Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 hic bir zaman dusmez parasi, dunyanin en kapsamli databaselerden birisi resmen... hayatini ortaya dokuyorsun heuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Fena para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 240 milyon $ nedir dayı? nedir yani ne ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ulan ben o paranın %1 ini bırak binde birini daa tamam görmedim elimde :D OMFG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 yuh ya etmez o kadar . paticik daha fazla eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 adam terlikle çıktı tvye ben ona hasta kaldım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Söylenilene göre Microsoft'tan arayip %1.6 sı için 240 milyon $ teklif ettiklerinde "uyuyorum sonra arayın" diyip telefonu kapatmış adam . Deli mi ne . Ayrıca %1.6 'sının değeri 240 milyon dolar olan bir siteyi adam mal mı paralı yapsın ? Komik olur yani baya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 O değilde bu Mark Zuckerberg 23 yaşındaymış daha. Hayatı boyunca facebook ona yeter şu anda da, ama sıkılmayacak mı ben merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 sıkılırsa uzaya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ne uzayı be adam evreni turlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 auhaua sıkılırsa uzay turisti olur evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 uzay turistini bırak o paralar teknolojiye yatırılsa star trek gerçek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 O parayla adam Dart Vader bile olur ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bi komunizm akımıyla toplanır hepsi hiç bişicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 harca harca bitmez anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Voys said: bi komunizm akımıyla toplanır hepsi hiç bişicik olmazbu saatten sonra biraz zor be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 83 yıllık iş bankasının değerinden sadece 3 milyar dolar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 lol güzel ayrıntı eheaeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 wiki'den istatistiki bilgiler said: Statistics (Approximate numbers as of August 2007). * Active users: 49 million (as of October 2007) * Monthly new user average: 4 million * Daily new user average: 200000 * Page views: Over 15 billion per month * Searches: Over 500 million per month * Search index size: 200GB * Largest networks: London, UK 1,268,000 and Toronto, Canada 859,000 [121] * Traffic rank: 7th[5] * Photos: 1.7 billion (which averages to about 44 photos per user) On March 2, 2007, a poll conducted by eMarketer.com of American youths in the United States discovered Facebook was the most viewed site among all respondents with more females aged 17-25 (69%) visiting the site than males (56%). tümden umuma açalı sadece bir yıldan biraz fazla zaman geçtiği düşünülürse çok ciddi başarı. şu istatistikler gözönüne alınırsa gayet makul ettiği bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Diğer konuda da sordum burayada sorayım, şimdi microsoft 1.6'sını aldıda nooldu? Bundan kazancı nedir? Ne gibi bir geliri olacak, ne gibi amaçları gerçekleşecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 İlkokul arkadaşlarını bulacaktır Bill Gates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yazin staja basvurdum Facebook'a, Google kabul etmezse oraya gidicem : ) Facebook'un geliri reklamlardan diye gozukuyor, ama aslinda bir oto-fisleme mekanizmasi. Bariz bir sekilde kendinizi fisliyorsunuz yani, ve Facebook ozellikle Amerikan polisiyle bayagi icli disli durumda bildigim kadariyla. 2 ornek vereyim hatta bokunun cikmasi hakkinda: ABD'de bir futbol macinda bir grup taraftar sahaya iniyor olay cikiyor fakat bunlarin kimlikleri teshis edilemiyor. Ardindan bu salaklar Facebook'ta "bilmemne macinda sahaya inenler" diye grup kuruyorlar, ve polis gruptaki herkesi bir bir merkeze aliyor : ) Brown University'i gezerken okulun gazetesini okuyordum, kabuller ve Facebook diye bi yazi vardi basladim okumaya. Kabulleri yapan komiteden kadin soyluyor: "Basvuranlarin facebook profillerini inceleyip haklarinda bilgi sahibi oluyoruz. Ornegin daha bu donem bir basvuruyu uygunsuz bir profil resmi sebebiyle 2. plana attik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Facebook marketerları daha çok kendine çekiyor , o yüzden reklam geliri daha fazla . Myspace kadar üyesi olmasa da insanlar gerçek isimlerini kullandıkları için çoğu şirkete bu daha cazip geliyor , o yüzden facebooka reklam veriyorlar . Geçen yaptık da derste facebooku , kültür garip şey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 1.6'sını alınca db'in 1.6'lık kısmını ele mi geçiriyor bill? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 As part of the deal, Microsoft will sell the banner ads appearing on Facebook outside of the United States, splitting the revenue with it Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar