Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ve millet başlıyacakki 'fener hakemi satın aldı' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 allah belasini versin bu hakemin, boyle mac satilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Hakem düdük çalıyo BJK oynamaya devam ediyo. Siz buraya öyle yazınca dikkatle izliyim dedim. İnternetten gecikmeli izlendiği için duydum düdüğü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Koltuklarımıza dokunmayın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bobo nun faulü var arkadaşlar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın kartalı sevenler parmak kaldırsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ahahahah ne satılması? Adam ortayı bile açmadan düdüğü çaldı 100 kere bunlar inatla duymamazlığa geldi.. Hala ağlıyor bjkliler stadda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ağlama dela ağlamaaa... ayrıca; cavanagh said: maç kadıköyde 3 puan direk beşiktaşın o zaman=) bLackcha0s said: Maç Beşiktaş İnönü şükrüsaraçoğlunda farklı galibiyete koşarız. 2pacAmaruShakur said: ezer geçeriz rakibimiz olmaz fenerbahce RabbiT said: Beşiktaş alır yahu maç kadıköydeymiş. B) khalad said: Öle bişi yok Bjk alır tabe Mumu said: beşiktaş kazanır. skor bilemem. bobo ateşler. bLackcha0s said: Beşiktaş en rahat maçlarından birine çıkıcak.Antreman bile gereksiz. Yenilmek istese kaleyi boş bıraksa yine yenilmez. off keşke bi kere yenilseydik fenere :( SbNN said: 0-5 Fransuxa said: bobo kaledeyse kazanır bjk. wsadad said: beşiktaşım yener ya (adam gibi oynrlar ve kalede rüştü deil bobo olursa :P ) noldu gençler? özellikle blackhaos artık bazı şeylerin farkına varmışsındır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Halı sahamı lan bu zilden sonra devam edicen.. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bende netten izliyom pozisyonu gördümde kim kime faul yaptı orda anlamadim,ee tabş para bol fenerde hakemlede anlaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 MWAHHAHAHA DELA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 düdüğü neye çaldı ben onu anlamadım zaten =) faul ? ofsayt ? bişi yokki.. neyse gg, ben her zaman derim işin türk hakemine kalırsa sçarsın diye yakaladığın kabak gibi pozisyon varsa atacaksınki üzülmeyesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi ağlamayın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Eternal said: Halı sahamı lan bu zilden sonra devam edicen.. ahahah HAUHZHAUZUHUHAUHAUHAHUHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dark_Soul said: bende netten izliyom pozisyonu gördümde kim kime faul yaptı orda anlamadim,ee tabş para bol fenerde hakemlede anlaşacak. aga duduk caldi, moderasyon burda fenerde sahada da fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yeter lan 1 hafta agladınız zırladınız.. komik kartlar.. verilmeyen gol. baydı bu hakemler sayamıyoruz gasp edilen puanlarımızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İyi bir yönetim stratejisi . Tebrik ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ehuehe mendil vereyim mi dela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 iyide o nasi bi hakemdir de düdük çaliyo 2 takımdanda duyan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Turkcell Süper Lig'de, bir sonraki maçta görüşmek dileğiyle. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Artık 6 sene geyiği bitti iyi oldu.. Sıkmaya başlamıştı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sinirle yazıyorsunuz bobnun gökhana yaptığı hareket bariz faul topu indirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 zydar said: MWAHHAHAHA DELA accler karışmış bunu ben söylemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 mauhua hakem düdük çaldı ben taa burdan duydum lan :D daha ne konuşuorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 orçun tiplilere degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar