Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visitors (Ziyaretçiler)

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hay bu kacinci plan ne yapacaksaniz yapin yahu, binlerce gemi arkada bekliyor 10 larcasi dunyada yok kirmizi gokyuzu yok mother mother and mother of mother, bizimkiler desen gercekten sefil bir topluluk nasil kurtulacagiz anlamis degilim.

ana ciplak dolansin bence dizi super olabilir.
Mesaj tarihi:
ya rolanti bi sekilde devam edeceklerine heyecan kasmaya calisiyorlar ortaya abuk 2 ileri 3 geri birsey cikiyor. global, aha yer yok yarilcak durumu yerine lokal birsey yapsalar ona gore bir catisma olsa neyse.
Mesaj tarihi:
çatışmadan kaçınmaları ve tüm gezegenin askeri gücünü bi anda üstlerine çekmek istememeleri normal çünkü annanın onyıllardır devam eden planı: is trying to turn earth and humans into her own breeding ground

insanlara ihtiyaçları var o yüzden.
Mesaj tarihi:
eski çevirilen versiyonu falan izlemeyen bi arkadaşa vermiştim ilk sezonu. bitirmiş, gelmiş. yaptığı yorum aynen şöyle: akp gibi lan bu visitors, inceden gizliden sızmışlar her yere. allah belanı vermesin senin dedim.

ikinci sezon sanki daha kötü olacakmış gibi bi his var içimde nedense
Mesaj tarihi:
yaw bu losttaki sarışın bana rolünü çok abartıyormuş/yapmacık gibi geliyor "eee uzaylılar gelmiş, tyler emo oğlum nirde vuram 2 dene yanaklarına" diye geziyor ha bide ben fbi'danım raat olun tavırları feci zaten.
  • Yeni Oluştur...