Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 50 yıl sonra olay yaratıcak bi akım aynı şuan çakma punklar gibi çakma emolar olur demedi demeyin torunlarınız olursa şaşırmayın 2000 yılların en iyi akımı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sorun avril dinlemek değil ben de dinliyorum avril i my chemical romance i blink i ve bunu gibi punkçılığa emoculuğa itebilecek şeyleri ama niye emo değilim merak ediyorum.. yani hakkaten bu bi sorun olmaya başladı hele ki adanada felaket derecede yahu gotik olmayana kız vermicekler artık o derecede 13 yaşındaki kızlar rock konserine gidio minicik siyah etek surat boyalı belli goth olmuş içiriyolar bi onun bi bunun kucağında ya ne bilim açıklamaya çalıştım kafamdaki şeyleri tam açıklayamasamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 avril bi simge orda, o mesaj da yarı geyik ama neyse. hoş avril dinlemem, tipi de ziyadesiyle emo gelir ama tartışmıyorum afsdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ahua iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 emo ya örnek mayhem dir. hani kız arkadaşım öldü diye topic açan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 alın size emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Lolita Orçun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 geffen said: emo ya örnek mayhem dir. hani kız arkadaşım öldü diye topic açan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 insanın kız arkadaşının ölmesi emoluk mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yukardaki fotodan emo=gay denklemini çıkarabilirmiyiz ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 PrudenT said: insanın kız arkadaşının ölmesi emoluk mudur acısına dayanamayıp onu reslemesi emoluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ha reslediyse tamam ayrıca ombakkombak said: Kayıp jenerasyon 90 lılar. sensin kayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 90 jenerasyonu diğerleri gibi arada fire versede gayet cıvıl cıvıllar öyle demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Pyro said: 90 jenerasyonu diğerleri gibi arada fire versede gayet cıvıl cıvıllar öyle demeyin. kamyoncu fantazileri sezdim sanki.. rampaların da ustası mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 rampa değil de merdivenlerin ustası oldum dersane yüzünden. dersanede 90 jenerasyonu ile birlikte olup daha yakından görmen gerek dediğimi anlaman için de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ahahaha gün gelince quote edecem bunu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 emo deyip gecmeyin vardir onlarin da kendine gore sebebleri,hangimiz bi zamanlar emoluga egilim gostermedik ki,ilk ergenlik yıllarinizi hatirlayin,lisede kafaniz onde metrelerce yurudugunuz koridorlari hatirlayin,tiki lere herhangi bir tepki vermek icin yaptiginiz onca sacma sapan hareketi hatirlayin ve emolari birazcik anlayin,emo da olsa insan insandir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ahaha 1. video mükemmel ya. özellikle bisexuality ye yapılan göndermeler bnei benden aldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar