Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su anki nickiniz nerden akliniza geldi ve ilk nerde kullandiniz?

Foxx

Öne çıkan mesajlar

Bende bi nick buluyum diye çalışma masamda düşünüyodum. Sonra dedim Mc il başlasın gerisi ne olsun diyodum. Bi baktım masanın rafındaki parfümü gördüm. Adı da Frenzy di. Baktım uyuyo McFrenzy olsun dedim :)[hline]"Hiç bir şey şans eseri olamaz. Her şeyin bir nedeni vardır. Beynin nedeni bilmeyebilir. Beynin asla anlayamayabilir. Ancak kalbin bilir. Kalbin daima bilir."
Sosyal ağlarda paylaş

sene 199bilmemkaç Duke Nukem 3D oynuyoruz paso multi arkadaşlarla (cengaver , darktrpr , b1oodfir3 falan) bu tür bi oyunda kullanılabilecek klasik bi nick olan Murder gelmiş aklıma ver yazmışım acımasızca
daha sonra starcraft ve medic e giriş ordada Murder diye devam ederce bir müddet sonra q3 cs ve ut derken s-n-n ultima online dünyası ile tanışma e sonuç itibariyle "The murderer , murder" çok abzürt duracağı için mecburi nick değişimi ve yeni nickimiz Fallen oluyor 3 haftalık bir oyunu öğrenme evresinden sonra editin köküne iniş ve nick değişimi mecburiyeti Tolus yapıyoruz nicki aşmış bi sallam yeteneğiyle o nickle çok fazla aksiyon yaratıyoruz millet kıllanıyor "bu kim nerden çıktı nerden türedi " hesabı fazla dikkat çekmemesi için nick değişimi mecburiyeti ,citiif soruyor ;"nickini ne yapayım ?" diyorumki ;" bilmem dur düşüneyim " oda diyorki; "dur buldum ben " 15 20 saniye sonra kendime tek tıklıyorum ve BaaL yazdığını görüyorum kafamda sonra nickimiz öyle kalıyor . aradan 4 ay geçiyor diablo 2 çıkıyor bi 4 - 5 ay sonra Baldur's gate Thorne of Bhaal . millet hep soruyor "baal nickini diablo'dan mı çaldın bg den mi "diye ama hangisinden çaldığımı ben de bilmiyorum henüz .[hline]Canlılar Çabuk yorulur , ama ölüler hiç uyumaz .
Sosyal ağlarda paylaş

ha neyse bi gün icq dan mesaj geliyor ultimatrsözlük linklenmiş
xenoncrescent hakkında bi girdi açılmış onun altında mesajlar falan var icq dan msg i gönderen arkadaşta bişeyler yaz sende diyor bende nickimi register ediyorum baal diye ama bidaha gidip uotr e bişiy yazmıyorum bi süre unutuyorum pass i falan ama acc registered durumda kalıyor bende gidip baaluo die reg oluyorum öle kaliyor[hline]Canlılar Çabuk yorulur , ama ölüler hiç uyumaz .
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bucuk yil falan oldu
Ultima oynuyorum nebulada daha char yeni adinida olesine Artemis koydum sonra birden kendimi bir Gmin karsisinda bir odada buldum baya uzun bir kuyruk vardi "Cok kullanilan nickleri deistirme kampanyasi" mis nicki deistirecez aklimdada bisey yok olesine yukaridan bir kitap aldim Ejderha Mizragi nin ilk kitabiydi sanirim actim ortasindan Pax Tharkas i gordum Pax i attim Tharkas kaldi nick olarakta 1.5 yoldir onu kullaniyorum.[hline]

With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

Sosyal ağlarda paylaş

Eh bundan çook sene önce...
Daggerfall çıkmış. Slmışım oynamışım 3 yıl başından kalkamamışım.
Daggerfall yapmak gelmişti aklıma önce ama acaip özenti olur diye fall ı silmiş Dagger yani hançer yapmıştım. Öle de kaldı. Hatta çevremde ismini bile bilmediim bi sürü insan da bana Dagger diye hitab edince deiştirmek kolay olmuo.[hline]TıklaManak - Index
Gel gel... Gel de tıkla!
Sosyal ağlarda paylaş

