Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Glu glu glu. Yılbası ayağına hindi katliamı

Deli333

Öne çıkan mesajlar

Ya yılbası ayağına hindi katliamı. Ne sucu var bu hayvancagızların yılbası yılbası dıyıp her yıl resmen katlıam :( Evde ıkı tane gordumde acıdım hayvanlara. Tv ye fılan da cıkıyorlar hayvanları kucaklayıp kucaklayıp goturuyorlar . Onlarda glu glu glu dıyor baska bişey demiyor. Tum vejeteryanlar adına sizi kınıyoruz.
hindi canavarları :hrr:[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

Ama tadları güzel, şimdi doğruya doğru.Bir tane de sen ye be vejeteryan kardeşim ne olacak 1 taneden bir sürü hindi var ;) :D[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 31 December 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm hindilere ölüm!! Offf mutfakta bir tane var kızarmış öle üstünden yağlar damlıyo, kırmızı kızmızı pişmiş, dumanı tütüyo, altında bir tepsi iç pilavı çıtır çıtır kızarmış.
*!Ağzı sulanır*[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.

[Bu mesaj zlorwf tarafından 31 December 2003 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden ha.
saçma bişey aslında ona bakarsan çimlere de basmayın siz nasıl olsa onlar da canlı zarar gelmesin.bütün bitkiler canlı neden zarar veriosunuz onlara sebze meyve diye katliam yapıp yiosunuz??

bi de bu yanı var işin :P[hline]Gitar Nubisi
------------
Birlikte yasayabilecegin biriyle degil,
Onsuz yasayamayacagin biriyle ol!
Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil,
Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Walla yılbaşında yemedim ama genelde hep yerim hindi.
[Bknz:Hindi Salamı,Hindi Sucugu,Hindi bilmemnesi vs vs vs.][hline]these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's just too much that time cannot erase

when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sergen, 31 December 2003 21:48 tarihinde demiş ki:
bizde bayram diye hayvan kesiyoruz önce kendimize bakalım

Aslında bizim yaptığımız iş doğru yapılsaydı yardımdı. Amaç fakirlere dağıtmak eti, ve et alamayanlara biraz ziyafet sunmaktı en azından bayramda... Yani doğru bir amaçtı. Hayvanın acı çekmeden ölmesi lazımdı, böyle "aha sevaba giriyim" diye bol bol kurban kesip etlerini çürümeye bırakmamak lazımdı... Ama olmadı, bu yüzden karşıyım kurbana. Bir hayırseverliği katliyama dönüştürdük. Ama biz yine halimize şükredelim. Hiç Arabistanda haç dönemi kesilen kurbanları gören var mı? Nasıl cıyak cıyak.. Ve ardından hepsinin eti çölde çürümeye bırakılıyor... Yazık...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

abi peki yamyamlara ne diceksiniz peki merak ediyorum...

*korkan adam sorar*
KAZANDAKİ ADAM:hehe..ben de hep merak eder dururdum...hala yamyam kaldı mı diye?

YAMYAM: Kalmadu..Hepsini yedim...
Lombak Ocak 2004[hline]La ultima noche que pas contigo,
La llevo guardada como fiel testigo
De aquellos momento en que fuiste ma
Y hoy quiero borrarla de mi ser

The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...