Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 The heat, Robert De Niro ve Al Pacino karşılaşması. Müthiş bi sahnedir... Jurassic Park, çoğu dinazor sahnesi, ilk kez o kadar gerçekçi idi... edit: viktor LOLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ohooo say say bitmez.. sci-fi'dan giriş yapim:Stargate Atlantis: Wraith'in Atlantis'e saldırıyı başlattığı an.. uçak savarların havada karambol yarattığı savunma sahnesi.. tüylerim diken diken olmuştu.. son anda stargate command'den gelen askeri birlik ve Dünya yapımı ilk railgunların savunmada kullanılışı :D Aynı bölümde son sahnelerde Dünya yapımı 2. battlecruiser Daedalus'un ortama gelişi ve Wraith hive shiplerini daatışı.. ooof ofofofo efsaneydi Başka bir bölümde Aurora ve Daedalus'la 2 hive shipe saldırı başlattıkları ve kaptan Mitchell'ın Daedalustaki bütün nükleer bombaları aynı anda ateşleyip hive shipi parçalamasıStargate SG-1: Orii supergate'i ilk açılırken savunmaya çağrılan Alliance fleeti ve Orii gemileri geldikten sonraki efsanevi savaş.. of of ofStar Trek First Contact: Tek Borg küpünün Dünya'nın yörüngesinde Starfleet gemileriyle çarpışırken Enterprise'ın ortama gelmesi ve süper bir kordinasyonla Borg küpünü dağıtmaları.. Nemesis: Enterprise'la Scimitar'ın düellosu Transformers: Ironhide'ın Devastator'a karşı saldırya geçerken slowmotion havadaki hareketleri Optimus Prime'ın Bonecrusher'ı acayip bir karizmayla parçalaması V for Vendetta: Ideas are bulletproof sahnesi ve bi de kendini tanıtış sahnesi.. o intro hala ezberimde Hitch: 10% - 90% geyiği ve denemeleriSAW 1: sonu.. bir filmde gördüğüm en muhteşem sonduLOTR 3: Rohirrim'in saldırıya geçiş anı.. DEEEAAATTHHH DEAAATTH Equilibrium: köpeği koruma sahnesi bi de sonundaki aksiyon sahneler.. matrixteki sahnelere bin basar bence izleyin 03:33'te başlıo aksiyon sahnesi Departed: sonu Lock Stock and Two Smoking Barrels: Kokteyl sahnesi.. (i didn't ask for a bloody rainforest!) ahausdfhasdufahauıhaauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 leon da 2 ev basılma sahnesi 1 mafya tarafından 2 polis tarafından blade runnerın sonundaki origami sahnesi matrixte (2 de galiba) neoyla agent simth dövüşürken ikisinde biri yumruk atar biri tutar diğeri de parmaklarını açarak karşısındakini boğar oldboydaki uçan yumruk :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 joe black brad pitt e araba carptıgı sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 green street hoolingans: iskeledeki son kavgaya giderkenki sahne. oldboy: kalemin düğmesini basıp adamı öldürmeye çalışma sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 progamer said: Matrix 1: Neo nun "Bullet Time" sahnesi. Bir sürü bullet time sahnesi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Unforgiven Son bar sahnesi,Clint Eastwood vs. 6 Kovboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 darkrider evt o kısım harikaX(, ztn film harida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben görmedim,ben duymadım diyen arkadaşlar için; http://www.youtube.com/watch?v=ccqdEhytKOk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 heat silahlı çatışma sahneleri ronin araba takip sahnesi matrix araba takip sahnesi, vampir sahnesi bourne series bütün sahneler:D interstate 60 yalana tahamülü olmayan üstünde bomba taşıyan admaın sahneleri fight club yöneticisinin kendisini dövdüğne inandırmak için, kendi kendi dövdüğü sahne ve orda ki "sanki kendime ilk defa vurmuyorm" gibi bişeyler söylemesi. 3:10 to yuma Ben Wade in kendi adamlarını vurduğu sahne. Batman begins Alfred in " why do we fall bruce?" demesi the big lebowski lebowski tarzı little miss sunshine Olive ın dansı, Dwayne in renk körü olduğnu anladığı sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Azure_Knight said: hım baba I de robert de niro nun tuvaletten silahı alıp masada heriflere sıkması eski yeni versiyon fark etmez king kong abimizin empire state in tepesinde dağıtırım ulen burayı die bağırması karayip korsanları I de jack in batan teknesiyle limana yanaşması (:P) bi düşündümde baya çok sahne var böle ama ilk aklıma bunlar geldi Baba 1 de de niro nerde öle bişi yaptı? o al pachino'ydu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 diziden sahne oluyor mu? aklımda bir tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bone said: progamer said: Matrix 1: Neo nun "Bullet Time" sahnesi. Bir sürü bullet time sahnesi vardı? bullet dodge yazcaktım time yazmışım neo nun çatıdaki sahnesini demek istemiştim. birde daha yeni seri testere 1 i seyrettim sonu mükemmeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sparta:THIS IS SPARTAAAAAAAA barda:biz yaptık biz! saw1:(son sahne):game over! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bkp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 infernal affairsin sonu. scorsese araklamıştır burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Er ryan'nın omaha çıkartması sahnesi ilk sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 bkp said: infernal affairsin sonu. scorsese araklamıştır burayı. sanırım departed'i diyorsun,zaten departed internal'in yeniden çekimiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Constantine: Küçükken medyum güçleri olan hatun, tekrar güçlerini kazanmak için John yardım ederken, küvete giriyorken John'a: - Herşeyi mi çıkarmalıyım? (Tamamen mi soyunayım?) - John? John: Düşünüyorum.... - Jooohhhnnn (böyle hafif sırıtarak :P) Bayılmıştım o sahneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Battle of Britain'da Hitler'in konusması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Batman Begins: Hatunun batman'e "Sen kimsin?" dediğinde Batman'in aşağı atlamadan önce "beni kim olduğum değil yaptıklarım tanımlar" demesi. Tabi kızın Batman'in Bruce olduğunu anlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 *lotr1-mines of moria''you cannot pass, i am a servant of the secret fire, wielder of the flame of anor, you cannot pass. the dark fire will not avail you, flame of udun. go back to the shadow! you cannot pass'' ve akabindeki düşüş acayip duygulanmama sebep olmuştur az kalsın ağlıyordum *lotr2-helm deep muharebesinde entlerin son savaşı ve herkes kırlımışken allah allah şeklinde atlar üstünde son bir charge yapıp tam o esnada gandalf ve rohirrimin geldiği sahne *lotr3-minas tirith kuşatmasındaki önce rohirrimin sonrada hayaletlerin ordusunun chargeları *titanic-leonardonun hipotermi geçirdiği ve dipe battığı sahne ve yaşlı teyzenin halinin gemide okyanus kalbini attıktan sonraki yatağa gidip öldüğü ve gemidekilere katıldığı sahne çok duygulu bir sahneydi ağlamaya ramak kalan sahnelerdendi zor tutmuştum kendimi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 hm. farklı bişiler sunalım.. children of men: kesintisiz görünümlü o uzun plan. mütiş etkileyiciydi. genel olarak süper sahneler barındıran bi film zaten. cell: kırmızı pelerin sahnesi, bebekleştirilmiş insanlar vs. vasat bi film olmasına rağmen görsel atraksiyonları çok başarılıydı. the protector: uzun çekim dövüş sahnesi. etkileyici. once were warriors: bar dövüşü. zamanına göre inanılmaz, bugün bile çok başarılı. devils advocate: bomboş sokaklar... goodfellas: pek çok nefis sahnesi var. ray liottanın dapançasıyla elemanın yüzünü dağıttığı sahne sanırım favorim. dancer in the dark: son şarkı :( allahım ne mütiş filmdi ya. müzikal kısımları da nefizdi. hatta aha açtım ostsini dinliyom. bakıyorum da pek dayak meraklısıymışım. eheh. daha eklenir ha. ha bi de şey var, dirty harrydeki magnum sahnesi. klasiktir lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 the third man'in final sahnesi tabiki. sene 1949. [video]http://youtube.com/watch?v=upOioAv6W-A?feature=oembed" width="459"> FORSSSSS 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 pulp fiction da john travolta nin (vincent vega) uma thurman i (mia) evinden almadan once saticinin evinde kendine eroin enjekte etme sahnesi,tabiki de olayi bitiren fonda calan muzik ve abinin olay esnasindaki mimikleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar