Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir aralar çizgi film fırtınası vardı televizyonlarda...

Bone

Öne çıkan mesajlar

cyber rider dediğim önceden de deiğim gibi mükemmeldi ewet.ateş topu,cold ,april we siyah üniformalı at süren bir adam wardı.robotları wardı we teq kelimeyle mükemmeldi.

slam dunk ise kızıl saçlının ismi HANAMİÇİ idi we HARUKO DİYE yanıp tutuşuyordu.kade wardı buna yani hanamiçi ye sürekli salak derdi.kafa atardı hanamiçi.sonra miyagi,mitsui,takanori (goril) 4 göz falan wardı süperdi.gülmekten yarılırdım.[hline]Put your arms around my neck
just like a pathetic lace of death
displays like a tarot deck
I am the card of the hanged man
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 December 2003 10:41 tarihinde demiş ki:
bir çocuk vardı. Acı biber yiyince mi ne kırmızı bir arabaya dönüşüyordu.

ya adı neydi onun ya bi sürü arkadaşıma sordum hiç biri hatırlamıo adam ferrari oluodu yaa
hatta kırmızı biberle deilde terleyince oluodu bazen zor durumlarda şınav çekiodu *zoink* die araba oluodu neydi o filmin adı ya...
Sosyal ağlarda paylaş

detective conan vardir bi kaç sene önce .. bi dedektif zorla ilaç içirilip yaşı ufaltiliyordu 7 yaşina inmeisne rağmen sesini falan değiştirip olaylari çözüp polise bildiriyordu .. eski sevgilisine ben kardeşiyim diyordu sevgilisinin ufak kardeşi bun asiliyordu falan ...[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
2 soru;

-Robot atları olan süvariler vardı, kocaman bir robot/geminin içerisindedört dönüyorlardı etrafı. İsmi nedir?

-"Biberle" replikli bir baseball topunun yaşamını anlatan çizgifilmin ismi neydi?

İkisi de benim için Transformers'tan sonra gelen en önemli çizgifilmlerdir ama gel gör ki isimlerini hatırlamıyorum :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...