mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 kasım-aralık gibi başlıyacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Kasım diye duyurulup gün verilmemişti en son baktığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 V (2009) S02E01 TBA 29 days Wed 2010-11-03 05:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 4 ocaktaymış yeni bölüm teyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 salı günü ayın 4ünde yeni bölüm geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=V5CQRWVCQXo http://www.youtube.com/watch?v=mjfadSHX9CQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 çıkmış ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 gece çıkmış yeni bölüm. indirelim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Oha Diana is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 lal GRANDMA geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 du izliyore şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 tracker (tu) grup tamam artık herhal, dinci, zenci, bilimci, savaşçı, gazeteci, fbicı; göreve çıkabilirler artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 demirciyle ciftci eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o değilde hiç özlememişim bu diziyi. 1 2 sahnede lan falan oldum ama genel olarak hala bayık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 enee, devam ediyo mu bu? ilk sezonu izlemiştim ben, sonra 2. sezonu çıkmadı iptal oldu gibi kalmış aklımda. Başlayayım bari ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hay bu kacinci plan ne yapacaksaniz yapin yahu, binlerce gemi arkada bekliyor 10 larcasi dunyada yok kirmizi gokyuzu yok mother mother and mother of mother, bizimkiler desen gercekten sefil bir topluluk nasil kurtulacagiz anlamis degilim. ana ciplak dolansin bence dizi super olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 annemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ya rolanti bi sekilde devam edeceklerine heyecan kasmaya calisiyorlar ortaya abuk 2 ileri 3 geri birsey cikiyor. global, aha yer yok yarilcak durumu yerine lokal birsey yapsalar ona gore bir catisma olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 çatışmadan kaçınmaları ve tüm gezegenin askeri gücünü bi anda üstlerine çekmek istememeleri normal çünkü annanın onyıllardır devam eden planı: is trying to turn earth and humans into her own breeding ground insanlara ihtiyaçları var o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 artık biyere bağlansa ya. şimdide annane falan çıktı bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Oleeey başlamış meğer. Hemmen indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 gayet eğlenerek izliorum abi ben neden beğenmiosunu anlamiom hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 eski çevirilen versiyonu falan izlemeyen bi arkadaşa vermiştim ilk sezonu. bitirmiş, gelmiş. yaptığı yorum aynen şöyle: akp gibi lan bu visitors, inceden gizliden sızmışlar her yere. allah belanı vermesin senin dedim. ikinci sezon sanki daha kötü olacakmış gibi bi his var içimde nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ailecek taş gibiler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ne boktan dizi bu ya,bir ileri iki geri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yaw bu losttaki sarışın bana rolünü çok abartıyormuş/yapmacık gibi geliyor "eee uzaylılar gelmiş, tyler emo oğlum nirde vuram 2 dene yanaklarına" diye geziyor ha bide ben fbi'danım raat olun tavırları feci zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar