Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ilkokul aşkımı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 hehuhehue ben kimleri kimleri buldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben beni kimse bulmasın diye fake bi karakterle giriyorum.. ona rağmen millet "sen bilmemkim misin?" diye geliyor.. benimle temasa geçmeyin.. ben sizi bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 beni de merve diye daş bi hatun buldu ilkokuldan ama karıstırmıs baska bi tolga ile meger :/ ama olsun yine de ben ekledim onu listeme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Yonca'ya çevirdi lan millet bunu da ... dp:sizi bilmem,ama bu yolda ilerliyor ... Msn konuşma örneği; [spo]xxx:ABİ SELAM FACEBOOK VAR MI ? ben:yok xxx:HADİ YA EKLERDİM OLSAYDI [/spo] ulan dangalak,arkadaşlık sitesi mi bu hıyar... Milletimizin en büyük özelliklerinden biri,bokunu çıkarma ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yonjadan beter olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ama site bariz bir şekilde merak edip social chat applications u yüklerseniz, bir de türklerin açtığı kanallara bakarsanız epey gülebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ben yeni patiyi anlamıorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hayırdır patiler rahatsız mı ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 demirkol bile damlamış kamerada elinde prodüksiyon şirketini ne zaman açıcak merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Facebook çok gral lan Ortaokulda ki bütün manitaları buldum lisedekilerinde bi kısmı =) meğersem herkes feysbuk olmuş. paso pacman oynuyorum ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Jetman oynayın aga , pacmane koreliler akmış , skor imkansız . 3153 yaptım ben , geçen gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ben ilkokuldan kimsenin adını hatırlamıyorum siz nasıl hatırlıyonuz ya? (soyadlarını hatırlayamadım daha doğrusu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ilkokul grubuna girioosun hassstır bu o muymuş diosun zaten çoğu seni eklio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 ben denedim sonra kaç kaç geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 sadece .edu adresle girilen gunlere donse facebook super olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 beenmeyen girmes olur biter alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 tabii muhteşem ironilere de sahne olmaktadır.. türk bayrağı koymuş adam resim yerine.. arkadan atatürk gözükmektedir. ve üstte şu yazar.. "ya sev ya terket!" iyi hoş.. adam nereden? Drexel Alum Philadelphia, PA sanıyorum terk etmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 toggie said: beni de merve diye daş bi hatun buldu ilkokuldan ama karıstırmıs baska bi tolga ile meger :/ ama olsun yine de ben ekledim onu listeme :) Onları geç aga... karıştırmış mış, bariz hasta sana hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bir iki tane buldum arkadaş ilk okuldan hele ilk okul aşkımı falan kimse iplemedi yaa beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hala üye olmadım. Ama merakta etmiyor değilim şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben bulamıyorum kimseyi yaw 8 9 kişi buldum eskilerden oyle baska kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bence de versin..Hayatta en çok sevmiş olduğum insanı buldum 3 sene önce falan ayrılmıştık benden sonra biriyle çıkmaya başlamıştı hala onla çıkıyormuş ki friend requestimi reddetme sebebi de buymuş ulan benden her ayrılan evliliğe giden yola giriyo nedir bu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 büyük takımlara gitmek için seni sıçrama tahtası olarak kullanıyolardır belki B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 o değilde lisedeki manitam beni terk eden manitam beni bir kağıt mendil gibi kenara atan manitam okulun en taş kızlarından biri olan manitam Şimdi Mercedes mclaren ı olan çocukla çıkıyor iyimi :( feysbuka bak ya. Hemen ekledim listeme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar