Gawain Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Tam olarak bilmiyorum ama iftardan once ancak haberini alabildim kendisi HSBC levent genel müdürlük binasinda calisiyordu ben de ordaydim 3 ay evvel sanirim ağır bir şekilde başından yaralanmiş. ALLAH bu saldırıyı düzenleyenlerin belasini versin.Bunlar ne müslüman ne hristiyan nede musevi nede başka hiçbir dine ve inanışa bağlı insanlar olmazlar. ALLAH cezalarini versin. Sizden ricam arkadaşım için dua etmeniz.[hline]MixRebornUo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Kan falan lazım mı? Lazımsa gidelim bakalım. En iyi dileklerimle. Arkadaşının iyileşmesi umuduyla.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Acil şifalar diliyorum arkadaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Gecmis olsun umarim cabuk iylesir[hline]Daverc gonna be niubboComing Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Biz okulda müdüre gittik hocam kan vermek istiyoruz diye adam aynen şunu söyledi Sizin kanınınıza ihtiyaç yok gidin sınıflarınıza[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 acil şifalar diliyorum umarım iyileşir arkadaşın...[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Khirsah, 20 November 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Biz okulda müdüre gittik hocam kan vermek istiyoruz diye adam aynen şunu söyledi Sizin kanınınıza ihtiyaç yok gidin sınıflarınıza[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Aynı şeyi müdür yardımcısı bize dedi. Üzerine yürüdük hocanın.Hoca bırakamayız sizi dedi.[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 acil şifalar çok geçmiş olsun[hline]is this the bank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Çok geçmiş olsun[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçmiş olsun...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Maslak Genel müdürlükte bir sorun yok.Ancak inanın ben bile bilmiyorum daha kana ihtiyacı olup olmadıgını haber bile alamadim iftardan sonra gelen telefonda.Başka bişi yok hastanesini bile bilmiyorum.Telefon beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Gawain, 20 November 2003 18:00 tarihinde demiş ki: Maslak Genel müdürlükte bir sorun yok.Ancak inanın ben bile bilmiyorum daha kana ihtiyacı olup olmadıgını haber bile alamadim iftardan sonra gelen telefonda.Başka bişi yok hastanesini bile bilmiyorum.Telefon beklicem. Haberdar et mutlaka. A RH +[hline]Now I'm breathing.I could not breath until you did.I'm one second after you.Just a second after you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yapabileceğimiz en ufak bişi bile varssa lütfen. gerçi ta ankaradan elimizden ne gelir ama.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 + kana genelde gerek olmuyor negatif kan aranıyor arkadaşın iyileşir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Umarım en yakın zamanda haber alabilirisn.Ben saldırıyı duyduğum anda elim ayağım buz kesildi, senin durumunu anlayabiliyorum.Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, sana da allah sabır versin[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Allah şifa versin.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Gecmis olsun Acil sifalar Bir kez daha lanetliyorum bu saldırıyı yapanları :hrr:[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kan yardımı muhtemelen o şekilde gerekmez arkadaşlar. plazma kullanıyolar ve kabul ederlerse herhangi bir kan grubundan 2-3 ünite kan karşılığı bir ünte plazma vermekten başka bişi olmaz. kanlarımızı acilen şimdi bağışlıyoruz ki hemen testlerden geçip dondurulsunlar.. nereye olduu önemli diil.. tekrar geçmiş olsun.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yaralananlara acil sifalar vefat eden kişilerin yakınlarına bas saglıgı diliyorum.. Mekanları cennet olsun..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 herkese çok teşekkürler burda nete girdim hiç yapılmıcak bişi ama telefon bekliyorum ariyorum ulaşılamiyor tekrar teşekkürler herkese ................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Geçmiş olsun dostlar..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 geçmiş olsun. arkadaşına acil şifalar dilerim[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 0 rh (-) lazımsa msj at yeter[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar