Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max Payne 2 The Fall of Max Payne çıktı!

Jaan

Öne çıkan mesajlar

said:
EarS, 18 October 2003 20:41 tarihinde demiş ki:
part 1 chapter 7'a giremiyorum hata veriyor böhühü[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

var mı başka burada hata yaşayan,çözen veyahut çözümünü bir yerde gören?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 19 October 2003 15:18 tarihinde demiş ki:
said:
part 1 chapter 7'a giremiyorum hata veriyor böhühü[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

var mı başka burada hata yaşayan,çözen veyahut çözümünü bir yerde gören?[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

tekçözümü var savegame:)[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ
Her şey daha güzel forumlar için...
.:LevieMaxilackOnline:.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
part 1 chapter 7'a giremiyorum hata veriyor böhühü[hline]

bende o bölümde yüklemenin yarsında kaldı,sendeki sorundan sandım,bu sabah yine denedim,yine aynı şekilde kaldı,bende öyle bırakıp kahvaltı etmeye gittim,geri geldiğimde olmuştu,bölüm yüklenmişti,nebilim belki sndede aynı sorun vardır

bu arada oyunu bitirdim,süperdi bea,offf,off,max ne adamsın ya,yazık acıyorum bu max'e,bi mutlu olamadı gitti,bu arada oyunu anlatıcak varsa demoları geçenarkadaşa pm'den anlatsın lütfen,oynamayanların oyunlarını şimdiden bozmayalım

npt:max abimizi seslendiren adam james mcmarfey diye biriymiş[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 19 October 2003 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun süper
-Grafikler çok hoş
-Oyunda bilmem farkeetinizmi ama inanılmaz bir denge unsuru var. Mesela bir tahtanın üstüne çıkınca hemen düşüyor.Eğer üzerinde nesne varsa yavaş yavaş düşüyor ona vurunca lak diye tahta düşüyor.çok hoşuma gitti.
çokda fazla oynıyamadım cam kırılma efektleri flm hoş. Herşeyi dağıtabilmekte güzel olmuş.
Ama whell up controlleri sorunlu galiba herzaman değişmiyor silah?

Şimdide takıldığım yer :)
Ya karakoldayım part 2 de ilk chapter. Anlamadım birşey jaile inmem lazım galiba ama hiçbir şekilde inemiyorum kaplar kilitli?[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

Saat 3 sularında arkadasım Max Payne 2 nın download ının bıttıgını soyledı bende saat 4 sularında odasına gıttım(Yurt olayı)bılıyordum kı bu alet p3 600 mhz lık bır bılgısayarda oynanmaz ama onun kı p4 kusur.Neyse gıttım tam bıtırme planları yapıcakken bazı grafıksel sorunlar yasadım goruntu yok oldu falan kursagımda kaldı oyun....[hline]A little less conversation a little more action please
Sosyal ağlarda paylaş

Az Bişi spoiler

karakolda önce masana gidiyorsun oradan wintersonnun telefonuna bakıyorsun. Hemen karşıdaki sorgulama odasına gidip wintersonun odadan çıkmasını bekliyorsun. Demodan sonra orada oturan adamla konuşup en alt kata iniyorsun. En allta hücrelern olduğu kapı açılmış olacak yukardakileri yaptıktan sonra. Sonrasını söylemeyim :)[hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 20 October 2003 07:18 tarihinde demiş ki:
bılıyordum kı bu alet p3 600 mhz lık bır bılgısayarda oynanmaz

benim sistem p3550,asus gf4mmx 440,320 sdram,kassada çalışıyor[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 20 October 2003 20:44 tarihinde demiş ki:
sağ click ile yapılan hareketler hakkında bilgi verebilicek varmı?
Oyunu aldım ama uzun uzun oynama fırsatım olmadı

kaç gündür görüyorum mesajını hiç kimse yazmamış bari ben yazayım

valla sağ click e ne koyduğuna bakar. Ben bullet time combo koyuyorum. Dururken basarsan bullet time geçiyor ki bence oyundaki en önemli hareket bu. Aslında bullet time bir hareket değil bir mod gibin bir şey. Senin de anlayacağın kadarıyla oyun yavaşlıyor, hedef alma kolaylaşıyor falan filan bu moddayken sağa veya sola doğru atlarsan (sağa veya sola strafe yaparken jump tuşuna basarsan) yavaş yavaş yere düşüyosun tabii bu arada adamları vurabiliyosun. Tabii her düşüşün bir kalkışı olduğu gibi devamlı yerde kalmıyosun kalkıyosun ama kalkarken açık hedef oluyosun işte bu yüzden bu hareket benim tarafımdan fazla desteklenmiyor. Son olarak bullet time da sakın reload yapma bırak maxey yapsın abimiz karizması kullanarak süper reload hareketini yapıyor tabii bu arada kendini düşmanlarından olabildiği kadarıyla koruyo. Benden bu kadar umarım sana yardımı olur.[hline]DeamoN a slmS :):):)
Sosyal ağlarda paylaş

bu resim size bi yerden tanıdık geliyor mu? gelmiyorsa oraları bi dolaşın kesin bi yerden tanıyacaksınız:)
[hline]Çağrı mı?ödev mi? Çağrı mı? ödev mi?ça...ça...ğrı....mı.....ö....de...BÖHÜHÜHÜ
Her şey daha güzel forumlar için...
.:LevieMaxilackOnline:.

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 21 October 2003 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...