EarS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 saolun. şu son şarkıyla kendimi bir garip hissettim[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ya bi oynıyamadım ben şu oyunu hüüh[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 anaaa the fall of max payne demek bunu açıklıyomuş!! :D :D (ilk sayfadaki resim)[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! [Bu mesaj shapshal tarafından 25 October 2003 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 "poets of the fallen-late goodbye"dı galiba son şarkı,bende hissetim o duyguyu,garip,hoş bi duygu,ağızda tad kalması gibi,hoş,ama çok hoş değil...[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Şimcik aynı şeyi sorucaktım baktım sormuşlar.Hemen girdim oyuna bitiricem diye sevindim ama ne göriyim? Bu şerefsiz herif benim pc de gözükmüyor. Ya ben körüm yada adam hakkaten yok. Bu adamı nasıl vurucaz göremedim ben ortada karartı gibi bişey var oraya ateş ettim bi çok kez ölmedi napıcam ya sonuna geldim be :( Bundan öncede galiba köşelere bomba attırarak o kubbeyi çöktürüceğimi zannederekten yarım saat oraya bomba attırdım :([hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 yokmu yardım edicek ya bunu bitirmeden uyuyamam ![hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bitiremediysen hala , tepedeki sivri zımbırtının dört köşesinde tahtalar var yine , biraz küçükler. Onları vurucaksın , sonrada adamla teke tek kapışcaksdın[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 vlad en iyi kötü adamlar listesine girer,çok başarılı bir kötü adam laflarınada hastayım: bang,you're dead payne!, have no fear,vlad is here!, dearest of alllllll my friends![hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 26 October 2003 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Gerçekten Mafia'dan sonra çocuk oyuncağı ve Mafia'dan alınana haz tartışılmaz.. fakat max paynede ayrı ya hangi oyunda uçarken zum açıp hs atırılır ? =) tek eksisi oyunun kısalığı bence[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: EarS, 25 October 2003 21:24 tarihinde demiş ki: saolun. şu son şarkıyla kendimi bir garip hissettim[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Bana da bayağı koydu. Adı neydi onun?[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 "poets of the fallen-late good bye" galiba[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 şarkının adı late good bye ama söyleyeni poets of the fall değil[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ben de bugun 13:45 civarında bitirdim oyunu ... Sonundaki muzik hakkaten bi tuhaf yaptı beni karnıma agrılar girdi fln ... Bence mukemmeldi suferdi 4-4'luktu.... Veee Max Payne 3 de gelcek sanırım ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 dün bitirdim harikaydı wallaha hikayeye tavım zaten bullet time a da düzeltmele yapmışlar daha bi hoşuma gitti vlad rulz[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 ch. 3 part 8 vlad maxten kaçarken saklanıyor 3 tane sarı varil var, içi patlayıcı dolu ve üstlerinde saat var sanırım 3 sn. falan zamanım var bütün kapılar kapalı ne yapmam gerekiyor ?[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 up ! takıldım :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 gerek kalmadı dralnu dan öğrendim girdiğim odanın kapısını kapamam gerekiyormuş hehe[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 LOL ! [hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 arcane cim bitirdin heralde ? ben gaza geldim 1 i yüklücem eheh god modda bitircem :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: StarAdam, 19 October 2003 15:31 tarihinde demiş ki: limoncu max hihihieh hihihieh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bitirdim zaten takıldığım yer oyunun tam sonuymuş :D[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Monaı duşta bastıktan sonra onunla bşr yere gittim orda Kaufman diy bi adam geldi onuda öldürdüm ama takıldım ne yapılacak orda[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Ben cafede oynarken, o temizlikçilerin üssü gibi bir yer vardı, orada takıldıydım.Herkesi öldürmüştüm ama çıkış yolunu bulamamıştım.[hline]Even the smallest person can change the course of the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 allaşkına yardı medin baya geriye döndüm geldim tekrar takıldım orda[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar