız mı var takımda.Higuain diye yıldız sundun önümüze. Bu kadar ruhsuz bir takım yoktu.Fenerbahçe inandı.Oynamasada Beşiktaştan daha fazla inanmıştı. Hakemide inandırmışlar yetti zaten masa başında derbi kazanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Slat said: Eheh blaq sakin bab İnönü'de siz yenersiniz belki ASJDJHAS Neyse, normaldir her maçtan sonra hakem tartışması olması. Hele böyle bi hakem varken kaçınılmaz. Ama tartışmaya gerek var mı, yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bLackcha0s said: Hakeme söylenecek birşey yok bütün hafta ismet arzuman diye ağlayan fenerbahçenin istediği oldu.Baskıyla hakemide aldılar. Masa başında kazanılmış derbilere bir örnek daha yazabilir kenara Aziz yıldırım. Bu maçta Yıldırım Demirörenin beşiktaşından hiçbirşey olmayacağı anlaşıldı. 4 sene lider olama Liverpoolu yen. Göz boya yine salla "Beşiktaş çok iyi yerlere gelecek" Nereye gelecek? Yıldız mı var takımda.Higuain diye yıldız sundun önümüze. Bu kadar ruhsuz bir takım yoktu.Fenerbahçe inandı.Oynamasada Beşiktaştan daha fazla inanmıştı. Hakemide inandırmışlar yetti zaten masa başında derbi kazanmaya. örnek bir beşiktaşlı, vallaha bak. herkes böyle insan gibi yorum yapsa keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 PrudenT said: bLackcha0s said: Hakeme söylenecek birşey yok bütün hafta ismet arzuman diye ağlayan fenerbahçenin istediği oldu.Baskıyla hakemide aldılar. Masa başında kazanılmış derbilere bir örnek daha yazabilir kenara Aziz yıldırım. Bu maçta Yıldırım Demirörenin beşiktaşından hiçbirşey olmayacağı anlaşıldı. 4 sene lider olama Liverpoolu yen. Göz boya yine salla "Beşiktaş çok iyi yerlere gelecek" Nereye gelecek? Yıldız mı var takımda.Higuain diye yıldız sundun önümüze. Bu kadar ruhsuz bir takım yoktu.Fenerbahçe inandı.Oynamasada Beşiktaştan daha fazla inanmıştı. Hakemide inandırmışlar yetti zaten masa başında derbi kazanmaya. örnek bir beşiktaşlı, vallaha bak. herkes böyle insan gibi yorum yapsa keşke :) son mesajim demistim yukarda dayanamadim, yuzune tukurene eyvallah diyen fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 daha sezon başı böyle yönetim ve böyle oyun.. hem ligimiz adına hem Beşiktaş'ım adına üzülmeye başladım. tebrikler fenerbahçe ama unutmayın ki İsmet 2, Bjk 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 2 - 5 beşiktaşın kazanıcagı bi maçtı. saolsunlar hepsini hiç ettiler. ertugrul cıldırmasında ben mi cıldırıyım. eet ismet ismet diye diye aglayan aziz e kendini affetirmek için yada kendini aklamaya calısan ismet arzuman ilk dakikada bjk gol atınca ne yapıcagını sasırdı. bedavadan mac kazanmak budur. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hakemin kararı hakkında fikrini söylüyo isnanlar, bunu niye ağlamak oalrak adlandırıyosunuz? GS maçlarında hiç böyle bşiey olmuyo. Şahsi görüşüm FB taraftarlarının çoğunda hakim olan bu kendini beğenmiş tavır yüzünden Gs ve Bjk taraftarları genelde Fb maçlarında beraber olur, FBli olaan birçok futbol izleyicisi FB karşıtı direk. Neyse, kızmaz inşallah kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dela said: son mesajim demistim yukarda dayanamadim, yuzune tukurene eyvallah diyen fenerli. mendil diyorum mendil, lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yuzunu sil once kalani da evine gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 şu kadıköy bizim evimiz geyiğinden kurtulmamızı sağlayacağı için ayrı bir güzel oldu galibiyet. kötü oynadık, beşiktaş bizden de kötü oynadı, bireysel hatalardan geldi zaten goller de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hakemler de bizim evden geliyor öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar