Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 cyber rider dediğim önceden de deiğim gibi mükemmeldi ewet.ateş topu,cold ,april we siyah üniformalı at süren bir adam wardı.robotları wardı we teq kelimeyle mükemmeldi. slam dunk ise kızıl saçlının ismi HANAMİÇİ idi we HARUKO DİYE yanıp tutuşuyordu.kade wardı buna yani hanamiçi ye sürekli salak derdi.kafa atardı hanamiçi.sonra miyagi,mitsui,takanori (goril) 4 göz falan wardı süperdi.gülmekten yarılırdım.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ennn guselı kaptan swing[hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Ya Cnbc-e de cumartesi pazarları çizgi film kuşağı var epey güzel şeyler oynuyor.Zaten artık izlediğim tek çizgi filmler cnbc-e de bi kaç tane fox kids de.[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 said: Bonecrusher, 01 December 2003 10:41 tarihinde demiş ki: bir çocuk vardı. Acı biber yiyince mi ne kırmızı bir arabaya dönüşüyordu. ya adı neydi onun ya bi sürü arkadaşıma sordum hiç biri hatırlamıo adam ferrari oluodu yaa hatta kırmızı biberle deilde terleyince oluodu bazen zor durumlarda şınav çekiodu *zoink* die araba oluodu neydi o filmin adı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRAGOON_ic3 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 valla bende hatırlıyom o cızgı fılmı ama ısmını hatırlamıyom :( adam sınırlenınce fln araba oluyodu yada su degınce.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRAGOON_ic3 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 heyy millet ESCAFLOWNE diye bi anime seyrettinizmi bu arada ??? türkiyede vizyonda yoq ama bende cd fln var işte.... baya bi gıuzel bence......google dan falan arastırın ıstersenız........bu arada ben yeni üyeyim :) ve anime hastasıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 detective conan vardir bi kaç sene önce .. bi dedektif zorla ilaç içirilip yaşı ufaltiliyordu 7 yaşina inmeisne rağmen sesini falan değiştirip olaylari çözüp polise bildiriyordu .. eski sevgilisine ben kardeşiyim diyordu sevgilisinin ufak kardeşi bun asiliyordu falan ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2003 hatırlıyorum conan ı da, normal bir seriydi hoştu.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ah ah nerde o eski çizgi filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Elinde Kaptan Magara Adami'nin Turkce olarak bagirdigi videosu yada ses dosyasi olan var mi? Cok komikti ya cok canim cekti dinleyeyim biraz o bagirisi: "KAPPTAN MAGARA ADAMI GELIYOR ANACIIIIIIIGGGGGMMM!!!!!" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Necromancer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Oha 5 yıllık topic lan. Görünce bir an tuhaf hissettim kendimi. Bone said: bir kızılderili vardı. o da totemin gücünü kullanıp robota felan dönmüştü.. di mi? Burda ben ne demişim hiç birşey anlamadım. Neyi kastettiğimi bile hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yavas yavas alisirsin sende bizim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 eski mesajlarin silinmesiyle alakali saniyorum. bazi kisilerin mesajlari toptan ucurulmustu, onlar olmayinca anlamsiz seyler cikabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Daaaarkwiing Duck! When there's trouble you call DW Daaaarkwing Duuuck! Let's get dangerous Daarkwing Duck! Darkwing, Darkwing Duck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 BEN DISINDEKI MAYDONOZ. of, dwd efsaneydi. bi de 4. sınıfa giden çocukların olduğu vardı bi tane, hala görüyorum disney channel da ara sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 BEN SAÇINA YAPIŞAN SAKIZIM Hastaydı dwd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ahahahsdas dwd süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bir bölümde ölüyordu sanırım, azrail ile anlaşmaya çalışıyordu geri dönebilmek için. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Hanged_Man said: ÇİKO !!! (kar beyazııııııııı) bu çizgi filmi nerden bulurum acaba? japoncası nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kenu said: Hanged_Man said: ÇİKO !!! (kar beyazııııııııı) bu çizgi filmi nerden bulurum acaba? japoncası nedir? :) Dashu Kappei Animesuki'den takip edebilirsin her hafta çeviriler devam ediyor. 65 bölümün 30u bugün itibariyle çevrilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok teşekkürler :) 90 lı yıllarda çok sevdiğim çizgilerden biriydi ^^ super oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 darkwing duck'i indirmek gerek ama o harika dublajdan sonra alışabilirmiyim orjinalde izlemeye bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2 soru; -Robot atları olan süvariler vardı, kocaman bir robot/geminin içerisindedört dönüyorlardı etrafı. İsmi nedir? -"Biberle" replikli bir baseball topunun yaşamını anlatan çizgifilmin ismi neydi? İkisi de benim için Transformers'tan sonra gelen en önemli çizgifilmlerdir ama gel gör ki isimlerini hatırlamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar