Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesajın orjinali o kadar saçma sapan olduki yeniden yazmak durumunda kaldım.Video izleyen kişiyi tamamiyle mal ediyor.Konusu yada verdiği herhangi bir mesajı yok.İzleyin diyorum sadece. Video indikten sonra izleyebilmek için önce flv player kurun daha sonra dosyanın uzantısını .flv olarak değiştirin. Aha buda mesajın ilk hali okuyupta anlamamanız için koydum. obah! herhangi bir kategoriye girmiyor amacı mesajı hiç birşeyi yok sadece izleyin.güzel montajlar var arada ama yinede insanı izledikten sonra mala bağlatıyor. mala bağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Saykodelik bişey olmuş. Güzel ama beğendim, müzik falan saykoya bağlıyosun izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 öyle bi konu açmışsınki yazını okurken bile saykoya bağlayabılıyor ınsan hiç bişey anlamadım 20dk dır falan. açıp ızleyemıyorumda sorun çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 konuyu videoyu izledikten sonra açtım daha sonra duşa girdim çıktım şimdi mesajımı okuyorum bende birşey anlamadım yazdığımdan.dedim ya insan bi ambale oluyor dangalaklaşıyosun. (hala kendime gelemedim)yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 niye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Camlica Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 video açılmadı mala bağladım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 mala bağlamak nasıl bir deyimdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bozulmuş link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mala Bağlamak dediniz de http://www.youtube.com/watch?v=x6C9LsTiqHo 10 dk dayanabilirseniz ne demek istediğimi anlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sametle ziya süperdir ya niye öyle diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 keşke link çalışsaydı, tam bi mala bağlayası havam vardı şuan. Ama kaçtı hevesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 linki bozmuş mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 lol aman allahim, o ziya tiplemesi nedir oyle oldum bittim tukendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 en son Gördüğümde Mala Bağlamştı dedi Kadın Direk Yıkıldım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 inşaatta mala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar