Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Cobra'larla terörist nasıl avlanır? işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 televizyonda gördüğüm şeyse, bana sahte gibi geldi. kanal d'de görmüştüm. oturup kendileri görüntü üstüne ses eklemiş gibi geldi. çünkü asker konuşmalarından çok, maç anlatan herifler gibi konuşuyorlar: "hoca, sağa ateş et, bas tetiğe, hoca naptın ya, öyle yapılır mı ya, ama ya" gibi şeyler... zaten bazı kanallarda şey diyorlardı "50 km gitmişlermiş, helikopterle ırakta dolaşmışlarmış, yok öyle bişi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aksini ispat edemezsen dogrusu budur. bilgi olarak helikopteri koyalım iki kişi tarafından yönetildiğinide belirtelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 photoshoplanmış resmin illa psd dosyasını bulup mu getirmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 @Bone , öyle bişey olmadığını sen nerden biliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bone said: photoshoplanmış resmin illa psd dosyasını bulup mu getirmek lazım? oda olur, farklı bi yöntemle de olur sana kalmış. hey allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 neden sahte olsun ki bone? görüntülerin zaten uydurulacak bir durumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bone said: televizyonda gördüğüm şeyse, bana sahte gibi geldi. kanal d'de görmüştüm. oturup kendileri görüntü üstüne ses eklemiş gibi geldi. çünkü asker konuşmalarından çok, maç anlatan herifler gibi konuşuyorlar: "hoca, sağa ateş et, bas tetiğe, hoca naptın ya, öyle yapılır mı ya, ama ya" gibi şeyler... zaten bazı kanallarda şey diyorlardı "50 km gitmişlermiş, helikopterle ırakta dolaşmışlarmış, yok öyle bişi" Yahu adam aksiyon içinde.. -enemy spotted -roger that mi dicekler birbirlerine.. senin düşündüklerin ve beklediklerin filmlerde oluyo arkadaşım. Orda yapıcagın en ufak hata ölümle sonuçlanabilir. İnsanın ruh hali kimbilir nasıl orda ben izlerken burda heycanlandım..önünden terorist kaçıyo dağın başında. orda oturup G.I JOE gibi komutlar mı vericek bu insanlar. Vur,ateş et,bas aşagı,hadi abi,süpersin,tam üstüne vs vs.. hertürlü konuşma normal tamamen pskolojik bir durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 iksmen de ole olmuyormus ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Viktor said: iksmen de ole olmuyormus ama :/ budur.. viktor repleri kaptın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ] Eternal said: Yahu adam aksiyon içinde.. -enemy spotted -roger that mi dicekler birbirlerine.. senin düşündüklerin ve beklediklerin filmlerde oluyo arkadaşım. Orda yapıcagın en ufak hata ölümle sonuçlanabilir. İnsanın ruh hali kimbilir nasıl orda ben izlerken burda heycanlandım..önünden terorist kaçıyo dağın başında. orda oturup G.I JOE gibi komutlar mı vericek bu insanlar. Vur,ateş et,bas aşagı,hadi abi,süpersin,tam üstüne vs vs.. hertürlü konuşma normal tamamen pskolojik bir durum.. aksiyon içindeyse oturup maç yorumu yaparmış bir tarzla konuşması mı gerekli? askeriyede kullanılan komutlar farklıdır, hele "aksiyon içinde"yken daha kesin ve daha direkt konuşmalar gerçekleşir. kahvede muhabbet edermiş gibi konuşmassın. "hocam şurda iki tek zar atalım" tarzıyla konuşuyor yahu elemanlar. hayır hiç asker görmesem dediklerinize katılcam "repleri gömecem" de, o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Düzeltme yapayım. Yukardaki youtube videosu izledim. Benim tv'de gördüğüm videodan farklı bir video bu. Karışıklık ordan sanırım. Benim dediğim videoda tam kahvehane muhabbetleri vardı, bunda öyle abartılacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 -düşman görüldü! -acilen onu indirmelisin teğmen!!! -kahretsin aşşağılık serseriler elimden kaçtılar! evet asker muhabbeti bu olmalıydı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 film senaryosu o dediğin. bir de "kahretsin federaller geldi" eklersen cuk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 nasıl olcakmış o zaman söylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 normal asker konuşması hiç duymadın mı? en azından tv'de izlediğim video gibi olmuycak diyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bonbon: said: Yukardaki youtube videosu izledim. Benim tv'de gördüğüm videodan farklı bir video bu. ah bonbonum izlemeden ne diye yorum yaparsin X3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tv'de izlediğim hakkında yorum yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 böyle bi video nasıl kameraya çekilip bu şekilde youtubea falan gelebilir ki ? adam bir yandan kamerayla çekiyo mu, öyle değilse helikopterin kendi kamerası varsa falan nasıl böyle youtubeda gösterilmesine izin verilmiş. koyulcak olsa bile böyle bir video, daha resmi bir şekilde falna koyulması gerekmez mi ? ya da benim kaçırdığım bişiler mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Dostlara güven, düşmanlara korku için yayınlanan bazı görüntülerden biridir belki.Psikolojik savaş >> sıcak savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ABD ırak'a girdiği zamanlar ıraklı bi keskin nışancının videoları türemişti (ama adam harbi işini biliyodu) öyle bişey heralde buda mantık olarak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bu tip operasyonlarda scout yapan helikopterden çekim yapılıyor. Hedefleri vuran helikopterler farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 chris yukarıdaki videoyu izlemedin heralde bildiğin ateş ediyolar scout falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 abi cobrada iki kişi var birinde kamera var işte sağa sola bakıyor onunla, diğeride yönetiyor. adamın kamera görüntüsü yönetenin monitöre gidiyordur heralde, videoda biri şurda biri burda diye gösteriyor oda görüyor vuruyor garip bişey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar