Jaan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Oyunu sharereactorde görünce direk atladım. http://www.sharereactor.com/release.php?id=6978 ahanda buradan edonkey linkine ulaşabilirsiniz. (kimsenin friend olmaya kasmadığını farkettiğimden dolayı overnet kullanıdığımı ve nickimin de JaaN olduğunu söylemiyecem) Oyunu indiren vveya satın alan yada herhangi bir şekilde oynamy başaran kişiler yorum yazarsa çok güzel olur :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 gamespot'ta 151 oy verilmiş ortalama 9.6 puan!!! offf çok heyecenalandım şimdi, inşallah sistem gereksinimleri uçuk değildir. bugün de içimden geçirmiştim yüklesem mi ilkini diye, çıkış tarihi dünmüş meğer.. :) No Payne, no gain.[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 kapağını süper yapmışlar yanlız ;] ilki kadar güzel olur umarım tabi sistem kaldırırsa :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ilkinden cok daha iyi oldugu kesin :) ama dedigin gibi makine kaldırırsa :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hatta MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS 1Ghz PIII/Athlon or 1.2Ghz Celeron/Duron processor 32MB AGP graphics card with hardware transform & lighting support 256MB RAM 1.5 GB hard drive space Windows 98/ME/2000/XP DirectX 9.0 Keyboard and mouse Kaynak[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ilkinnin uzerienmi yuklenio bu?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Hayır bu ikinci oyun, dergi neyim okumuyon mu :p[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bayadır hic almıyorum walla dergi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: jonq, 16 October 2003 11:43 tarihinde demiş ki: hatta MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS 1Ghz PIII/Athlon or 1.2Ghz Celeron/Duron processor 32MB AGP graphics card with hardware transform & lighting support 256MB RAM 1.5 GB hard drive space Windows 98/ME/2000/XP DirectX 9.0 Keyboard and mouse Kaynak[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Bu yazının türkçesi biz henüz oynayamayacağız demek oluyor :D neyse ben alayımda hazıra beklesin.Yakın zamanda yenilicem bilgisayarı nasılsa.Umarım iyi olru(ama şüphelerim var.Yani sevgili falan bulmuş abimiz hiç olmamış)[hline]Şaka diye başlar.Kontrolden çıkar.İnsanlar haykırır:"Senin neyin var?" Herkese şaka yaparım şakacıyım ben. (bu şarkı beni anlatıyordu:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ilk oyunda da vardı ya sevgilisi, oynamadınız mı ne? :-p herşeyim cuk diye karşılıyor minimumları ama cpu bir hayli yetersiz maalesef, bende 600 mhz var.. :( poff.. neyse artık denemeye değer..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 max payne nin müzigi cok güzel atmosfere cok iyi uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 abimiz gene döktürüyor.. 8-) bu çizgi-roman konsepti süper ya, kim düşündüyse helal olsun. gördüğüm en iyi hikaye anlatımları arasında bir oyun için..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 oyun cok abartı bır makına ıstemıyor ılk oyuna on basan bır devam yapmıslar senaryo tek kelıme ıle mukemmel bıde boomtown dakı gıbı baskasının gozunden oynama cok zevklı bakınız evt orda dusmekte olan max :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 oha!..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ilk rüya olayında acaip tırstım ya :) ceset bi morg ta bi masada aman yani akıllara zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 fall of max payne yani sonbahardan bahsedio bone :D window yukle deil uhuhuh cok güzel gözüküyor ;([hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ya abi kelime oyunu sirf sonbahar diil ayni zamanda 'falling in love' anlaminda yani[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Valla Trailer ini izleyen oldumu bilmiyorum ama sonuna dogru kafaya bir HeadShot yiyor Max Payne Abimiz :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 abi öyle inşaata felan çıkarsa düşer tabi max felan dinlemez :D[hline][i]Wow - Swg - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben başladım oynamaya ama o headshot ya da düşme rüya olabilir bilmiyorum. morgtaki atmosfer süper.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 şimdik p3 550,320 sd ram,asus gf4 mmx 440 gibi bir sistemle adam gibin oynayabilirmiyim oyunu?dona dona kasıla kasılamı oynarım yoksa[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hemen saldırıyorum cdcilere izmire geldimi acaba ya ...I released my finger from the trigger and then It was over...[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 17 October 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben ugün aldım direk bölüm 3teyim..binlerce chapterdan soora:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ya baya sarıo ama .ilki cok sarmıştı yani bitirene kadar oynamıştım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ascraeus makinenin özelliklerini yazarmsıın[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar