Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ve millet başlıyacakki 'fener hakemi satın aldı'
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 allah belasini versin bu hakemin, boyle mac satilmaz.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hakem düdük çalıyo BJK oynamaya devam ediyo. Siz buraya öyle yazınca dikkatle izliyim dedim. İnternetten gecikmeli izlendiği için duydum düdüğü yani.
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bobo nun faulü var arkadaşlar net
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın kartalı sevenler parmak kaldırsın...
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ahahahah ne satılması? Adam ortayı bile açmadan düdüğü çaldı 100 kere bunlar inatla duymamazlığa geldi.. Hala ağlıyor bjkliler stadda ahah
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ağlama dela ağlamaaa... ayrıca; cavanagh said: maç kadıköyde 3 puan direk beşiktaşın o zaman=) bLackcha0s said: Maç Beşiktaş İnönü şükrüsaraçoğlunda farklı galibiyete koşarız. 2pacAmaruShakur said: ezer geçeriz rakibimiz olmaz fenerbahce RabbiT said: Beşiktaş alır yahu maç kadıköydeymiş. B) khalad said: Öle bişi yok Bjk alır tabe Mumu said: beşiktaş kazanır. skor bilemem. bobo ateşler. bLackcha0s said: Beşiktaş en rahat maçlarından birine çıkıcak.Antreman bile gereksiz. Yenilmek istese kaleyi boş bıraksa yine yenilmez. off keşke bi kere yenilseydik fenere :( SbNN said: 0-5 Fransuxa said: bobo kaledeyse kazanır bjk. wsadad said: beşiktaşım yener ya (adam gibi oynrlar ve kalede rüştü deil bobo olursa :P ) noldu gençler? özellikle blackhaos artık bazı şeylerin farkına varmışsındır :P
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Halı sahamı lan bu zilden sonra devam edicen.. ahahah
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bende netten izliyom pozisyonu gördümde kim kime faul yaptı orda anlamadim,ee tabş para bol fenerde hakemlede anlaşacak.
dalamar_rol Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 düdüğü neye çaldı ben onu anlamadım zaten =) faul ? ofsayt ? bişi yokki.. neyse gg, ben her zaman derim işin türk hakemine kalırsa sçarsın diye yakaladığın kabak gibi pozisyon varsa atacaksınki üzülmeyesin
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Eternal said: Halı sahamı lan bu zilden sonra devam edicen.. ahahah HAUHZHAUZUHUHAUHAUHAHUHU
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dark_Soul said: bende netten izliyom pozisyonu gördümde kim kime faul yaptı orda anlamadim,ee tabş para bol fenerde hakemlede anlaşacak. aga duduk caldi, moderasyon burda fenerde sahada da fenerde.
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yeter lan 1 hafta agladınız zırladınız.. komik kartlar.. verilmeyen gol. baydı bu hakemler sayamıyoruz gasp edilen puanlarımızı..
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İyi bir yönetim stratejisi . Tebrik ederim .
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 iyide o nasi bi hakemdir de düdük çaliyo 2 takımdanda duyan yok?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Turkcell Süper Lig'de, bir sonraki maçta görüşmek dileğiyle. gg.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Artık 6 sene geyiği bitti iyi oldu.. Sıkmaya başlamıştı :)-D
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sinirle yazıyorsunuz bobnun gökhana yaptığı hareket bariz faul topu indirirken
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 zydar said: MWAHHAHAHA DELA accler karışmış bunu ben söylemiştim
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 mauhua hakem düdük çaldı ben taa burdan duydum lan :D daha ne konuşuorsunuz :D
Öne çıkan mesajlar