Seneyi hatırlayamicam online gaming e yeni başlagım yıllar delta force 1 i nette oynarken bir rus çocukla tanıştım
nicki mehanix di ve rus du:)
o gunden beridir
mehanix nicki 2 mizde var sadece ama simdi turk bazı özenti arkadaşlar direk kullanıyorlar aslında hiç hoşuma gitmiyor ama napalım
benden gördüklerini biliyorum ama ne diyebilirimki:)
mehanix ownz:)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
fedaykin ile karakedi.org diye bi domain almıştık, onun sitesini yapıoduk. sonra o siteyi yapmadık ben gidip ultimatr.com ve pepelek.com sitelerini yaptım eski siteden yadigar sitenin adını da nickname yaptım. superde yapmısım hastasıyım nickimin. =o=[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

tarihleri karıştırdım iyice. ama aklımdakileri söylüyüm.
97 yazı- Diabloda, Knight
herkesi 20 yaşındayım diye kandırırdım. salaklık işte.
98 yazı- Murat2000
99 başı- Murat2001
daha sonra kastım, ne yapsam yapsam bedavaya ne alsam
99 yazı- Bonecrusher
1999-2000 okul zamanında CS için QAOS kurduk.
Sene sonuna kadar kafelerde sürttük.
Sene sonunda SNN'de oynuycaz.
Bonecrusher kapılmış.
Ben de QAOSbringer yaptım.
Thalakos, Zenthar, Nemesis de kullanırım.
ama Bone'dan vazgeçmedim[hline]I am QAOSbringer!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 28 Aralık 2002 17:08 tarihinde demiş ki:
yazamam çok uzun.
wanderer ve raidera anlatmıştım..

ayrıca sanki bir foruma daha yazmıştım.
belki yazarım sonra[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp
Sevip de susuyorsan ayıp

nıhhaahah kastım buldum işte:

http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=15479&page=0

orda var herkesinki[hline]I am QAOSbringer!
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
benim kadar çok nik deiştiren varmıdır bilmiyorum. ikizlerim nede olsa.
kronolojik sıraya göre:

arachnida (öyle bioloji dersinde duymuştum hoşuma gitmişti)
overlord (sc dönemlerinde)
levi (leviathan kısaltma) (hatta klanla birlikte St.Levi)
jinx (biraz şanssız olduum için)
tluafed (default)
mocha (kaave)
suspect (sw'de adminken)
asdaadadadqwda (icq'da, nick deiştirmekten sıkıldıım bi dönem)
roguenoir (paticiğe üye olurken, o anki haliteri ruhiyemi yansıtıodu)
bah (zah!, bah!, yani baymışlık, boşvermişlik ünlemi, baaaah.. diye uzatılabilir. eski nikden sıkılma sorunsalıma böyle bi çözüm getirebiliceiğimi düşündüm. "offf banane ya, neyse ne, yeter ulan, baydım" gibi derin manalar taşıyo.. işallal işe yarar)

daha atladığım bisürü vardır eminim. sıkılgan bi bünyem var. konudan da biraz sapmışım ya neise..
Sosyal ağlarda paylaş

İlk Nete girdiğimde kullandıgım ve H-L de deki ilk Nickim "Bigfire"''dı.
asıl Nickim BlaCkDaGGeR'dır burda bi Blackdagger oldugundan bende koymadım. Tabi benım o BlacKDaggeRla alakam yok. Buda eski ni nick baya benim.

Bende Şu andaki nickim olan BlaCk_DmC'yi kullanıyorum. Eski Team Fortress Nickim BlaCk ve efsane clan DmC.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 19 November 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mumi adin mümin mi ? lol ben kendi nickimi 5 yildir felan kullanirim anlamini ben dahi bulamadim ama war bi anlamlari atmasyon degil google da aratinca heretic felan bisilerle ilgili cikio ama cozemedin ne oldugunu biri bulabilirse banada soylesin please merak ediorum :)[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RogueNoir, 19 November 2003 17:53 tarihinde demiş ki:
benim kadar çok nik deiştiren varmıdır bilmiyorum. ikizlerim nede olsa.
kronolojik sıraya göre:

arachnida (öyle bioloji dersinde duymuştum hoşuma gitmişti)
overlord (sc dönemlerinde)
levi (leviathan kısaltma) (hatta klanla birlikte St.Levi)
jinx (biraz şanssız olduum için)
tluafed (default)
mocha (kaave)
suspect (sw'de adminken)
asdaadadadqwda (icq'da, nick deiştirmekten sıkıldıım bi dönem)
roguenoir (paticiğe üye olurken, o anki haliteri ruhiyemi yansıtıodu)
bah (zah!, bah!, yani baymışlık, boşvermişlik ünlemi, baaaah.. diye uzatılabilir. eski nikden sıkılma sorunsalıma böyle bi çözüm getirebiliceiğimi düşündüm. "offf banane ya, neyse ne, yeter ulan, baydım" gibi derin manalar taşıyo.. işallal işe yarar)

daha atladığım bisürü vardır eminim. sıkılgan bi bünyem var. konudan da biraz sapmışım ya neise..

Suspect, St. Jinx...
Hmm alla alla nedense bunlar bana biraz tanıdık geliyor :-P
Nasılsın abi, kaybolmuştun sw'den ayrıldıktan sonra...
Heman bulmuşken atlayayım :)
ICQ # plz, eski gunlerden konusuruz...

BG II'yi allah bilir kacıncı kere oynarken ana karakterim elf wizard'dı; ve de guzel orjinal bir elf ismi bulayım dedim. Sea(deniz) ile ilgili olsun diye dusundum, sonra birkac elf ismiyle karıstırarak seandul yapayım dedim. Sonra a ile e harfini yanlıslıkla ters yazmısım. Baktım, isim cok hosuma gitti ve ondan boyle hep bu nick'i kullanırım.[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle

Don't look for trouble, it'll come to you
Sosyal ağlarda paylaş

ismim Can Berk (ayrı yazılır ama ikisini de kullanırım)
ailem bana hep can der bende ilk başta jan koyayım dedim. Ama baktım jan gavurlarda dolu bende biraz editleyip okunuşu bek değiştirmeyen 2. a yı da koydum (JaaN). bilimmum cs alemine daldım (paso kafeden oynamışlığım var) bazı hıyarlar jaan'ı "jiin" "jeyn" gibi okuyabilirler ama asıl okunuşu yazıldığı gibidir. :-P
bir de ilk frp oyunuma karakter yaratırken isim bulmam gerekiyordu nette DnD nin sitesinde namegenratoru ile Falcon Darkeyes ismini buldum. Uo da ve biliumum Rpg oyununda karakterimin ismi hep böle olmuştur...[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

Asıl nick olarak avatar ı kullanırım, ama gel gelelim birisi almış avatarı (bulursam yicem) bide yetmezmiş gibi forumdan elini ayağını çekmiş bu avatar hiç görmedim çünkü.

Magic oynarkene avatar of woe die çok sevdiğim bir kart vardı, ordan aklımda hep avatar kalmıştır zaten; Zamanla avatar of woe kartının yetenekleri gibi kıl / yün yeteneklerim olduğunun farkına vardım of mof yakışmaz, kısa öz olsun die avatar yaptım

Wulfgar ise buzyeli vadisi okumuyomuyum, barbarları sevmiommu, en gral silahta hammer deilmi, hododo manowarmı derken oluverdi....[hline]Avatar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...