Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz, hasta olduğunuz film sahneleri

Bone

Öne çıkan mesajlar

ohooo say say bitmez.. sci-fi'dan giriş yapim:

Stargate Atlantis:

Wraith'in Atlantis'e saldırıyı başlattığı an.. uçak savarların havada karambol yarattığı savunma sahnesi.. tüylerim diken diken olmuştu.. son anda stargate command'den gelen askeri birlik ve Dünya yapımı ilk railgunların savunmada kullanılışı :D

Aynı bölümde son sahnelerde Dünya yapımı 2. battlecruiser Daedalus'un ortama gelişi ve Wraith hive shiplerini daatışı.. ooof ofofofo efsaneydi

Başka bir bölümde Aurora ve Daedalus'la 2 hive shipe saldırı başlattıkları ve kaptan Mitchell'ın Daedalustaki bütün nükleer bombaları aynı anda ateşleyip hive shipi parçalaması

Stargate SG-1:

Orii supergate'i ilk açılırken savunmaya çağrılan Alliance fleeti ve Orii gemileri geldikten sonraki efsanevi savaş.. of of of

Star Trek First Contact:

Tek Borg küpünün Dünya'nın yörüngesinde Starfleet gemileriyle çarpışırken Enterprise'ın ortama gelmesi ve süper bir kordinasyonla Borg küpünü dağıtmaları..

Nemesis: Enterprise'la Scimitar'ın düellosu

Transformers: Ironhide'ın Devastator'a karşı saldırya geçerken slowmotion havadaki hareketleri

Optimus Prime'ın Bonecrusher'ı acayip bir karizmayla parçalaması

V for Vendetta: Ideas are bulletproof sahnesi ve bi de kendini tanıtış sahnesi.. o intro hala ezberimde

Hitch: 10% - 90% geyiği ve denemeleri

SAW 1: sonu.. bir filmde gördüğüm en muhteşem sondu

LOTR 3: Rohirrim'in saldırıya geçiş anı.. DEEEAAATTHHH DEAAATTH

Equilibrium:
köpeği koruma sahnesi bi de sonundaki aksiyon sahneler.. matrixteki sahnelere bin basar bence izleyin

03:33'te başlıo aksiyon sahnesi

Departed: sonu

Lock Stock and Two Smoking Barrels: Kokteyl sahnesi.. (i didn't ask for a bloody rainforest!) ahausdfhasdufahauıhaauah

Sosyal ağlarda paylaş

leon da 2 ev basılma sahnesi
1 mafya tarafından
2 polis tarafından

blade runnerın sonundaki origami sahnesi

matrixte (2 de galiba) neoyla agent simth dövüşürken ikisinde biri yumruk atar biri tutar diğeri de parmaklarını açarak karşısındakini boğar

oldboydaki uçan yumruk :-D
Sosyal ağlarda paylaş

heat silahlı çatışma sahneleri
ronin araba takip sahnesi
matrix araba takip sahnesi, vampir sahnesi
bourne series bütün sahneler:D
interstate 60 yalana tahamülü olmayan üstünde bomba taşıyan admaın sahneleri
fight club yöneticisinin kendisini dövdüğne inandırmak için, kendi kendi dövdüğü sahne ve orda ki "sanki kendime ilk defa vurmuyorm" gibi bişeyler söylemesi.
3:10 to yuma Ben Wade in kendi adamlarını vurduğu sahne.
Batman begins Alfred in " why do we fall bruce?" demesi
the big lebowski lebowski tarzı
little miss sunshine Olive ın dansı, Dwayne in renk körü olduğnu anladığı sahne
Sosyal ağlarda paylaş

Azure_Knight said:
hım

baba I de robert de niro nun tuvaletten silahı alıp masada heriflere sıkması

eski yeni versiyon fark etmez king kong abimizin empire state in tepesinde dağıtırım ulen burayı die bağırması

karayip korsanları I de jack in batan teknesiyle limana yanaşması (:P)

bi düşündümde baya çok sahne var böle ama ilk aklıma bunlar geldi

Baba 1 de de niro nerde öle bişi yaptı? o al pachino'ydu sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Constantine: Küçükken medyum güçleri olan hatun, tekrar güçlerini kazanmak için John yardım ederken, küvete giriyorken John'a:

- Herşeyi mi çıkarmalıyım? (Tamamen mi soyunayım?)
- John?
John: Düşünüyorum....
- Jooohhhnnn (böyle hafif sırıtarak :P)

Bayılmıştım o sahneye.
Sosyal ağlarda paylaş

*lotr1-mines of moria''you cannot pass, i am a servant of the secret fire, wielder of the flame of anor, you cannot pass. the dark fire will not avail you, flame of udun. go back to the shadow! you cannot pass'' ve akabindeki düşüş acayip duygulanmama sebep olmuştur az kalsın ağlıyordum
*lotr2-helm deep muharebesinde entlerin son savaşı ve herkes kırlımışken allah allah şeklinde atlar üstünde son bir charge yapıp tam o esnada gandalf ve rohirrimin geldiği sahne
*lotr3-minas tirith kuşatmasındaki önce rohirrimin sonrada hayaletlerin ordusunun chargeları
*titanic-leonardonun hipotermi geçirdiği ve dipe battığı sahne ve yaşlı teyzenin halinin gemide okyanus kalbini attıktan sonraki yatağa gidip öldüğü ve gemidekilere katıldığı sahne çok duygulu bir sahneydi ağlamaya ramak kalan sahnelerdendi zor tutmuştum kendimi
...
Sosyal ağlarda paylaş

hm. farklı bişiler sunalım..

children of men: kesintisiz görünümlü o uzun plan. mütiş etkileyiciydi. genel olarak süper sahneler barındıran bi film zaten.

cell: kırmızı pelerin sahnesi, bebekleştirilmiş insanlar vs.
vasat bi film olmasına rağmen görsel atraksiyonları çok başarılıydı.

the protector: uzun çekim dövüş sahnesi. etkileyici.

once were warriors: bar dövüşü. zamanına göre inanılmaz, bugün bile çok başarılı.

devils advocate: bomboş sokaklar...

goodfellas: pek çok nefis sahnesi var. ray liottanın dapançasıyla elemanın yüzünü dağıttığı sahne sanırım favorim.

dancer in the dark: son şarkı :( allahım ne mütiş filmdi ya. müzikal kısımları da nefizdi. hatta aha açtım ostsini dinliyom.

bakıyorum da pek dayak meraklısıymışım. eheh. daha eklenir ha.
ha bi de şey var, dirty harrydeki magnum sahnesi. klasiktir lan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...