Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Liverpool u yenmişiz yenmemişiz hiç farketmiyor. Dün gece inönü stadında olanlar belki birdaha çok ender görürler. Öyle bir atmosferdiki.Anlatılmaz yaşamanız gerekir. Türkiye de yaşadığım için Türk olduğum için ve Beşiktaş ı tuttuğum için müthiş şanslı hissettim kendimi. Harikaydı taraftar harika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Kesin veririz maçı gözüyle giden arkadaşlarım bugün bölümü inleterek döndüler istanbuldan. Demekki isteyince oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Yaratıcı pankart =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Çarşı... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Ah bir de portoya yenilmeseydik pf :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 bjkya tebrikler cok guzel bi galibiyet aldi. daha farkli olabilirdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 beşiktaşımıza +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 İnönü, futbol tarihinin en yüksek desibel seviyesiyle gurur duyabilir: 132. kaynak:haberturk Beşiktaş kendisine ait olan tezahürat desibel rekorunu kırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Aga Beşiktaş'tan bahseiyosunuz yani rekor felan hikaye bizim için zaten geçen rekor da Liverpool maçında kırılmıştı diye biliyorum Karakartalım benim be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kutluyorum beşiktaşımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 kermit her yıl liverpoolla oynamıoruz be aga o totthenam dı ( bi yazamıyorum anasını satıyım) :P o 132db nin 10db si bana ait lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 başka nerde var vatanına milletine takımına bağlı olan bir taraftar.. bir daha böyle bir bayrak bile, bir pankart bile açılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 beşiktaşım ya. oynadığımız futbolu beğenmeyenler futboldan zerre anlamıyor sanırım. liverpool ancak bu futbolla yenilebilirdi. taraftar için artık kimse konuşamayacak en çok ona seviniyorum. isteyenlere KOP grubunun yaptığımız şovla ilgili söylediklerini tek tek quote yapabilirim. harikaydık. çok çok çok mutluyum. anfield'da bi beraberlik alırsak muhteşem olucak ve oynadığımız futbol ve ertuğrul'un taktiksel bilgisdi beni cok umutlandirio acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bobo bobo bobooo önümüzdeki sezon en az 10 milyon euro'dan saticaz dedigimde atip tutanlara kapak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ha bir de, desibel rekoru zaten 132 ile bize aitti. egale ettik. geçemedik. olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 galiba o reekor turkiyede idi simdi şampiyonlar ligi rekoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 stada desibel aleti mi koydunuz nedir? nasıl ölçülüyo bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bu da zaten Şampiyonlar ligi A grubu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mumu said: beşiktaşım ya. oynadığımız futbolu beğenmeyenler futboldan zerre anlamıyor sanırım. liverpool ancak bu futbolla yenilebilirdi. Evet şu yorumla engin futbol bilgini bana ispatlamış oldun. Liverpool'u yendiğiniz futbolun taktiksel izahını yaparmısın bir anlıyalım. Şöylemiydi mesela taktiksel izah.. Beşiktaş rakibi etkili ataklarla ve yoğun pres sonucu bunaltarak arda arda kaleyi hem iç hem dış şutlarla yokladı.. ardından gelen organize bir atak sonucu topla buluşan sami köşeyi müthiş görerek skoru 1-0 a taşıdı.. Fakat Beşiktaşın taktiksel futbolu burda başlıyordu.. 1-0 öne geçen beşiktaş defansındaki etkili isimleri ( ibrahim üzülmez ve gökhan zan ) kullanmayı iyi bilerek rakibe doğru düzgün pozisyon bile vermedi. Liverpool adeta 2.yarıda sahada yoktu.dakika 65den sonra beşiktaş etkili atak futboluna yüksek teknik kapasiteli oyuncusu BOBO ile tekrar geri döndü..Ve aradığı golu BOBO ile bulan Beşiktaş tarihi bir skora imza attı.. Maçın geneline baktığımızda liverpool un 3 beşiktaşın 23 kaleyi bulan şutu vardı. bu olabilir mesela. boboyu da satarsınız 10milyon dolara seneye..Real şimdiden takmıştır kancayı.. evet senin taktiksel açıklamanı bekliyorum futbol üstadı mumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 salla analizi liverpool u yendik gerisi traş, 132 desibelde kapak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eve dönerken " olsun sallayın liverpool'u yendik gerisi traş" dersiniz artık son maç.. bu futbolla puan aldığınıza dua edin diyorum kibarca adam liverpool ancak bu futbolla yenilebilirdi aksini söyleyen futboldan anlamayınlardır diyo bide güzelce boboyu seneye 10milyon dolara satıcaz diyen bir futbol virtuozu ile tartışmak yersiz aslında ama bir sorum olucaktır benim üstadıma bu bobo porto ve marsilya maçlarında nerdeydi.. ordada gol atmışmıydı ? he siz gol atamamıştınız dimi iki maçtada.. trajıkomik sekilde "grubu gol atamadan kapatıcaz galiba" diyen beşiktaşlılar varken,bobo ispanyada real'e imza atıyodu dimi.. sonra geldi işte golunu attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 şöyle bişey var, liverpoolun bitmek tükenmeyen bi enerjisi var. tam beşiktaşa ters bi takım yani. pozisyon harcamış olabilirler ama ikinci yarı son 5 dakika dışında liverpoolun aman aman bi üstünlüğü yoktu. hatta ikinci yarının ilk 15 dakikası da öyle. higuain girdikten sonra da kontralarda etkili olduk. onlar kaçırdıysa biz de kaçırdık altıpastan ne olmuş yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Sinan maçı satın aldı hocam rahat olun. Beşiktaş oynamadı zaten. Şimdi konuştum ingilteredeki maçın ödemesini yapacaktı ptesiye kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar