Loading Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 özentilikten kastım benim karşılaştığım birkaç kişiyle ilgiliydi,ordan yanlış anlaşılma olmasın. olayda adam ismiyle hitap ediyor,daha sonra başka biri adama gelip nickiyle hitap edince,diğer adam da nickiyle hitap etmeye çalışıyor.ama yinede gerçek isimlerle hitap edilmesi daha doğru birşey.Ne de olsa eskiden nick mi varmış? lakap olayı ayrı birşey nick olayı ayrı birşey.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 wällänërwïzärd bunu tealuz edebilene çikolata[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 vallenervizard[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 benim hiç öle bi sıkıntım olmadı sadece netten konu açıldığında yada şakalaşırken nickim sölenir o kadar[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Estel_Anorien, 27 December 2003 23:50 tarihinde demiş ki: vallenervizard[hline]Tanrılar kurban istiyor! cık[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ikisi de b ile başlıyor ben oradan aklıma getiriyorum ehueh[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Nick nedir? :P Benim Adım HalfMumi :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 eski nesil 'mace' derdi, şimdikiler ise 'cold' diyor. ah şu zamane çocukları.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Amma dert ettiniz ya yok yılbaşı hedesi yok türkçe hedesi yok nickle hitap hedesi bayar ama..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Kız arkadaşımın telefonunda "SeptimuSm" diye kayıtlı birisiyim... Ama kız adımla hitab ediyor tabii.Septimus daha hoş bence. "Alexi Septimus naber abi?" Böyle birşey olamaz.Söyleyen üşenir. Ama nebulada kullandığım account thelogic'le çağıran epeyce kişi var. "Locik naber?" Hoş olabiliyor.Sempatik.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bodrumluyuz napalım izmirde arklar kısaca bodrum die çaarıolar lakabımız bu :D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Nickimi okumaya çalışan arkadaşlarım (kız-erkek farketmiyor) genelde "siiros" yada "söörös" diye okudukları için, ismimi tercih ediyorum. :)[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: Alexi_Septimus, 28 December 2003 01:35 tarihinde demiş ki: Ama nebulada kullandığım account thelogic'le çağıran epeyce kişi var. "Locik naber?":) Hey gidi hey.. Seni asil üye seni. eheh[hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bana herkez chemical diyo:) paticikliler[hline]Alexi_Septimus demiş ki:Kedi iyicene Avatarıyla özdeşir oldu. "ZzZzZzZZzZ" "Site kapandı site!" "ZzZzZzZzZz" "*Undenfied Flying Terlik Strikes Karakedi In The Middle Of Iki Kaşının Ortası*" ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Okulda sınıf arkadaşlarımdan biri nickimle dalga geçmek için Katsıkrakt derdi hehehe. Kardeşimin nicki Tkachuk mesela, onada tıkaç diolar mış. Normalde Kıççak diye okunuo :D NHL oynamayı severdi. Keith Tkachuk diye biri vardı ordan esinlenmiş heheh.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 lakap kullanmak yeni bir olay değil ki, ama böyle yaygınlaşması yeni bir olay. ben buradan birileriyle görüşebilsem isimlerini kullanmayı tercih ederim, onların isimlerini hatırlamak için çaba sarfettiğimi ve düşünceli bir adam olduğum imajını yaratmanın yanısıra :-p o kişinin kendi ismi elbette ki lakaptan daha kıymetlidir naçizane görüşümce, değer verilmeli.. fakat bonepart'la ve blackrose'la telefonla görüşmüştüm, gerçekten zor oluyor isimleri kulanmak, öyle tanımış ve hafızanda yerettirmişsin çünkü. balık hafıza üzeri birinci seviye bone'u anlayabiliyorum yani.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: PiNk, 27 December 2003 22:20 tarihinde demiş ki: Gercek hayatta pembeyi cok kullandigimdan dolayi takilmis bir lakab benim nickim ... O yuzden ben istesemde istemesemde boyle cagirirlar.... Ama sorun yok yani buyutulcek bir olaymidir bu...? Bizim sınıfta bi kız var pink özentisi , dalga geçmek için bizde pink diyoruz :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 valla özentilikle alakası yok bana birçok kişi adımla çağırırda duymazsam hişş FeZoWeYNK der valla...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bkz: Paticik halısaha maçı v1.0 buluşması nickler havada uçuşur -FİZBAAAAAAAAAN abi nerde halısaha gidene kadar kondisyon kalmadı *!çevreden şaşkın bakışlar gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Bizim Drop bana bahcelide DELİİ diye bagırmıstı donup bakmadım bende :P[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 abi ilk başta sen nickini seçerken sana uygun bir nick seçiyorsun di mi? yani internette sana "Loading" denmesinden memnunsun. Bundan dolayı paticik'e girerken Loading nickini seçtin.. Benim bir sürü nickim var. QAOSbringer, Zenthar, Thalakos, Murat2001, Omegath vs... Ama bana en çok "Bonecrusher" denmesinden hoşlanırım.. Gerçek hayatta da Bone denmesini isterim. Okulda felan beni tanımayan insanlara kendimi Murat diye tanıştırırım. Çünkü gerçek adım bu. Sonra başka bir yerde adımın Murat olduğunu görünce şaşırmasın.. Mesela çocuklar duymasın. İnternet lakabı dediğimiz "nick" değil. Ama sonuçta "nick" yani takma ad, lakap. Küçük çocuğa havuç diyorlar. Tabii o bazı durumlarda karizma olsun diye asıl ismini kullanıyor. Ama sonuçta lakabı "havuç" Herkes onu o lakapla özdeştirdiği için öyle çağırıyor.. Okulda felan tanıştığım insanları internetten tanımadığım için adlarıyla çağırırım. Ama mesela wanderer, bonepart felan gördüğümde nickleriyle hitap ederim. Adlarını bilmediğimden değil. Bilirim adlarını. Ama internette bu nicklerini seçmişler. Bende onları bu nicklerle tanıdım. wanderer yukarı wanderer aşşağı. Ee "gerçek" hayatta karşılaşınca da, dilim wanderera alışkın olduğundan, çocuğa wanderer diyorum.. Nickini gerçek ismi olarak seçenler de var. Mesela hasançolakoğlu. Demek ki bir lakabı sevmiyor. Ama benim Bonecrusher nickini seçmem, bana Bonecrusher diye hitap edilmesini tercih etmemden dolayıdır. Yoksa bana birisi Murat demiş, Memiş demiş, Ahmet demiş, Veli demiş, umrumda bile değil.. Tabii nickiyle veya ismiyle hitap edilmesinden hoşlanmayan biri olursa, ona da hoşlandığı ad ile hitap ederim..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Banada hey Madcat naber diyolar okulda.Ben gayet memnunum. Benim tek sinir olduğum nokta cafelerde falan cs oynarken küçük veletlerin nickimi yalnış telaffuz etmesi Metket abi arkana Bak Madcat (okunduğu gibi türkçe) Yanındaaa Macitket Macdat MadD. Vs Vs ..[hline]these wounds won't seem to heal this pain is just too real there's just too much that time cannot erase when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bir ara SNN'de nickim QAOSbringer idi.. adamlar Quaus, Kuas felan derdi..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 hehe bence güzel bişi sonuçta kendi ismimi kendim seçmedim ama nickimi ben seçtim.. okulda çoğu kişi infernal diyo bana her ne kadar dümdüz okusalar da hoşuma gidio[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 said: -coLdwind-, 28 December 2003 00:48 tarihinde demiş ki: eski nesil 'mace' derdi, şimdikiler ise 'cold' diyor. ah şu zamane çocukları.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. ulan mace ne adamsın ya :)[hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Helper Admin @ CsnFrp Owner @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar